Şimdi Ara

SSD Tavsiyesi - 120 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3-4 ay önce ssd almayı düşünüyordum o zmnlar hafıza az geldiği için almayıp onun yerine wd 1tb black cavair almıştım.yalnız artık sıkıldım hdd darboğaz yapıyor.kasıyor . işlemci 3570k 4,6 GHz , 8 gb 1600 mhz gskill ram var.bi ara 60 gb ssd test ettim eski modellerdi ve performansı çok iyiydi.şimdi 120 gb li almayı planlıyorum amacım ömrü kısalmasın ( yani birazdaha uzun ömürlü olsun ) . aklınızda model varsa paylaşabilirseniz seviniri.

• ocz vertex 4
  • peki şöyle birşey dicem adını uuttum bir teknolojiyle ocz mi corsair mı neydi performansı hiç düşmüyo.ömrü kısalmıyormuş.buda onlardan bir tane mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

ocz vertex 4

ayrcıa bana lazım olan doğal olarak hız yani oyun ve işlem performansı.mesela oyunda hızlı olması için okuma hızının dışında yazma hızı bir faktörmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkŞhn

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

ocz vertex 4

ayrcıa bana lazım olan doğal olarak hız yani oyun ve işlem performansı.mesela oyunda hızlı olması için okuma hızının dışında yazma hızı bir faktörmüdür?

Yazma hızı o kadar farketmez oyunda save lerken falan anca.
  • quote:

ocz vertex 4

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkŞhn

arkadaşlar 3-4 ay önce ssd almayı düşünüyordum o zmnlar hafıza az geldiği için almayıp onun yerine wd 1tb black cavair almıştım.yalnız artık sıkıldım hdd darboğaz yapıyor.kasıyor . işlemci 3570k 4,6 GHz , 8 gb 1600 mhz gskill ram var.bi ara 60 gb ssd test ettim eski modellerdi ve performansı çok iyiydi.şimdi 120 gb li almayı planlıyorum amacım ömrü kısalmasın ( yani birazdaha uzun ömürlü olsun ) . aklınızda model varsa paylaşabilirseniz seviniri.

Corsair GT F120GBGT-BK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ocz vertex 4 128 gb alınmıştır.yardımlarınıza teşekkrü ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.