Şimdi Ara

SSD VE RAM YÜKSELTME TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp sayfasina açtım kimse yardımcı olmadı.Arkadaşlar anlamadığımdan dolayı Bilgi almak istiyorum,aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi ssd alıp takmak istiyorum, izlediğim videolarda kablo ve yan taraflarına çıta gibi şeyler takıyorlar.bu kablo ve çıtaların adı nedir ve nereden alabilirim acaba.ssd tavsiyesi alabilirmiyim 480gb.birde içindeki ram 4gb ben 8gb almak istiyorum, performans kaybım olurmu?

hp 15 dw0006nt modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper_Sensation -- 10 Eylül 2019; 10:40:19 >

• Arkadaşlar forum öldümü yardımcı olacak kimse Yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Arkadaşlar forum öldümü yardımcı olacak kimse Yok mu?
    Açılın ben geldim

Hocam resimde işaretlemeler yaptım

1) burasi ek ram yuvası
    Ram alirken mhz degerine ve voltaja dikkat edin, iki ram ayni olmasa sorun cikarir

2) burada bir m2 ssd var anladigim,doğru mu? Sistemde ssd var mi? Sisteme Aida64 programini kurup ss atar misiniz

3) burasi da ikinci m2 ssd yuvasi boş.

4) buraya da 2,5 inc hdd takabilirsiniz depolama amaçlı.

Videoda çıta gibi dediginiz nedir video atar misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 18 Eylül 2019; 1:49:3 >

• Herhangi bir performans kaybi olmaz aksine artış olur ram ve ssd takviyesi yaparsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

Açılın ben geldim

Hocam resimde işaretlemeler yaptım

1) burasi ek ram yuvası
    Ram alirken mhz degerine ve voltaja dikkat edin, iki ram ayni olmasa sorun cikarir

2) burada bir m2 ssd var anladigim,doğru mu? Sistemde ssd var mi? Sisteme Aida64 programini kurup ss atar misiniz

3) burasi da ikinci m2 ssd yuvasi boş.

4) buraya da 2,5 inc hdd takabilirsiniz depolama amaçlı.

Videoda çıta gibi dediginiz nedir video atar misiniz?

Alıntıları Göster
    Optik sürücü yerine takılan kızaktan bahsediyor heralde,
    4 dediğin yerde ben ata/sata vs bağlantısı görmüyorum? Optik sürücü de yok sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 18 Eylül 2019; 2:34:28 >

• Boş yere 2.5 ssd alacaktım bulamadım flex kabloyu.500 gb m2 ve 8 gb ram alıp taktım bende.
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun gule gule kullanin
  • ben de aynı leptopu aldım. Ram takmak zor mu? Nasıl taktınız. Ayrıca ramı ne kadara ve nerden aldınız? bir de sol ekranda menteşesinde esneme varmı açıp kaparken çıt diye ses geliyor menteşe tarafından.

Cevap için teşekkür ederim.
  • ogretmen006 O kullanıcısına yanıt
    Hocam ram takmak çok kolay 8 GB ram aldım, toplam 12 GB yaptım PC bildiğin uçuyor.alt kapakta civatalari sök,kredi kartı gibi yumuşak malzeme ile alt kapağı alıyorsun.youtubeda hp diye arattir çıkar.aldigin ramide monte ediyorsun bu kadar.
  • teşekkürler
    ramı nerden aldınız hocam ve fiyatı nedir?
  • Rami n11den Kingston marka aldım.230 TL idi sanırım.
  • hocam hata yapmak istemiyorum aldığınız ramın linkini size zahmet yollarmısnız
  • KINGSTON 8GB 2400MHZ DDR4 NOTEBOOK RAM BELLEK KVR24S17S8/8 273,14 TL yerine 234,90 TL
    urun.n11.com
    Kıngston 8gb 2400mhz Ddr4 Notebook Ram Bellek Kvr24s17s8/8 - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-8gb-2400mhz-ddr4-notebook-ram-bellek-kvr24s17s88-P345209296

• Hocam garanti kapsam disina cıkma gibi sorunlarınız olmadı mı
  • Bu cihaza 2.5" SSD takabiliyor muyuz?
  • Merhaba,
    Aynı notebook'dan aldım. Youtube'da ve Google da bu model için video yok. Touchpad hizasındaki öndeki iki vida hariç lastiklerin alt tarafında da vida var mı? Varsa sadece birinde mi ikisinde de var mı?
    İyi günler aldığınız ramin aynısından aldım ve taktım sorunsuz çalışıyor.
    Ssd nin marka model veya linkini atarsanız sevinirim.
  • dekstra kullanıcısına yanıt
    Ben HP nin s700 M2 SSD sini aldım hocam 500 GB.
    Teşekkürler ürünün linkini atabilirmisiniz ? Ne yazık ki çok az anlıyorum bu işten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.