Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.205
Cevap
725
Favori
1.747.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indirim vakitlerinde almak gerekiyor.
  • Bende bundan aldım memnunum...

• postman35 P kullanıcısına yanıt
    Nekadara aldınız ? 190tl civarları bekleniyor 120gblar için
  • chatixx C kullanıcısına yanıt
    ahah sonra bir konuda çıkıp "asgari ücret ile olmuyor 2 çocuğum var napim" demişti. ulan asgari ücret ile çalışan kişi 195tl den 10 tane ssd ye para basacak 1950TL yi nereden buluyor

elinde patlasın da kafanı vur duvurlara
  • Beyler adamın üstüne fazla gitmişsiniz. Firma bunun tek tek ve kullanıcılar içni satıyorum diye birşey demiyorki ? Ozaman aynı kart sahibine 2.satmasın bimeks. adam almıs satıyor buna kim karısabilir.Siz bimekse kızın aynı kişiye satmasın bukadar ürünü.

2.el bölümümde 200tl aldıgı ssd fiyati artınca 250tl satan kac ay kullanmıs olanlar ne olacak? %95 öyle ilanı olanalrın. Bu işe böyle bakmak dogru degil.Bimeksin acıtıgı stok senin hakkın degilki. Bimeks 1tane alın mı demiş ? yada sadece kullanıcılar alsın diye bir not mu dusmus ki senin hakkın olsun o? site acmıs 50tane bu fiyat demiş kim alıyorsa alsın demiş isterse tek basına 50tanede alır kime ne.

Burda yazacagınız yer satan yerlerdir alanlar degil.Bende bekleyen biri olarak yazıyorum bunu.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    sorun şu; kampanya konusu açıldığında alamayanlar "tüh bee of kaçırdık" dedikleri zaman " ben 10 tane kaptım kar koyup satarım beyler ahah" yazması

tabi ki kimse karışamaz kaç tane alacağına. yaptığı etik dışı. bir de üstüne yalan dolan eklemiş yok asgari ücretle çalışıyorum paraya ihtiyacım var v.s ulan bir ssd den maximum 25tl kar yapacaksın. 10 tanesinden yaptığın 250tl kar mı senin hayatını kurtaracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler adamın üstüne fazla gitmişsiniz. Firma bunun tek tek ve kullanıcılar içni satıyorum diye birşey demiyorki ? Ozaman aynı kart sahibine 2.satmasın bimeks. adam almıs satıyor buna kim karısabilir.Siz bimekse kızın aynı kişiye satmasın bukadar ürünü.

2.el bölümümde 200tl aldıgı ssd fiyati artınca 250tl satan kac ay kullanmıs olanlar ne olacak? %95 öyle ilanı olanalrın. Bu işe böyle bakmak dogru degil.Bimeksin acıtıgı stok senin hakkın degilki. Bimeks 1tane alın mı demiş ? yada sadece kullanıcılar alsın diye bir not mu dusmus ki senin hakkın olsun o? site acmıs 50tane bu fiyat demiş kim alıyorsa alsın demiş isterse tek basına 50tanede alır kime ne.

Burda yazacagınız yer satan yerlerdir alanlar degil.Bende bekleyen biri olarak yazıyorum bunu.

Bu platformu takip edip fırsatçılık yapanlar sevilmez. Birde gelip bak 10 tane aldım isterseniz size satayım diyen hiç sevilmez. Madem paylaşım yapmayacak, yapılan paylaşımı baltalayacak, kar peşinde koşacak gitsin başka yere.
    Böylelerinin savunulacak tarafı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "sorun şu; kampanya konusu açıldığında alamayanlar "tüh bee of kaçırdık" dedikleri zaman " ben 10 tane kaptım kar koyup satarım beyler ahah" yazması "

Buraya katılıyorum hocam bunun hakkında bilgim yoktu.Dediginiz dogru bu davranış yaptıysa hak etmiş .
  • Elindekileri aldığı fiyata satarsa arkadaşı ben affedebilirim beyler.
  • sende harbi fırsatcı çıktın ha. en fazla 1-2 hafta sonra yine aynı fiyata düşer zaten. yada aradaki farkı ben verim git mağazadan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 26 Şubat 2014; 13:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Elindekileri aldığı fiyata satarsa arkadaşı ben affedebilirim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Şubat 2014; 13:40:06 >
  • Amaç benim ucuza almam değil arkadaşı kötü yoldan döndürmek. Sen herşeyi çok ciddiye alıyorsun galiba :)
  • Eğer millet sanalpazardan alıp kullanıp, 1 hafta bekleyip iade ederse, kurt00006 kardeş işte o zaman yan basar.

eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasın ama :D
  • Arkadaşlar boşuna adamın üstüne gitmeyin.
    Herşey nasib.
    Mevlana ne demiş. Demişki
    "Olmuyorsa üzülme, olsaydı senin için iyi olmucaktı, yada daha iyisi olacağı için olmadı" demiş. Onun için hayırlısı o. Senin için bu hayırlı değilmiş demekki.
    Ben Uzun zamandır tablet almak istiyordum.AMA birtürlü olmuyordu. Birgün geldi, bekledğimden iyisi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postman35

Bende bundan aldım memnunum...

şu nasa bilgisayarda bazı ürünlerin fiyatları iyiymiş

23" IPS AOC ------> 390 tl (vatanda 500 tl, akakçede 441 tl)
    fx6300 ------------> 299 tl
    MSI 970 G43 -----> 189 TL

tabi havaleli peşin fiyatları bunlar.

• nasabilgisayar pek hoş değil. istanbulbilişim yolunda ilerliyorlar.

1-2 hafta önce indirimli işlemci fanı satıyoruz demişti. 50 adet stok dh tarafından bitirildi. Ben özellikle almadan önce telefon açarak; fiyat doğru dimi stoklarınızda var mı şuan diye sordum evet dediler. Daha sonra siparişler teker teker iptal edildi. Fiyat yanlış girildi diye. 100liralık işlemci fanını 50 civarı satıyorlardı.

konu link
    http://forum.donanimhaber.com/m_88160277/f_/key_nasabilgisayar//tm.htm#88188339

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 26 Şubat 2014; 14:21:17 >
  • Merhaba ben sadece video inderebileceğim ve izleyebileceğim bir masaüstü bilgisayar arıyorum fiyatı uygun olursa iyi olur sıfır olacak bilgisayar
  • Sandisk 128 GB SSD Disk Sata 3 SDSSDP-128G-G25 196 tl sicakmidir ?

Ho? bu site için hep kötu yazylmys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Şubat 2014; 12:32:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Sandisk 128 GB SSD Disk Sata 3 SDSSDP-128G-G25 196 tl sicakmidir ?

Ho? bu site için hep kötu yazylmys

sıcak değil..... 190 tl üsti verilmez ssd lere

• 6 tl içinmi yani?

190 olsa alynyrmy abi 6tl bir önemi yok :) benim merak ettigim ?u misal bundan cok daha perforamnslysy 200tl satyldymy ? yada gelrimi. bununla ayny cihaz gelecekse 3 -5tl için beklemeyelim. ha 196 ha 190
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.