Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.189
Cevap
727
Favori
1.743.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 tb 2500/2700 den almadım 😡😡😡😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

2TB o fiyatlara kadar indimiki usta ben geçen sene kc3000ler 3bin tlye inmişti amazon yurtdışı ile ben 3500tlye almıştım 2tb kc3000 daha sonra 4bine Furry Soğutuculu modelini almıştım

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

o zamanlar anam kızdı şimdi gözleri görmüyorSSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Arkadaş var londra'da 4 sene önce aldığı

Tv nin fiyatı değişmemiş euro bazında

Ama bizi dünya kıskanıyor

Yersen🤣🤣🤣

• MrChame kullanıcısına yanıt

2700 ü gördü Amazon da 3000 ler

• Hangi yılda Usta 2TB geçen senlerde 3binden başlıyordu şuan 5binden başlıyor nerdeyse

• Arkadaşlar SSD taktığımız bir bilgisayarın o SSD ile perfornmans sorunu yaşaması olası mı ve bu neden olabilir.

Tüm testlerden sorunsuz geçse bile bir SSD oyunlar ile problem yaşayabilir mi? Samsung 970 Evo Plus 1 TB SSD kullanıyorum nedense 2 oyunda sıkıntı yaşadım. İkisi eskiden HDD kuruluydu onda da sorunluydular ama SSD geçince azalması gereken sorunlar nedense azalmadı aksine arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 31 Mayıs 2024; 11:41:35 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Dram olmayan ssd lerde yoğun transferler sonrası darboğaz oluşup hızlar çok fazla. düşebiliyor. Bunun dışında sistemde başka bir darboğaz (ram, cpu vb.) olup olmadığına da bakmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Ssd de dram var. Samsung 950 evo modeli.

düzeltme: 970 Evo olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Haziran 2024; 10:51:49 >
  • Arkadaşlar. Bilgisayarimin hdd si doldu. 250 gb lik ssd de dolmak uzere. Hdd deki fotoğraf ve videoları atmak için bir cihaz almak istiyorum.
    Hdd mi yoksa ssd mi almalıyım. Ayrıca birde bunların usb den baglananlari varmış. Bana 1 tb boyutunda ne önerebilir siniz. Max 2500 3000 TL fiyat aralığına kadar

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

Nakit düşünüyorsanız sıfır kutu fatura garantili ssd diskler var harici modelleri yazıyorum , dahili modeller bir alttaki bağlantıda.

Hikvision ESSD T100I 1 TB SSD . Fiyat 1700 tl!

Kingston XS1000 2TB SSD USB 3.2 Gen 2 . Fiyat 3500 tl!

https://forum.donanimhaber.com/1-tb-ve-2-tb-harici-ssd-diskler--158810736

https://forum.donanimhaber.com/ssd-pazari-hepsi-sifir-kutu-fatura-garantili--158810727

• Beyler fikir almak adına aliexpress üzerinden satılan şu ürünlerde fiyatlar çok ilginç. Alıp deneyen var mı? yorumlarda olumlu gözüküyor. Bu işin ayrıntısı nedir?

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt

Usta Bunlar Sahte 4TB 970 Evo Qvo SSD bile yurt dışında 2.eli bile 5 veya 6bin liraya gelir Diğeri NVME zaten tam sahtekar ürünü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 12 Haziran 2024; 10:12:36 >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Usta sahte olduğunu biliyorum. Kapasite yazılanın aynısı ve iş yapar bir durumu varsa tercih edilebilir manasında demiştim. Yedek olarak kullanma at oyunları oyna. Sıkıntı olsa bile oyunu tekrar yükler oynarsın manasında.

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt

usta burda çok sahte ürün satılıyor bunların kapasitesi de doğru değildir büyük ihtimalle oyüzden dedim hem alsan 3güne bozulabilirde

• Eğer yedeklemek icin disk alacaksanız HDD öneririm. HDD ler veriyi manyetik olarak sakladıklarından olası bir sorunda kurtarılması SSD lere göre çok daha kolaydır.

