Şimdi Ara

SSD ve Depolama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 400 gb civarı dvdde kamera kayıtları var. Bunları sağlam, bozulmayacak bir yerde depolamak istiyorum. HDD ler mekanik aksamlarından ötürü bu işe uygun değiller. Kamera kayıtları baya değeli tahmin edebileceğiniz üzere, anılar falan :) Bunları depolamak için ne önerirsiniz? Ben senkron falan olmayan en ucuzundan bir kaç tane ssd edinme fikri geldi. Bildiğim kadarıyla ssdnin ömrü veri yazılıp silinme sıklığıyla alakalı bu yüzden bozulmaz gibi geliyor. Özetleyecek olursam bozulmayacak, arada bir bilgisayara medya oynatıcıya vb, cihazlara bağlanıp izlenebilecek depolama çözümü arıyorum. Konunun yeri burasımı bilemiyorum fakat ssd hakkında bilgisi olan üstatları bu bölümde gördüğüm için buraya açtım konuyu.

• birisi youtube dan ssd dayanıklılık testlerinin videosunu koysun.ben mobilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 16 Haziran 2012; 15:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziksel dayanıklılıktan öte hücrelerin dayanıklılığını merak ediyorum. Depolama yaptıktan yıllar sonra, belki hiç kullanmadan, durduk yere bozulur mu acaba?
  • Bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.