Şimdi Ara

SSD Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/transcend-ts128gssd320-128gb-320-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--530mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=62128

Bilgisayar hızlansın diye şunu aldım fakat nasıl takılacak taktıktan sonra hangi ayarları yapmam gerek ve de ssde hangi dosyaları kullanmam gerekli

ayrıca şu an 1 tb hdd var ikisi birden olur heralde ve 128 gb yeter diye düşündüm

bir de format atmaya fln gerek var mı windows u tekrar kurmak için

Arkadaşlar yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum sorular saçma gelebilir

Yardımlar için Şimdiden teşekkürler

• Kimse acemi birisine yardım etmek istemiyor galiba ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theanswer33

Kimse acemi birisine yardım etmek istemiyor galiba ...
    SSD yi ilk porta takın, hdd ikinci. Elbette windowsu ssd ye kuracaksınız, hdd yide depolama için kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

SSD yi ilk porta takın, hdd ikinci. Elbette windowsu ssd ye kuracaksınız, hdd yide depolama için kullanırsınız.

Tam anlamadım hdd yi çıkarıp sonra ssd yi takıp windows u mı kurayım ?
  • quote:

quote:

Kabloyu değiştirmeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

quote:

quote:

Kabloyu değiştirmeniz yeterli.

Alıntıları Göster
    Makina dizüstümü masaüstümü özellikleri nedir bide ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

Masaüstü için

Anakart Asus p7p55d-lx
    ekran kartı ati hd 5830
    İşlemci i7 870
    8gb ram

neden sordunuz anlamadım ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

Masaüstü için

Anakart Asus p7p55d-lx
    ekran kartı ati hd 5830
    İşlemci i7 870
    8gb ram

neden sordunuz anlamadım ama

Bilgisayar Casper galiba ?
  • Hayır toplama da konuyla ne ilgisi var
  • quote:

Hayır toplama da konuyla ne ilgisi var
    merhaba, ssd nizi sata 1 portuna takın hdd nizi sata 2 . daha sonra ssd nizin gücünü kullanmak için format tabiki gereklidir. hdd nizi biçimlendirin ve tek bölüm yapın. sistemi ssdnin içine kurun. hdd ise gereksiz uygulamalarınız için sadece depo görevi görsün. umarım yeterince açık olmuştur. güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roledayz

merhaba, ssd nizi sata 1 portuna takın hdd nizi sata 2 . daha sonra ssd nizin gücünü kullanmak için format tabiki gereklidir. hdd nizi biçimlendirin ve tek bölüm yapın. sistemi ssdnin içine kurun. hdd ise gereksiz uygulamalarınız için sadece depo görevi görsün. umarım yeterince açık olmuştur. güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    hocam anakartta bios ayarlarında ahci modunun aktıf olması lazım ssd ninin bu hızlarda çalışması için sanırım ona dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 27 Kasım 2013; 0:38:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurtlar34

çift bölüm olursa problem mi oluyor. notebook kullanıcıları için
  • anlaşılmadı herhalde ssd bir bölüm hdd bir bölüm totalde 2 bölüm oluyor. hdd 750gb falansa ben onu bölmeye gerek yok diye belirtmek istedim.
  • quote:

anlaşılmadı herhalde ssd bir bölüm hdd bir bölüm totalde 2 bölüm oluyor. hdd 750gb falansa ben onu bölmeye gerek yok diye belirtmek istedim.

şimdi anlaşıldı ;)
  • quote:

Aslında güzel bir şekilde açıklamışsınız fakat bilgim olmadığı şöyle basit bir soru sorayım format atarken hdd yi çıkarıp sadece ssd mi kalsın hdd de kurulu olan windows a nolcak ayrıca oyunları ssd ye kurmalı mıyım
  • theanswer33 T kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle söyliyim siz ssd yi takacaksınız ama hdd de takılı olacak. sadece ssd yi sata1 hdd yi sata2 portuna takacaksınız. sonra windows kurarken hdd nizi biçimlendireceksiniz. daha sonra sistemi ssd içine kuracaksınız. oyunları tabiki ssd ye kurmanızı ve bitirdikten sonra veya daha oynamıcam derseniz hdd içine atarsınız. öncelikli kullanacağınız oyunları programları vs ssd içine kurmanız size ssd performansından yararlanmanızı sağlar.
  • Teşekkür ederim yardım için yaparım umarım
  • quote:

Teşekkür ederim yardım için yaparım umarım
    Peki format atarken steam ve origin deki oyunları nasıl yedekleyeceğim ve nereye yedekleniyor key olarak aldığım için bir daha yüklemek istemiyorum
  • Windows ve en çok kullanılan programlar ssd'ye kurulmalıdır.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5546
  • theanswer33 T kullanıcısına yanıt
    Steamde kutuphaneden oyunu bul sag tikla, yedekle de, dvdye kaydet de, sonra oyunlaridvd ye kaydet, windowsu tekrar kurdugunda o cd leri tak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.