• mümkün değil o kapasite yazılımla yüksek gösteriyorlar üç gün sonra cortluyor zaten

• gundar G kullanıcısına yanıt

HDD kurtarmak uzman kurtarma şirketleri tarafından yapılıyor ve 100 bin lirayı geçen fiyatlar çekiyorlar. Kaliteli SSD veya HDD kolay kolay bozulmaz. Ama her türlü yedek almak iyidir.

Verileriniz değerli ise bir HDD'ye, bir SSD'ye, bir de USB belleğe koymalısınız. Syncthing gibi bir programla ayda bir senkronize edebilirsiniz.

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]syncthing.net
    Syncthing
    https://syncthing.net

Telefon için 50 gb bulut paketi alıyorum bana yetiyor. Apple, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi vs bütün markalar kendi bulut hizmetine sahip ve en iyi senkronizasyon kendi markasının hizmetiyle çalışıyor her zaman.

PC için 150 gb falan önemli verim var. PC'de Bulut depolamalardan memnun kalmadım yavaş çalışıyor. Bir şey açarken beklemek istemiyorum. Sildiğim şeyleri buluttan silmiyor gibi sorunlar var, hem 200 gb alan için ödeyeceğim para gereksiz fazla. O yüzden manuel farklı disklere atarak devam ediyorum.

Bu veriler sürekli değişiyor ise raid yapmaktan başka çaresi yok. Bende veri değişmiyor genelde sadece ekleme veya silme yapıyorum. Senkronizasyon işimi görüyor. Değiştirirseniz hangi versiyonu saklayacağınız çözmesi zor ve karışık bir problem. O yüzden veri değişiyorsa raid daha konforlu ve mantıklı olur.

Harddisk olarak NAS harddiskleri ve WD UltraStar HC Helium hariç tamamından uzak durun. 10 TB kapasiteden daha düşük bir HDD yerine kaliteli bir SSD tercih edin daha sağlam olur. Tek disk olacaksa fail oranı en düşük olan diski seçin. Fail oranlarını blackblaze den bulabilirsiniz. Harddisk ucuz ama raid yapmak için en az 2 tane ve güncel teknoloji olması için en az 10 TB almak gerektiğini unutmayın.

Ha oyun yükleyecekseniz bence en ucuz ssdyi alın, film arşivleyecekseniz en ucuz hddyi alın. Bunları önemli veri için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 21 Haziran 2024; 5:11:46 >

• Şimdiye kadar kullandığım ve sağlam olduğunu doğruladığım ssd markaları şöyle:

Sata Arayüz:

Samsung 840 Pro

Crucial MX500

Sandisk 3D Ultra

Kingston DC600M

NVME Arayüz:

Apple Kendi SSD'si

Silicon Power US70

Kioxia Exceria Plus G2

Kingston KC3000

Kingston Fury

Samsung 970 EVO Plus

XPG Gammix S70

PNY XLR8

WD Black SN850x

Harddisk olarak

WD Ultrastar HC530 Helium

Bunların hepsini şirkette kullanıyoruz ve şu an hepsinin sağlıkları %100. Neden çok farklı marka var diye sorarsanız Türkiye'de fiyatlar stabil olmadığı için ne uyguna denk gelirse onu aldım. Denemediğim ama güzel olan diskler de vardır tabi ama alırken kontrolcüyü, kontrolcünün driver sorunlarını, dramini, nand markasını QLC mi TLC mi olduğunu araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 21 Haziran 2024; 5:8:50 >
  • Şu anda ülkeye SSD gelmiyor, elindeki malları kazık fiyatlardan satmaya çalışıyorlar, ihtiyacı olanlar ertelesin tavsiyemdir.

• 
Sayfa: önceki 949950951952953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.