Şimdi Ara

SSD Tavsiyesi Lütfen Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD almaya karar verdim fazla bütçem yok sistem+program+oyun için kaç gb ssd önerirsiniz bütçe 200Tl civarı, şuan 1tb dahili hdd var onu sadece film arşivim için kullanmak istiyorum

• Az önce başka bir konuya yazmıştım, benzer soru, aynı cevap: "... diğer özellikler bakımından da bakacak olursak, günümüz ssdleri arasındaki farkı, benchmark testleri dışında, günlük işlerde kullanıcıların fark etmesi çok da mümkün değil; dolayısıyla şu firmaların:

"Intel, Micron/Crucial, Samsung, Sandisk, Toshiba/OCZ"

herhangi birinin 120/128GB güncel seri ssdlerinden birini almanız durumunda, -performans açısından fazlasıyla- işinizi görecektir.

120/128Gb sizin de işinizi görür, Vatandaki ve hepsiburadaki işe yarar 120/128Gb ssdler indirimden kalkmış maalesef, geçen hafta indirimdeydiler.

Bazıları tekrar indirime girebilirler, eğer indirime girerse, tavsiyelerim:

Vatandaki: OCZ 120GB ARC 100

Hepsiburada.com : Yine fiyat/performans olarak Crucial in giriş seviyesi ürünü olan BX100, geçen hafta 150 TL ydi.

200 ün üzerine çıkabilirseniz de tavsiyem: Samsung 120GB 840 EVO Vatan da şu an 228 TL gözüküyor, yalnız bu seride uzun süre kullanılmayan dosyaların okunması sırasında sorun tespit edilmiş, firmware yayınlamışlar ama bu çare olmuş mu, forumda konusu var oradaki kullanıcılardan sorunun çözülüp çözülmediğini teyit etmeden almayın.

• .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için gerçekten çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.