Şimdi Ara

ssd tavsiyesi. render icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    islemcim amd fx 8320 gigabyte 970a ud3p 8gb gskill. bol bolbol render alıyorum. 150 250 tl arasi fiyat olabilor. samsung evo felan nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar biraz acil hale geldi. 5 saniyede acmak istiyorum makinami ::)))

• Samsung evo 850 modeline bakabilirsiniz. 120gb sanırım bahsettiğiniz fiyat aralığında.
    Bu arada keşke Intel sistem toplasaydiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Şubat 2015; 11:48:56 >
  • ama arastirdiysaniz oneri verin. bende bakıyorum o modellere. ama karar veremoyorum. cunku 1tb wd de var makinamda . bunlarin iops felan olaylari varmis. ve benim anakartta sata 3 varmi goremedim gigabyte 970a-ud3. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem_max

ama arastirdiysaniz oneri verin. bende bakıyorum o modellere. ama karar veremoyorum. cunku 1tb wd de var makinamda . bunlarin iops felan olaylari varmis. ve benim anakartta sata 3 varmi goremedim gigabyte 970a-ud3. ..

Anakartınızda Sata III desteği mevcut. Bunun dışında Samsung Evo 840-850'ler şu anda en iyi SSD'lerin başında geliyor. Bende de 1TB WD disk var. Bunun yanına 240GB'lık bir Silicon Power disk aldım. Çünkü ssd çok önemli.
  • Render için ssd alınacaksa öyle herhangi bir ssd olmaz. TLC Nand hiç olmaz. Dikkat etmeniz gereken yazma ömrü. Çünkü normal kullanıcıdan çok daha fazla yazma işlemi yapacaksınız.

850 Pro: 150TB
    NeutronXT: 124 TB
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • butcem 150 250 tl arasi . bana link verirmisiniz. ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hizlial.com/samsung-120gb-840-evo-sata3-25-95k-iops-ssd-disk-mz-7te120bw/10317463

bu nasil hizlimi peki sizce ?

• Yanlis bilgi vermeyelim, samsung 840 evo serisi sorunlu bu seri,alanlar pisman+ en ucuz nand olan tlc kullaniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Yanlis bilgi vermeyelim, samsung 840 evo serisi sorunlu bu seri,alanlar pisman+ en ucuz nand olan tlc kullaniliyor

Evet maalesef ben de yeni öğrendim serinin sorunlu olduğunu. Sabahtan beri SSD araştırıyorum. Bu serinin sadece incelemesini okumuştum ve oldukça beğenildiğini gördüm. Fakat forumdaki yorumlara baktığımda hiç tavsiye edilmeyen bir model olduğunu, kalitesiz nand kullanıldığını gördüm. Sanırım 850 Evo modelinde 3D nand kullanılıyormuş. Nispeten daha iyi olduğu söylenebilir diye düşünüyorum. Konudaki arkadaştan özür diliyorum.
  • samsung a guven olmaz,en iyisi diger markalara yonelmek

• Arkadaşım düzgün bir ssd istiyorsan o bütçe az bilgin olsun sürekli yazma silme yaparsan ömrü çok olmaz ama az kullanırsan herhangi birini alsanda olur iyi bi şey alıyım dersen 850pro derim 10 yıl garantisi var yanlız renderde ssd ne kadar fark yaratır bilemem onun yerine ekran kartı takviyesi yapsan daha iyi olabilir bagla 2 3 tane 750ti render süren çok farkeder

• ne aliyim peki. yardimci oluyor sunuz cok sagolun ama sunu al demiyorsunuz :)))

• crucial nasil arkadaşlar

• kerem_max K kullanıcısına yanıt
  • laptopum ocinde bir ssd almaya karar verdim. hepsiburada da adam 180tl lik ssd sandiskten ole memnun kalmiski laptopuyla render aliomus. varmi bole birsey ya. baktim ssd nin yazma hizina 220mb. benim baktigim 550 mb.

laptopa yeterlimi acaba sandisk

ayrıca laptopum asus a52jr . desteklermi sandisk . takabilirmiyim ??

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-plus-128gb-sata3-ssd-sdssdhp-128g-g25/productDetails.aspx?productId=bd500672&categoryId=114814

550mb/sn yazma hızları cok zor

baktıgınız ssdler eski nesil 128gb, bu ssd de 250-270mb/s yazar(attım)

bunun yerine crucial almanızı tavsiye ederim

ekleme:daha ucuz birşey arıyorsanız hi level ultra öneririm sata3 ile 515mb okuma- 280mb yazma gördüm ve n11.com dan indirimle 130liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

550mb/sn yazma hızları cok zor

baktıgınız ssdler eski nesil 128gb, bu ssd de 250-270mb/s yazar(attım)

bunun yerine crucial almanızı tavsiye ederim

ekleme:daha ucuz birşey arıyorsanız hi level ultra öneririm sata3 ile 515mb okuma- 280mb yazma gördüm ve n11.com dan indirimle 130liraya aldım

Laptopamı taktınız peki. ne iş için kullanıyorsunuz. performansı nasıl yani ?
    Leptopumda 2 tane ssd var raid0 yapcaktim raid destegi biostan kapaliymis onun icin hi level e windows kurdum, gunluk kullanimda ssdlerde fark hissedilmez,

Ekleme: aksamlari isden gelince sadece 1-2 saat oyun oynarim,.diger 120gb ssdmde cok sik oynadigim oyunlar mevcut

• http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-plus-128gb-sata3-ssd-sdssdhp-128g-g25/productDetails.aspx?productId=bd500672&categoryId=114814

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-ssdnow-v300-120gb-25-sata-3-ssd-sv300s37a-120g/productDetails.aspx?productId=bd302453&categoryId=114814

Bu ssd ler benim laptopuma uyarmı acaba. Aşağıda laptopumu söktüm resimlerinide çektim :)) bu sata 2 sata 3 olayları aklımı çeliyor. alırım elimde kalır felan. Yani aparat çevirici zart zurt almama gerek var mı ?

ssd tavsiyesi. render icin ssd tavsiyesi. render icin ssd tavsiyesi. render icin ssd tavsiyesi. render icin ssd tavsiyesi. render icin ssd tavsiyesi. render icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.