Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.197
Cevap
725
Favori
1.745.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapalı iken standby demiyorum kapalı o zaman pil takılı olsa ne olur ki değiştir gitsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Pil sökmeden işlem yapmak çok doğru bir yaklaşım değil. Çoğu yeni cihazda artık power butonu yerine klavyeye dahil edilmiş bir tuş kullanılıyor.

Bunun anlamı da anakart üzerinde her daim bir akım olmasıdır.

100 kez problem yaşamamamız 101. seferde de problem olmayacağı anlamı gelmiyor.

Hele ki konu ssd olunca en ufak statik elektrik bile sıkıntı olabilir.

Yeni cihazlarda (birkaç farklı modelinde özellikle Lenovo'da) Bios üzerinde donanımsal müdahalelerde pili devre dışı bırakmak için seçenek mevcut.

Seçeneği aktif edince ram ve ssd gibi parça takılabilmeisi için tek seferliğine pilden giden akımı kesiyor.

• Arkadaşlar bir sorum daha olacak.

Dizüstü yerine masaüstü de alabilirim. Ama gecen bir siteden hazır sisem oluşturdum. Bir mevzu kafamı karıştırdı.

Samsung 970 Evo SSD Samsung 980 SSD den daha mı pahalı. Çünkü hazır sistemde olan SSD değiştirmek isteyince 970 seçince daha fazla para ekliyor ama 980 ekleyince daha az para ekliyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Düz 980'de dram yok, ama pcie 4.0. Fiyat farkı o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2tb ne önerirsiniz işletim sistemi kurulacak kc3000 mi önerirsiniz? Dramli bir ssd daha iyi olacak sanıyorum ne dersiniz?

• selmand kullanıcısına yanıt

Phison E18'li DRAM'li güzel bir SSD KC3000.

Bende 1 tane 4TB modeli 2 tane 2TB modeli var, hepsi sorunsuz çalışıyor.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Soğutucu ile mi kullanıyorsunuz? Kullanmıyorsanız sıcaklık değerleri nasıl? Çok ısınıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.incehesap.com
    Kingston KC3000 SKC3000D/2048G 2TB 7000/7000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/kingston-kc3000-skc3000d-2048g-2tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-54424

2tb kingston kc3000 5.449 tl, 2gb dram'li 7k okuma yazma hızlı gen 4x4 ssd. 250tl bonus imkanı da var gördüğüm kadarı ile 5.200 e gelir. incehesap'ın sahte ürün satma ihtimali de sanırım yoktur. çok uçuk kaçık fırsat mıdır bilemem size kalmış.

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]ofmark.com
    WD Black SN850 1TB 6900-5000MB/S Sata 3 NVME SSD WDS100T1X0E
    https://ofmark.com/wd-black-sn850-1tb-6900-5000mbs-sata-3-nvme-ssd-wds100t1x0e-p12633

üst edit: ürün tükenmiş

1 tb uygun fiyatlı ssd arayanlar için bu ssd iyi bir fırsat olabilir. 1.980 TL 1gb dram'li 7k okuma 5k yazma hızlı gen 4x4 wd black SN850. bu siteden haftasonu sipariş verdim bugün teslim aldım, henüz test edemedim ama sahte olmadığı kesin gibi, iş yerinde açtım, akşam evde testini yapacağım, wd yazılımından teyit edeceğim. stokta yoktur gelmez diye düşündüm ama geldi. fakat şöyle bir durum var, kargoya verildiğine dair vs hiç bir bildirim gelmedi, sadece fatura kesildiğine dair 2 gün önce mail gelmişti, kargoya da vermişler ogün muhtemelen ama bildirim olmadığından haberim yoktu. bugün tesadüfen başka bir kargomu almak için işyerindeki kargo masasına gidince gördüm geldiğini. sms vs gelmedi, belki de bir kaç gündür oradaydı ürün haberim olmadı. yani site normal site, bir sorun yok, ürünün sahte olma ihtimali de yok gibi yine de akşam testini yapıp paylaşırım.

edit: ürünü sisteme takıp kontrol ettim, kullanılmamış ve orjinal ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 10 Ekim 2024; 20:57:58 >

• multeci kullanıcısına yanıt

Site hakkında bilgim yok, fiyat çok iyi geldi.

