Şimdi Ara

Ssd tafsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır evo indirimi kovalıyorum ama inmedi Bi türlü acaba Mx500 500gb mi alsam SanDisk ultra 3d 500gb mi alsam hangisini alsam daha iyi olur söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mx500 250gb kullaniyorum. gayet iyi bir ürün. alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

mx500 250gb kullaniyorum. gayet iyi bir ürün. alinir.
    Nezaman dır kullanıyorsunuz ve performans düşmesi varmi

• Bu üç modelden en iyisi Samsung 860 Evo. Yazma ömrü MX500'den 120 TB, Ultra 3D'den 100 TB fazla.

Eğer kaliteli ve uzun ömürlü bir SSD almak istiyorsanız 860 Evo'yu öneririm.

https://www.amazon.com.tr/dp/B079FL9YQ6/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bu üç modelden en iyisi Samsung 860 Evo. Yazma ömrü MX500'den 120 TB, Ultra 3D'den 100 TB fazla.

Eğer kaliteli ve uzun ömürlü bir SSD almak istiyorsanız 860 Evo'yu öneririm.

https://www.amazon.com.tr/dp/B079FL9YQ6/
    Benimde aklımda evo var en son 515 TL iken salak gibi almadım şuan indirim gelmesini beklicem ozaman sabırla beklemeye devam.

• Ya simdi soru hangisi daha iyi degil, öyle degil mi? bu yüzden samsung reklami yapmama gerek yok. ben bu crucial i gecen muhtesem cuma dan beri kullaniyorum indirimden aldim. cok uzun suredir kullanmiyorum. Ama internetten review ve yorumlarina bakarsaniz memnuniyet oldukca fazla. bende ayrica 840evo 250gb, 860evo 500gb de var. hicbir konuda crucial daha kötüdür yada samsunglar iyidir diyemem. samsun 840evo yu 4 yil kullandim yazdigim veri suana kadar 14TB. yani TBW cok önemli bir kriter degil. Samsungun kontrolcüsü daha iyi. 500 luklerin ikisindede 512mb ddr4 cache var. samsung 1,5milyon saat, crucial 1,8milyon saat mtbf ile üretilmis. Crucial daha dayanikli. dedigim gibi kullanmayanlar icin ezberr "samsung iyidir" demesi kolay :) crucial inda 5 yil global garantisi var. yapabilecegim bir sey olursa soyle, test yapmistim ilk aldigimda hiz konusunda, yine yapar karsilastirabilirim.
    burdaki gercek kullanici yorumlarini okumustum. ->
    geizhals.de
    Crucial MX500 500GB, SATA (CT500MX500SSD1) ab € 62,75 (2019) | Preisvergleich Geizhals Deutschland
    https://geizhals.de/crucial-mx500-500gb-ct500mx500ssd1-a1745351.html?show_ratings=1
    bir tane kötü yorum yok. bir tane 3 yildiz veren var onunda sorunu anakarti bence :)

• quote:

Ya simdi soru hangisi daha iyi degil, öyle degil mi? bu yüzden samsung reklami yapmama gerek yok. ben bu crucial i gecen muhtesem cuma dan beri kullaniyorum indirimden aldim. cok uzun suredir kullanmiyorum. Ama internetten review ve yorumlarina bakarsaniz memnuniyet oldukca fazla. bende ayrica 840evo 250gb, 860evo 500gb de var. hicbir konuda crucial daha kötüdür yada samsunglar iyidir diyemem. samsun 840evo yu 4 yil kullandim yazdigim veri suana kadar 14TB. yani TBW cok önemli bir kriter degil. Samsungun kontrolcüsü daha iyi. 500 luklerin ikisindede 512mb ddr4 cache var. samsung 1,5milyon saat, crucial 1,8milyon saat mtbf ile üretilmis. Crucial daha dayanikli. dedigim gibi kullanmayanlar icin ezberr "samsung iyidir" demesi kolay :) crucial inda 5 yil global garantisi var. yapabilecegim bir sey olursa soyle, test yapmistim ilk aldigimda hiz konusunda, yine yapar karsilastirabilirim.
    burdaki gercek kullanici yorumlarini okumustum. ->
    geizhals.de
    Crucial MX500 500GB, SATA (CT500MX500SSD1) ab € 62,75 (2019) | Preisvergleich Geizhals Deutschland
    https://geizhals.de/crucial-mx500-500gb-ct500mx500ssd1-a1745351.html?show_ratings=1
    bir tane kötü yorum yok. bir tane 3 yildiz veren var onunda sorunu anakarti bence :)
    Yorumun için teşekkür ederim 475 480 lira civarı fiyatı iyiyse alimmi acaba yoksa indirimi bekleyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Tavsiye
    11 ay önce açıldı
    sata ssd önerisi
    9 ay önce açıldı
    ssd tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin yerinde olsam biraz daha arastirirdim yada sen samsung indirimini bekleyebilirsin. ben 1tb lik alacaktim once kücükten basladim :) 250gb ligini aldim ama cekindim ilk bas senin gibi, suan gördüm icim rahat. yakin zamanda indirim olursa 1tb mx500 alicam. biraz fiyatlarin düsmesini bekliyorum acikcasi. Cok pahalilar. bu 250gb de bana 246 liraya geldi.

• quote:

Senin yerinde olsam biraz daha arastirirdim yada sen samsung indirimini bekleyebilirsin. ben 1tb lik alacaktim once kücükten basladim :) 250gb ligini aldim ama cekindim ilk bas senin gibi, suan gördüm icim rahat. yakin zamanda indirim olursa 1tb mx500 alicam. biraz fiyatlarin düsmesini bekliyorum acikcasi. Cok pahalilar. bu 250gb de bana 246 liraya geldi.
    Anladım tsk ederim indirim kovslicam ozaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.