Bildirim
SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey! (374. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Haberdar ettiğin için teşekkürler hocam iyice uzak kaldım bu konulara yaklaşık 9 aydır internet yok gelipte bir kutu takmıyorlar binaya
Kesinlikle bir daha sistem toplama ihtimalim olursa en azından 480gb gibi kapasitesi olan bir model alabilirim fiyatlar istediğimiz seviyeye geliyor yavaştan.
Dolarda en azından şu anki sistemimi topladığım zamanlardaki gibi 1.70 seviyelerinde olsa; bedavaya ürünler alırdık. -
Sorma dostum gitgide yükseliyor dolar gidişat iyi değil piyasa zaten fiyat arttırmak için bahane arıyor bunlarda tuz biber oluyor işte -
Sizce bu ürün nasıl. Bu gün sipariş verdim yarın çıkar kargoya. Duruma göre vaz geçeyim olmadı.
http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=Hepsiburada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raist_can
Sizce bu ürün nasıl. Bu gün sipariş verdim yarın çıkar kargoya. Duruma göre vaz geçeyim olmadı.
http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=Hepsiburada
http://www.ssdlabs.net/incelemeler/makul-fiyatli-120gb-240gb-ssd-satin-alma-rehberi-2016/
Buraya bir göz at. son sayfasında sıralamada mevcut
-
Şu SSD hakkında ne düşünüyorsunuz?
122 euroya geliyor. (430 TL)
250 lik alıp gümrük vergisinden yırtmak da mümkün ama emin olamıyorum 1 TB diskten geçeceğim sonuçta.
https://www.amazon.de/gp/product/B01IAGSD68/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833302B4C -- 10 Kasım 2016; 5:42:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Sorma dostum gitgide yükseliyor dolar gidişat iyi değil piyasa zaten fiyat arttırmak için bahane arıyor bunlarda tuz biber oluyor işte
2 haftada, iyice kendini kaybetti... -
arkadaşlar kendi laptobum için samsung evo 750 120 gb lık aldım. Takma işini bir arkadaş halledecek. Hard diskide dvdrom yerine takmayı düşünüyorum. ssd ye format mı atmam lazım yoksa bir programla kopyalama mı yapılıyor. Ayrıca harddisk teki c bölümünü ne yapmam lazım. -
bende aldım evo dan memnun musunuz. Takma ve c bölümünü işini nasıl hallettiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kimyager147
bende aldım evo dan memnun musunuz. Takma ve c bölümünü işini nasıl hallettiniz.
2 adet aldım ben 120 gb 750 evo. Birini kasama diğerini notebookuma taktım. Takmadan kastınızı anlamadım. Açtım taktım yani direk. Formatlayıp temiz kurulum yaptım. -
Teşekkürler.
Derdim Harddisk ten ssd ye c bölümünü atmak. Kurulumla uğraşmayayım.
quote:
Orijinalden alıntı: kimyager147
Teşekkürler.
Derdim Harddisk ten ssd ye c bölümünü atmak. Kurulumla uğraşmayayım.
Kesinlikle tavsiye edilmiyor hocam, sıfır kurulum yapmak en temizi... -
-
-
hm76 cipset sata 3 destekliyor daha detayli bilgi icin forumda z580 konusu olmasi lazim illaki takanlar vardir.
Bana oyun için kullanabileceğim bir ssd önerir misiniz ? fiyatı çok fazla olmayacak şekilde. Vatanbilgisayar linki şeklinde verirseniz sevinirim oradan alacağım çünkü.
Oyun olarak cs go ve dota 2 yükleyeceğim, 240 gb yeterli olacaktır. -
biraz hort olacak ama ssd mi hala hdd mi son durum nedir bir oyuncu için bilgisayar toplayan bir gariban için maks 500tl bütçe depolamaya ayıracak biri için ssd mi hdd mi ssd ise hangi model hdd ise hangi model tavsiye edersiniz teşekkürler iyi günler -
quote:
Orijinalden alıntı: Updateman
biraz hort olacak ama ssd mi hala hdd mi son durum nedir bir oyuncu için bilgisayar toplayan bir gariban için maks 500tl bütçe depolamaya ayıracak biri için ssd mi hdd mi ssd ise hangi model hdd ise hangi model tavsiye edersiniz teşekkürler iyi günler
Gokdelenin 20 inci katinda bir evin var , tek seferde 200 tl verip 5 sene boyunca asansor mu kullanirsin, yoksa 200 tl vermeyip 5 sene boyunca merdivenden mi cikar inersin?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunun net bir cevabı yok.Çünkü ihtiyaca göre seçenek değişiyor eğer yüksek depolama ihtiyacnız ve düşük bütçeniz varsa HDD hala daha geçerliliğini koruyan bir teknolojidir.Hız ihtiyacı var ise SSD'den farklı bir alternatif düşünülemez fakat hem hız hem yüksek kapasite için fiyatlar çok yüksek bu sebeple genel kullanıcı kitlesi için düşük bütçe ile hem hız hemde kapasite ihtiyacını en güzel karşılayan seçenek Düşük kapasite SSD + yüksek kapasite HDD seçeneğidir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X