Bildirim
SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey! (376. sayfa)
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.5 inçlik ssd ler kasalara olur mu. Laptop için aldımda kasayada uygun mu. -
Kasada 2,5 inç desteği varsa kullanabilirsin yoksa linkteki ya da benzeri aparatla 2,5 inç ssd leri kasaya takabilirsin.http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-ssd15-ssd-sata-pc-kasa-ici-ekstra-hdd-yuvasi.html -
Teşekkürler. -
Selam
Sandisk ssd plus 120gb aldım.
2 sorum var cevaplarsanız sevinirim.
1. Hdd sökerken statik elektrikten etkilenir demişler. Bu konuda nasıl önlem alıyorsunuz? Yoksa takma kafana birşey olmaz mı dersiniz.
2. Hdd çıkartıp ssd taktıktan sonra elimde herhangi bir windows cd si veya kurtarma diski yokken. Yeni sdd nin de içi boşken windowsu nasıl kuracağım?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 19581
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
240gb'lık ssd'nin üzerinde 80 gb gibi boş alan kalmıştı. Temizleyerek 10 gb alan daha açtım, ama steam içrerikleri ve windows hunharca güncellenip alan sömürüyor. Bu gidişle ssd'yi elime alırmıyım? Yoksa bir ek hdd edinip içerikleri ona mı aktarmalıyım?(Tabi zararı yoksa bu şekilde kullanayım)
120 gblık almayı düşünüyorum da ben 30 gb windows 7 , programlar felan 5 gb tutsa 35 bi de steamdan 1 oyun bi de lol kursam 10 da öyle de 45 çok rahat yetmez mi ?
ben de ayni dusunuyom 120 ye yetcek butce var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Beyler laptop alabilirim yanında da M2 SSD siparişi geçeyim diyorum bari almışken. Çünkü almak istediğim laptopta hdd 5400 rpm yani daha da kötü olacak benim için. Şu an ssd'li masaüstündeyim, laptopa ısınamam yoksa. Neyse sorum şu bu Kingston'un m2 ssd'leri sağlam mıdır bir ara V300 serisi baya sorunlu diyorlardı. Ucuz ama çok da kötü olmayan laptopu hızlandıracak bir şey arıyorum. Masaüstünde 850evo 120 gb kullanıyorum ama şu an pahalı geliyor Samsung falan alamam.
Linki bu>http://www.hepsiburada.com/kingston-ssdnow-120gb-550mb-200mb-s-m-2-sata3-ssd-sm2280s3g2-120-p-BD805088?magaza=Hepsiburada
-
Hayırlı olsun.
1. Dizüstü kullanıyorsanız, adaptörü ve bataryayı çıkartın, açma/kapama tuşuna bir defa basın. Siz de vücudunuzdaki yükü boşaltmak için duvara, kalorifer peteğine vs. dokunun. Halıda yürümek bile size elektrik yükler.
2. Windows'u kurmak için mutlaka bir Windows kaynağına ihtiyacınız var. Ya CD veya flash diske yazdırılmış Windows kalıbı yardımıyla temiz kurulum yapabilir ya da eski hard diskinizdeki Windows'u 'klonlama' yoluyla kopyalayabilirsiniz. Ancak bu ikinci yöntem hakkında bilgim yok, araştırmalısınız nasıl yapıldığını. Tavsiyem, bir yerden Windows kaynağı edinip onunla temiz kurulum yapmanız. -
Şu SSD yi almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır? Verilen paraya değer mi? Kullanan var mı ?
Yarın sipariş geçeceğim lütfen hızlı cevaplar bekliyorum.
Fiyat olarak da 446 TL ye gelecek.
SANDİSK ULTRA II
Bir de bu ürünlerde TRW mi ne vardı.(yazma süresi) Bununla ilgili o bilgiye ulaşamadım. Yardımlarınızı, görüşlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum.
EDİT: LİNK DÜZENLENDİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggPatriot -- 2 Şubat 2017; 21:34:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hodri Meydan 41.89
Şu SSD yi almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır? Verilen paraya değer mi? Kullanan var mı ?
SANDİSK ULTRA II
Bir de bu ürünlerde TRW mi ne vardı.(yazma süresi) Bununla ilgili o bilgiye ulaşamadım. Yardımlarınızı, görüşlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum.
Şuan piyasadaki en F/P olan SSD .Aynısını bende almayı düşünüyorum. Lenovo G510 da bullanmayı planlıyorum ..
Görüş ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
-
446 TL den siparis gectim. Montaji tamamlayip kullanmaya baslayinca geri donus yaparim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızımercimek
Hayırlı olsun.
1. Dizüstü kullanıyorsanız, adaptörü ve bataryayı çıkartın, açma/kapama tuşuna bir defa basın. Siz de vücudunuzdaki yükü boşaltmak için duvara, kalorifer peteğine vs. dokunun. Halıda yürümek bile size elektrik yükler.
2. Windows'u kurmak için mutlaka bir Windows kaynağına ihtiyacınız var. Ya CD veya flash diske yazdırılmış Windows kalıbı yardımıyla temiz kurulum yapabilir ya da eski hard diskinizdeki Windows'u 'klonlama' yoluyla kopyalayabilirsiniz. Ancak bu ikinci yöntem hakkında bilgim yok, araştırmalısınız nasıl yapıldığını. Tavsiyem, bir yerden Windows kaynağı edinip onunla temiz kurulum yapmanız.
Teşekkür ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum TR'de uyguna bulman biraz zor. Amazon'dan almanı öneririm. İndirimi takip et, geldimi yapıştır.
Samsung 850 evo 240 gb 370 lira deger mi?
daha yaklaşık 5 ay önce 250 lira falandı hatta amazondan 200 liraya geliyordu hatta. Aceleniz yoksa keyfi bir upgrade olacaksa bence kampanya bekleyin. 100 lira umrumda değil diyorsanız alın geçin pişman olmazsınız ssd'den. -
Acelem yok hatta almaman suanlik daha iyi.
Bu dolar herkesi bitirdi ayrica vergi sinirida inince.bize ucuza urun haram oldu.
aynen hocam keşke zamanında alsaymışım diye kafamı duvarlara çok vurdum. ayrıca ram fiyatları tam fiyasko oldu. 120 liralık black furyler 300e yaklaşmış. diyecek söz yok gerçekten. parayı dolara değil pc bileşenlerine yatırsam 2 pc alırdım heralde şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektangular -- 6 Şubat 2017; 2:49:36 > -
:D kesinlikle. Hadi ssd fiyatlari dolara endeksli artti tamam da ram niye bu kadar uctu?
8 gb 2400 ram 260-270 olmus.
quote:
Orijinalden alıntı: auzdil
quote:
Orijinalden alıntı: Hodri Meydan 41.89
SANDİSK ULTRA II
Şuan piyasadaki en F/P olan SSD .Aynısını bende almayı düşünüyorum. Lenovo G510 da bullanmayı planlıyorum ..
Görüş ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Montajı yapıp windows kurulumunu da sağladım hocam.
Bende Hitachi 1 TB 5400 rpm HDD vardı. Gerçekten artık HDD kaynaklı ses yapma olayı falan kalmadı. Sadece fan sesi geliyor :D
Bilgisayarımda vaat edildiği gibi bilgisayarın açılma, uygulama açma süreleri ciddi manada hızlandı :)
Kesinlikle tavsiye ederim. Bir arkadaş TOFAŞ dan inip Mercedes e binmiş gibi olacaksın demişti. Öyle de oldu :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X