Şimdi Ara

SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey! (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.546
Cevap
73
Favori
551.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Yıldır ssd kullanıyoruz birşey görmedik kesinlikle almanızı öneririm. Önerdiğim marka sandisk.
  • bilgisayarım sata2 destekliyor ve sanırım boşta 2 tane portum var.raid olanaklarım içinde anakartımın sitesinde yazan değerler bunlar
    SATA II 1~6 support RAID 0, 1, 10 or JBOD mode by AMD® SB710

şimdi ben 2 tane en ucuzundan 120gb ssd alsam raid0 modunda kullansam .240gb tek ssd gibi .Ortalama ne hızlara ulaşırım ? sizce mantıklı mı ?
  • El Jimador kullanıcısına yanıt
    250/260mb/sn 'yi geçemeyeceksin bu açıdan en ucuz 240-250 gb'ligi al gitsin ..sata 2 sistem icin raid 0 ssd çok büyük bir lüx ..
  • 120 gblik Corsair kullandım, hiçbir sorun çıkarmadı, sonra oyunlardan dolayı yetmiyor kapasite diye 240 gblik Kingston Hyperx Savage aldım, bundan da çok memnunum. Mutlaka tavsiye ederim sistemde bir SSD olmasını...
  • Bende cok senedir ocz max iops 120 gb kullandim hic sorun yavaslama bir durum olmadı ki sık sık format atarım. Oyunlar için kapasite yetmez olduğundan sandisk ultra II 480 gb aldım. Ssd alışınca hdd ye dönemiyorsunuz.uygun fiyatlı bulunca bi ssd alın mutlaka maddi imkan varsa.

Asil yazmak istedigimi atlamışım ssd de 2 yil 3 yil filan diyorlardi Ömür için yok öyle birşey hdd ler için geçerli o cok hdd eskittim 1 2 yilda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 24 Mayıs 2016; 14:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum steam 'i kurdugun ssd'ye aynı zamanda isletim sistemini de mi kurdun ? keza ben de 1 tane 480 'lik alayim ona sistem + steam oyunlari atayim diyorum ..yoksa 120 gb ssd + hızlı bir mekanik disk oyunlar icin yeterli olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Mayıs 2016; 17:02:35 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi steam ve işletim sistemini birlikte kurdum. ilk başta bende 120 gb ssd ye işletim sistemi ve sadece cs go, hddye diğer oyunları kuruyordum. 480 alınca hepsini ssd'ye kurdum, oyunların açılış ve yükleme süreleri hdd ye göre daha hızlı. birde bendeki hddler wd black serisi sesleri ile ünlü. onlarında devirlerini düşürdüm ses kalmadı depolama olarak kullanıyorum.
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Performans ön plandaysa büyük kapasatile SSD almakta fayda var, 120GB'nin modası geçmek üzere uzun vadede yetersiz kalıyor çünkü işletim sistemide şişiyor birde uygulamalar gün geçtikçe büyüyor 240 hatta bütçe sorunu yoksa daha yüksek 480,512,1TB gibi ürünlere yönelmekte fayda var.
  • El Jimador kullanıcısına yanıt
    RAID 0 ile daha yüksek hızlara çıkmanız mümkün olabilir, denemekte fayda var.
  • 500 gb hdd ler 150 tl civari isletim sistemi ve uygulamalar için 200 tl civarı bir ssd almak daha mantıklı bencede. Butce biraz daha el verirse 480 e çıkmalı brev dediği gibi. Ben ultra II yi 439 tl aldim. Plus olani 379 tlydi.bu gibi indirimler olursa firsati kaçırmamak lazım. Sata 3 turkiyede yokken almanyadan arkadaşım a aldırmıştım 120 gb max iopsu 650 tl ye gelmişti bana bu ssd turkiyeye 800 tl üzeri bir fiyattan girmişti. Ne öpmüşler zamanında be şimdi 4 katı kapasiteyi yarı fiyatına aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OCZ Trion 100 serisi nasıldır arkadaşlar ileride sıkıntı çıkarır mı?

Şu an 960 gb 800 TL fiyat düşük olunca insan kuşku duyuyor.
  • merhaba, SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey!
    arkadaşlar ilk defa ssd kullanıyorum. ssd yi takdığımda disk yönetiminde aşağıdaki pencere geldi. hangisini seçmeliyim MBR mi GPT mi?
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    v300, bu ve bx200 serilerinden uzak durun ..
  • The Elder Scrolls kullanıcısına yanıt
    Salaş bir ürün şahsen ben almazdım fakat 960 GB olması ve fiyat avantajı saysinde duruma göre tercih edilebilir.Esasen prensip olarak TLC NAND yongalı ürünleri pek tavsiye etmeme rağmen TLC ürünlerinde kapasite arttıkça hücre sayısının ve hücre yıpranmasını önleyen (wear leveling) başarısı büyük oranda arttığı için bu ürünü alınabilir kategorisine soktum birde bu ürünün büyük dosya aktarımlarında performansının diğer ürünlere göre oldukça düştüğü incelem yapan siteleri tarafından bildirilmiş bilginize sunulur.
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Alınır neden alınmasın bu ürünün incelemesini bu sitede bulabilirsiniz.Şuan fiyatıda iyi.
  • Peki hocam daha iyi ne önerebilirsiniz en azından aşırı pahalı olmayan ve kaliteli bir şey?

• arkadaşlar 850 evo aldım. hdd nin yerine takıcam
    hdd yide dvd yerine hdd caddy aldım windowsu nasıl aktarıcam
    ssd ye kurulumu güzel anlatabilecek biri varmı. ve bir de hdd içindekileri dosyalarımı kaybetmek istemiyorum bu mümkün mü.
    windows bilgisayarla geldi harici almadım.
  • ogzo kullanıcısına yanıt
    Acronis true image ile yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.