Şimdi Ara

Ssd taktım bios eski hddleri görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güç kaynağım bozuldu. Başka bir güç kaynağıyla sorunsuz çalışınca güç kaynağı (seasonic) bir de ssd (samsung 850 evo) aldım. Bunları taktım artık eski hddler biosta gözükmüyor. Başka bilgisayarda da gözükmüyor.
    Çalışması için bios anakart sürücülerini güncelledim. Fakat sorunu çözemedim. Birkaç bios ayarı değiştim. Bios sıfırladım olmadı. Ssd ye windows kurdum ama eski hddleri kullanamıyorum.(windows disk yönetiminde de gözükmüyorlar iki bilgisayarda da) Ayrıca dvd de gözükmüyor.
    Unuttum anakart asus p8h77 v
    Sizce sorun ne olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afc101 -- 20 Mayıs 2017; 13:52:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık sorunum başka boyuta dönüştü. Sata1 de ssd vardı sata2 de bir hdd sata2 ye takınca hdd den koku çıktı. Sata kablosunun tamamı ve hdd girişi kokuyordu. Hatta giriş yerlerinin kenarlarında erime vardı. Merak edip ssd başka kablo ile sata2 ye bağladım üstündeki windowsa giremedim bir daha yani sorun sanırım güç kaynağım giderken tüm pc parçalarını öldürdü sanıyorum. Zor sanırım ama veri kurtarmaya çalışacağım. Açıkça biosta tanıtma sanıyordum sanırım elektrik devreleri yanmış olmalı.

Yine de veri kurtarma sizce bu durumda işe yarar mı fikrinizi alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.