Şimdi Ara

SSD takabileceğim Laptop Tavsiyesi(garanti dışı kalmayacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde Masaüstü bilgisayarımda intel 330 series 120GB SSD var. Aldığım dizüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum, Hangi marka ve modeller de bunu yapa bilirim?

Aslında ilk olarak Lenovo Z510 modelini gözüme kestirmiştim fakat , servisini aradığımda herhangi bir parça değişimde garanti dışı kalacağını söylediler.

• hakan280 H kullanıcısına yanıt
    http://www.monsternotebook.com.tr/ burdan size uygun modellere bakın arka kapagını açtıgınızda garantisi iptal olmayacak laptop markası
  • Dell Inspiron 7537 S20W65C http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419 (arka kapak vidalı açabiliyorsun, ram ve hdd değiştirebilirsin.

diğer markalarda da arka kapağı açılabilir olanlarda bu işlemi yapabilirsin. Garanti konusuna gelince; markaların çoğu hdd ve ram değişimine karışmıyor ama servise göndereceğin zaman eski haline dönüştürmen gerekli. bunu yaptıktan sonra arka kapağı kolay açılabilir olan bütün modellerde aynı işlemi yaparsın. benim bildiğim ve gördüğüm Asus, MSI, Dell, Lenovo servisleri bu konuda zorluk çıkarmıyor.

• Asus garanti dışı diyor 10gun once x550 aldim ona takacaktim aradim kabul etmediler garanti dışı kalir dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monster garanti dışı kalmıyor. kendilerine sordum. istersen onlarda takıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

monster garanti dışı kalmıyor. kendilerine sordum. istersen onlarda takıyor.

+++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

http://www.monsternotebook.com.tr/ burdan size uygun modellere bakın arka kapagını açtıgınızda garantisi iptal olmayacak laptop markası

Saol hocam verdiğin bilgi için. Monster almayı düşündüm daha önce, fiyatlar gayet iyi ama, teslimat tarzı farklı, belli olmuyormuş ne zaman gönderecekleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrsheitan kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarı daha önce gözüme çarpmıştı. Tasarım , donanım gayet iyi ve fiyatı da çok uygun. İnsan düşünmeden de edemiyor , eksiği ne ? neden fiyatı düşük bu donanımlara rağmen?

Z510 e göre tek eksiği, hdd saymazsak, i5 4200U işlemci gözüküyor. ( Dell de birde klavye aydınlatma varmış )

Benim aklıma takılan şey, 750M daha iyi olmasına rağmen Windows derecelendirmesinde GT 740M 6.6 alıyorken, GT 750M 6.5 almış . Sebebi ne olabilir ki?

bu arada teşekkürler verdiğiniz bilgi için bu bilgisayarı takipe alıcam.
    stokta olan ürünler en geç 2 günde elinde emin olabilirsin
    dvd okuyucuda yok dell de
    ekranı mat değil zannedersem birde işlemciden dolayı fiyat kırpılıyor işte
  • peki fazladan ssd yuvası olan hangi notebooklar var acaba? ben hp dv7 7300et i biliyorum aklımda kaldığı kadarıyla.
  • stuka kullanıcısına yanıt
    oyun laptoplarının çoğunda var yani ürün özelliklerinde görebilirsiniz bunu gayet kolay bir şekilded ssd yuvası diye yazarlar
  • stuka kullanıcısına yanıt
    (1x mSATA + 2x HDD & SSD RAID 0/1 Ops.) gibi msi ge serisinde var monsternotebook larda var başka bilmiyorum valla ilgilendiğim ve kullandıgım cihazlar genelde bunlar
  • teşekkürler.
  • pcdepo servisine danıştım, sorunu anlatınca bana bu modeli önerdiler, paylaşayım dedim belki bir faydası dokunur.

http://www.pcdepo.com/asus-x550lc-xo095h-notebook-urun10993.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan280 -- 15 Şubat 2014; 10:49:47 >
  • 10-15 gün daha bekleyeceğim, dedikleri gibi 20-28 şubat arası stoklarda olursa monster a yönelebilirim :)

dell içinde, optik sürücü çok mühim değil benim için , mevcut masaüstü bilgisayarımı bile optik sürücüsüz kullanıyorum :D
    Monster ben aldım almadan önce bir çok şikayet okudum fakat hepsi geride kalmış firma tamamen mükemmel ben bu kadar hızlı ilgili firma görmedim diyebilirim sana firmayla alakalı sıkıntın olmasın ayrıca cihazlarda eskiden dandik anakart filan kullanıyorlarmış şuanki cihazlarının herşeyi gayet başarılı diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan280

Bu bilgisayarı daha önce gözüme çarpmıştı. Tasarım , donanım gayet iyi ve fiyatı da çok uygun. İnsan düşünmeden de edemiyor , eksiği ne ? neden fiyatı düşük bu donanımlara rağmen?

Z510 e göre tek eksiği, hdd saymazsak, i5 4200U işlemci gözüküyor. ( Dell de birde klavye aydınlatma varmış )

Benim aklıma takılan şey, 750M daha iyi olmasına rağmen Windows derecelendirmesinde GT 740M 6.6 alıyorken, GT 750M 6.5 almış . Sebebi ne olabilir ki?

bu arada teşekkürler verdiğiniz bilgi için bu bilgisayarı takipe alıcam.

Kampanya ürünü olduğu için fiyatı düşük.. dolar çıkmadan önce 1680 lira site fiyatını bile gördüm :) puan konusunda bildiğim kadarıyla pc açılışta inteli görüyor, nvidia ekran kartı güncelleştirmesi yapılmadan alınmış bir puan 6.5

kullanıcı grubu var burda, orayı bi incelemeni tavsiye ederim. ordaki test sonuçları daha gerçekçi olur;

http://forum.donanimhaber.com/m_86382689/mpage_26/f_/key_7537//tm.htm#88004360

• Dell ben de düşünüyordum ama o işlemciye göre fiyatı tuzluca olduğu için Z510 almıştım. O grafik değerindeki 6.5, 6.6 farkı önemli değil. Çünkü oyun oynamak için kullanılan işlemci değil bu, masaüstü işlemleri için kullanılan işlemcinin kendi GPU'su. Windows Nvidia işlemcinin değerlerini görmüyor orada.
    Bir de Z510 kapalı kutu bir sistem. Açıp kapamaya çalışırken orasına burasına zarar verip servisten bir arıza durumunda kullanıcı hatası cevabı almanız mümkün. Açmak için klavyesini sökmek, ondan sonra alt kapağını sökmek vs. gerekiyor. Sadece sabit diski çıkarmak için bir bakım kapağı olan bir ürün daha iyi olabilir.
    Ayrıca Caddy idi sanırım adı, optir sürücü girişine takılan bir HDD yuvası ile SSD'yi buraya takmanız da mümkün, cihazın çok içiyle meşgul olmamak için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.