Şuan masaüstü bilgisayarımda;

-1 adet 2,5" samsung evo ssd

-1 adet m2 1tb wd 750 black 1tb ssd

-1 adet m2 500gb adata ssd

-1 adet wd 500gb hdd var

yeni oyunların maşallahı var en düşüğü 70-80gb, bazıları 200gb. depolama için 1 tb ssd alsam diyorum, anakartta boş yuva var diye biliyorum, akşam bakıp tekrar değerlendireceğim.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

eve geldim, disk orjinal, wd dashboard gördü diski. diskinfodan hiç kullanılmamış olduğunu da gördüm, diskmark testi de normal.

sendeki tüm slotlar muhtemelen pci-e 4x4 değildir. işlemcin ve anakartın pci-e gen 4 destekliyor ise ve gen 4x4 m2 slotuna takarsan tam performansı ile kullanabilirsin. diğer türlü gen 3 standartlarında çalışır. gerçi yine mantıklı sayılır, bu fiyata gen 3 ssd ler alınıyor zaten. ama yer ihtiyacı yoksa, slotları doldurmamak için iyice ucuzlayınca ileride 2tb, 4tb bir şey de mantıklı olabilir. bende 2 slot var birisi gen 4 birisi gen 3. o yüzden aslında 2tb kc3000 düşündüm önce slot az olduğundan sonra şimdilik 1tb ile idare edip ileride ucuzlayınca büyük kapasiteli bir şey alırım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 10 Ekim 2024; 20:10:30 >

• 1881 lira artı kupon varsa kullanılabiliyor, satıcı biraz geç gönderiyormuş

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.n11.com
    Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kioxia-exceria-g2-lrc20z001tg8-1-tb-21001700-mbs-m2-ssd-2503297?magaza=ramazanmutlu
  • Merhaba 2013 yılında aldığım hazır paket exper action masaüstü bilgisayarım var. Ancak iyice yavaşladı. Birkaç bilgisyarcıya sordum SSD ve ram alman lazım dediler. Bory ve turbo gibi ssd markaları takarız dediler. Ancak yorumları okudum galiba bunlar iyi değil. Hangi marka ve model ssd almalıyım önerilerinizi bekliyorum. 256 gb ssd yeter sanırsam. Ram olarak ddr3 almalıyım değilmi. 8 gb yetermi?  Aşağıda bilgisayar parça özellikleri var. Bilgisayar konusunda acemiyim. ofis uygulamarlını ve webde geziyorum oyun oynamıyorum. sadece biraz hızlı olsun word dosyasını bile geç açıyorum.

exper action

Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz  3.20 GHz

4GB RAM-500 GB HARDISK

Qualcom atheros AR8152

Windows10

• erhan63 E kullanıcısına yanıt

240-250 gb ssdler de 700 TL civarına, 1050 TLye şuna bakabilirsiniz, Pc bozulsa başka yerde değerlendirebilirsiniz.

https://www.incehesap.com/apacer-as350-panther-95-db2e0-p100c-512gb-sata-3-ssd-disk-fiyati-47633

Rami 2. Elden ddr3 ram bakarsınız. Muhtemelen 1333 mhz CL9 ram olacaktır, Cpu-z çalıştırıp Memory ve SPD sekmelerinden takılı ramin özelliklerine bakabilirsiniz. 12 gb ram günlük kullanıma yeterli olur.

Kendiniz de yapabilirsiniz, ssd ve ram takmak zor değil.

Ssdye sıfır kurulum da yapabilirsiniz ya da mevcut Windowsu klonlama da yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orhan kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda farklı bir siteder Lexar M620 bu fiyatlardan satıldı bekleyebilecek olanlar Kasım'da şansını denesin bence.

Yıl sonu güzel indirimler gelir döviz de yönünü aşağıya çekti bir nebze.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• 1TB PCI 5.0 SSD'ler söyle 4000 altına insede geçsek

• arkadaşlar ben bu ssdlerden anlamıyorum 2020 de aldığım 512gb james donkey nvme yi kullanıyorum, am5 sistem için güzel bir ssd almak istiyorum kara cuma indiriminde. arkadaşlar burada link paylaşıyor mu ve tlc mi qlc mi anlatıyorlar mı

• 1tb kioxia g2 2160tl
    1tb samsung evo plus 2750tl

Birisi bana aradaki farka değer mi söyleyebilir mi %30 fazla fiyata değecek tam ne sunuyor?

Veya 2bin tl civarına g2 iyi mi? Bir de plus var vatanda ne tam anlamadım.

• Merhaba elimde 2 adet ssd mevcut ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir. Piyasa değerinden daha uyguna bırakırım. Ürünler almanyadan alınma orjinal hiç kullanılmamıştır. Seri numaraları, istediğiniz program vs. ile test edebilirsiniz.

1 adet MSI Spatium M580 Soğutucusuz PCI-Express 5.0 4 TB M.2 SSD

1 adet Samsung 870 QVO SATA 3.0 2.5" 8 TB SSD

• https://bilendenal.com/Samsung-980-PRO-2TB-PCIe-Gen-4.0-x4-22x80mm-Sogutuculu-NVMe-M.2-SSD-MZ-V8P2T0CW.html

• 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.