Şimdi Ara

SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey! (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.546
Cevap
73
Favori
551.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SMART değerlerinin çoğuna yabancıyım, okuyabildiğim ancak birkaç tanedir

Onun yerine Crystal Disk Info ile bir ekran görüntüsü paylaşma imkânımız olur mu ?

Link
  • Solid State Disk kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Maalesef artık mümkün değil 😊 ssd yi MacBook Pro da kullanıyorum secure erase yaptıktan sonra Yen'i sistem yükledim. Raw göründüğü icin Windows'ta okuyamıyor 😊
    Hiz testlerinde OS X üzerinde 480 yazma 450 okuma değerleri alıyorum. Toplamda da 6.8tb yazma okuma var. Hiç dikkat etmeden kullanıyorum hunharca 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Çok değişmiş çok ta güzel olmuş zevkle okudum , önceden elimde sözlükle okuyordum şimdi okuduğumu anladım
  • Samsung 750 Evo 120GB'ı o incelemeden sonra gönül rahatlığıyla sipariş ettim az önce :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde Asus x550jx-171d model laptop var. HDD yerine SSD takmak istiyorum. Acaba bilgisayara en uygun 250gb SSD için fikir verebilir misiniz?
  • Şu ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz?
    http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Kingston-SSDNow-UV400-120GB-vs-SanDisk-Z400s-128GB/m137022vsm34216

Giriş seviyesi ucuz yollu bir şeyler bakıyorum, başka tavsiyeye de açığım.

N11'de 100 11 çek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Merhaba hem ssd hem hardiskim var , bir sebepten sistemi hardiske kurdum .. ssd ile hardisk arasinda acilis hizi bakimindan fazla bir fark goremedim .. 7200rpm seagete ...boyle oldugunu bilsem ssd almazdim

bir sebepten sistemi harddiske kurdum ne demek? şu anda windows hard disk üzerinde mi ssd üzerinde mi? harddiskte ise ssd ne yapsın...önce windowsu ssd'ye kurun
    kurmadan her diski de formatlayın sonra tekrar görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

Şu ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz?
    http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Kingston-SSDNow-UV400-120GB-vs-SanDisk-Z400s-128GB/m137022vsm34216

Giriş seviyesi ucuz yollu bir şeyler bakıyorum, başka tavsiyeye de açığım.

N11'de 100 11 çek var.

hangisinin toplam yazma ömrü daha uzun ise onu seçerdim, gönderdiğin linkte göremedim ama sandisk'in z serisi bir önceki serilerden iki kat daha fazla yazma kapasitesine sahipti....sandisk açıkara daha uzun ömürlü olabilir.

• Arkadaşlar Kolay Gelsin bende ssd almayı düşünüyorum fakat anakartımın modelini bulamadım bir türlü yani sata 2 3 destekli mi bilmiyorum

samsung un 750 evo 120 gb modelini düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-cn-hbi2630b-intel-core-i7-2630qm-2ghz-8gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-bd760548

bu bilgisayarımın modeli, söylediğim ssd yi alırsam bir sıkıntı yaşar mıyım acaba

şimdiden teşekkür ederim

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Anakart eski olabilir mi? 6 yerine 3 gigabit destekli ise SSD performansı epey düşer ama yine de 7200 devirli klasik HD den hızlı olması gerekirdi.
  • rupee R kullanıcısına yanıt
    başlat /calıstir/dxdiag yazdıınızda cikan anakarti bize solerseniz yardimci oluruz ..eger sata 2 ise ssdplus alın sata 3 ise ultra 2 , evo 750-850 ..vb almaniz daha iyi olur hızınız 2 kat olacak keza ..
  • samsung 850 120 gb düşünüyorum, ne dersniz ?
  • https://www.amazon.com/Silicon-Power-240GB-Internal-SP240GBSS3S55S25/dp/B00D4AVS6I/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1474724274&sr=1-22&keywords=ssd&th=1

240GB Modeli ortalama 170₺ ye geliyor alınırmı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 24 Eylül 2016; 17:19:30 >
  • Merhaba değerli hocalarım

OCZ Vector 180 ve Trion 100 ( 120GB / 240GB ) İncemesi yayımlanmıştır. Yüksek ilgilerinize ve eleştirilerinize arz ederim
  • Silicon Power'ın yurtdışından getirtmeye değecek bir ürünü henüz yok S55 serisi de firmanın en zayıf ürünü.

Bir 10 - 15 lira farkla yine Amazon'dan Samsung 750 EVO 250GB alınabilir.
    İnceleme her zamanki gibi fevkalade

Masaüstü kullanıcıları için + olarak gözüküyor. Ancak laptop kullanıcıları için gereksiz maliyet bindirebilir. (Fiyatını Bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Merhaba değerli hocalarım

OCZ Vector 180 ve Trion 100 ( 120GB / 240GB ) İncemesi yayımlanmıştır. Yüksek ilgilerinize ve eleştirilerinize arz ederim

Elinize sağlık, yine bozmadığınız çizginizde güzel bir inceleme olmuş.

SSD fiyatları da gittikçe makul seviyelere gelmeye başladı. İnşallah 1TB boyutlu ürünlerin de bir an önce dahada alınabilir seviyelere gelmesini bekliyorum.

• Haberdar ettiğin için teşekkürler hocam iyice uzak kaldım bu konulara yaklaşık 9 aydır internet yok gelipte bir kutu takmıyorlar binaya
    Kesinlikle bir daha sistem toplama ihtimalim olursa en azından 480gb gibi kapasitesi olan bir model alabilirim fiyatlar istediğimiz seviyeye geliyor yavaştan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. şöyle bir anakartım var:

sapphire am2rx790 . sata kaç bilmiyorum. ben buna ssd takmak istiyorum 240 gb'lık. takayım mı? performans artışı olur mu? hangi ssd yi önerirsiniz?

teşekkürler şimdiden.
    Hocam dediğiniz gibi vazgeçip evo 750 250gb aldım 2-3 gün önce geldi bende sadece yavaş boot sonurum var onun haricinde memnunum
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.