Şimdi Ara

SSD ve USB 3.0 yavaş dosya aktarım hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 gün önce Samsung 850 EVO 250 GB lık modelini aldım.Laptopun SATA 3 girişine taktım.Bilgisayarın açılması hızı, programların açılması falan herşey güzel fakat dosya aktarımı yaparken 250 MB/sn ile başlıyor 150 lere kadar iniyor.Aktardığım dosyalar 8 GB lık iso dosyası ve 4.5 GB film.Aşağıda HD Tune testide mevcut.Ayrıyetten Toshiba 1 TB USB 3.0 destekli harici harddiskimde var onda da veri aktarım yaparken 60 MB/sn yi geçmiyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktardıgınız hard diskin okuma hızı ile de alakalı. Okuma hızı atıyorum 100 mb ise en fazla, ssd ye aktarırken en fazla 100 mb ile aktarım yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Aktardıgınız hard diskin okuma hızı ile de alakalı. Okuma hızı atıyorum 100 mb ise en fazla, ssd ye aktarırken en fazla 100 mb ile aktarım yapar.

Sağol hocam yazdığın için, bugün başka bir bilgisayarda denedim bilgisayarda usb 3 girişi yoktu dosya aktarma hızı 35-40 MB/sn ile aktarım yaptı.Laptopumda usb 3 girişi var flaştada var ama attığı hız en fazla 20 MB/sn neden böyle anlamadım.Driverdan şüpheleniyorum ama internetten de yakın zamandaki sürümünü bulamadım 2-3 sene öncesinin sürümü var.

Laptop: Asus N53SN-SZ007V

Flaş bellek:http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-16gb-ultra-dual-android-usb-3-0-usb-bellek.html
    Harici Harddisk:http://www.akakce.com/tasinabilir-disk/en-ucuz-toshiba-stor-e-plus-1tb-hdtp110ek3aa-fiyati,1342626.html

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    hocam dosyalardan da farkeder yonga seti driverlerine bakin dosya daginiksa dusuk hiz topluysa yuksek hiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 21 Mayıs 2016; 23:31:27 >
  • @canmrtcan
    Tamam hocam ona da bakıcam.Dosya biri 5 GB lık film diğeride 8 GB iso dosyası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.