Şimdi Ara

SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey! (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.546
Cevap
73
Favori
551.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir şey sorcaktım ben ssd kullanıyorum pc program silerken ssd sildiğim programı komplemi siliyor hdd kullamdığım sildiğim programın artığı kalıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 5 Aralık 2017; 20:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten Güzel bi konu olmuş ellerinize sağlık.
  • SSD alırken sanırım markaların bir farkı yok? Hepsi 500-550mb arası hız sunuyorlar. Kaçınmam gereken bir marka var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi aynı gibi, yaygın kullanılan olursa daha iyi olur sanırsam.
    2 yıldır samsung kullaıyorum sorunsuz. Başlardaki hız 1-2 ayda çok çabuk düştü ama anlık erişim hızı yüzünden hala hızlı. SSD farkından dolayı hddye sistem kurulmuş bilgisayarlar artık yavaş geliyor.
  • bende 240 gb ssd vardı. hi-level markası.

ssd yi 3-4 yıl sorunsuz windows 7 yüklü olarak kullandım. 2-3 ay önce 480 gb lık ssd alıp windows u ona yükledim. 240 gb lık ssd 2-3 ay bir köşede bekledi.

dün başka bir pc ye takıp windows kurmak için pc ye taktım. ama kurulum da ssd görülmedi. herhalde yanlış yaptım dedim çıkarıp masaüstüne taktım. orada da görünmedi.yani ssd yi hiç bir şekilde göremez oldum.

öğrenmek istediğim:

-bu ssd tamamen bozuldu mu?

-bir köşede beklerken ssd bozulur mu?

-bunu kurtarmanın bir yolu var mı?

kısaca ben de şaşırdım. sorunsuz çalışan bir ssd bir süre kullanmayınca nasıl bozuluyor? ilginç

• Hocam dosya sistemi ile alakalıdır bence bozulması mantıksız . fdisk ile o diski sıfırlayıp format atmanız lazım . hani ntfs fat32 ufs gibi hdd formatları sistemleri oluyor ondan sanıyorum . daha ayrıntılı bilen arkadaş yardımcı olur . fdisk yada disk programları kesin görür acronis vardı aklımda kalmış oda görebilir . @aksu01

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.