Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.170
Cevap
729
Favori
1.740.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldım hocam teşekkürler

• Arkadaşlar, SSD işlerinden pek anlamıyorum. Nitro 16 laptobuma bir SSD almak istiyorum. Amazonda 2 adet SSD buldum 3800 TL fiyat bandındalar. Bu DRAM meselesi olsun GEN3-4 meselesi olsun pek anlamıyorum. Bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı olur, yardımcı olur musunuz?

• boffin kullanıcısına yanıt

Hocam bunlarda garanti durumu nasıl oluyor bilginiz var mı? Normalde bu ürün 5 yıl garantili ama buradan alırsak bozulunca elimizde mi patlar?

• rengoku_kyojuro R kullanıcısına yanıt

Eğer bilgili bir arkadaş yazarsa seviniriz. Hikvison da sanırmı DRAM 'de var.

Alınır mı ne dersiniz?

• Bu ürün nasıldır arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz? Gen3 galiba ama sorun değil o kısmı. Bir de DRAM cache yok sanırım.

https://www.amazon.com.tr/Lexar-Gen3x4-Dahili-S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC-LNM620X002T-RNNNG/dp/B0BP1CPZLB/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Temmuz 2024; 21:26:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu fiyatlar normal değil inanılmaz bir kazık. Fiyat algınızı kaybettiniz biliyorum ama azıcık bakın ya bu SSD'ler yurt dışında kaç dolar? TL'ye çevirince ne yapıyor. Yapmayın siz bu fiyatlara bu SSD'leri alırsanız zaten alıyorlar diyip kazık sokmaya devam edecekler. 10 bin lira şu an 300 dolar ediyor, 2 TB SSD'ler arasında 300 dolara yakın fiyatta olan bir SSD dünyada yok. En babası 150 dolar. Alt ve orta markalar 70-90 dolar. O ülkelerde de KDV var gümrük vergisi var mağazanın kazancı var. Gidip 4500 lira yani 130 dolar verirseniz adam da satıyor diye fiyatı düşürmez daha da yükseltir. Yapmayın ya. Enflasyon ayağına kazıklanmaya alıştı bu millet. Bu algı böyle devam ederse bu ülke titanik gibi batar çok hızlı batar ne ara battığını anlamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 2 Ağustos 2024; 1:41:23 >
  • SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • design.code kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama ülkemiz de 300 dolara denk gelen ürün satıcı kazığı olmasa en iyi olasılıkla 250 dolara iner daha inmez. O ülkelerde de KDV var gümrük vergisi var diyorsunuz da bizim ülkemizde ki KDV ve gümrük vergisi miktarının yanına bile yaklaşamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • design.code kullanıcısına yanıt

En yüksek kalite 7400Mb/s 2TB NVME ssdler 140 150 dolar yurdışında fakat bu fiyatlara türkiyede bulunuyor indirimleri takip edip almak lazım

Bu ürünleri yurtdışından getireyim dersen işin boyutu yükseliyor mesela 140dolarlık bir ürüne 2.200tl vergi isteniyor 145 dolara desen 2.700tl vergi isteniyor

Başıma geldiği için söylüyorum iş böyle olunca türkiyeden indirimli kampanyalı ürünleri kovalamak daha mantıklı

Birde Böyle Bir olay varki inanılır gibi değil

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 6 Ağustos 2024; 12:47:29 >

• MrChame kullanıcısına yanıt

ben de kc3000 serisi takip ediyorum ama 1 ve 2TB için... SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

neredeyse tebilon'dan cuma günü alıyordum "her ikisini birden + (2x16gb ddr4 3.2 ghz beast) = toplam 12k küsür", son anda vazgeçtim... SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 6 Ağustos 2024; 17:6:43 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Öyle %30 fark yok, 2 katı fiyat biçiyorlar bu satıcı kazığı oluyo.

• 4550 ye geliyor nasıl bu ürün ? üründe dram yokmuş ama ben dosya aktrarma vs işlerim olmaz hiç

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    KIOXIA Exceria PLUS G3 2TB NVMe Gen4 M.2 SATA SSD R:5000MB/s W:3900 MB/s fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-exceria-plus-g3-2tb-nvme-gen4-m-2-sata-ssd-r-5000mb-s-w-3900-mb-s.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 20 Ağustos 2024; 22:27:46 >
  • Taşınabilir Ssd için şunu tavsiye eder misiniz?

Sandisk Taşınabilir SSD 1 TB SDSSDE30-1T00-G25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar oyun depolamak için 500GB veya 1TB bir SSD bakıyorum, F/P bir ürün bulursam kapasite daha da yükselebilir. Sadece oyun depolayacağım için teknik detaylara çok takılmıyorum ama QLC almayı da düşünmüyorum tabii. Son mesajlardan gördüğüm piyasada fena bir dalgalanma var, yine de bir sorayım tavsiyesi olan var mı diye

• FrecoB kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/1tb-m2-ssd-tavsiyesi--159454891

Şu konudakilere bakabilirsiniz. Şıan en uygun olanları bunlar.

• Kapalı kutu Samsung 980 pro 2 TB satıyorum ücreti 5500 TL.

• %10 gelirse 1780TL'ye de iner. Dün akşam inmiş. Bir tane bu rakamdan mağazadan aldım bugün.

%10 gelirse 2 tane daha alacağım gibi görünüyor.

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-bulk-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html
  • %10 geldi. 1782TL

• Eski laptop için sata ssd almayı düşünüyorum da. Kioxia exceria 480 gb, patriot p220 512 gb, sandisk ssd plus 480 gb aşağı yukarı 1000 tl civarına geliyor. Samsung 870 evo 500 gb da 1450ye alabiliyorum. Aradaki farka değer mi. Laptopu internet dizi film günlük işler için kullanacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • namunsan kullanıcısına yanıt

Eski laptop için çok harcamaya değmez, diğer taraftan bu ssdleri başka yerde değerlendirebilirsiniz.

Bende sorunlu dedikleri 240 gb adata su650 var. Yıl sonuna 6. senesini dolduracak. Hala eski laptopımda kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.