Şimdi Ara

ssd ye yeni sistem kurunca c yi iptal etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c de sistem kuruluyken ssd takıp ssdye yeni sistem kurdum. suan 2 ayrı sistem var pc açılışta 2 windows gösteriyor ssd den girip c yi biçimlendiricem fakat öyle yapınca açılışta direk ssd den acarmı yoksa yine 2 windows görünürmü.

• Hocam selam,

oneclikle sistem dedigin isletim sistemi sanirim, ayrica hangi OS(operating system) oldugunu da belirtmemissin. Ben windows varsayip sorunu cevaplayim.
    Ikisi de windows ise, hangisinden girersen gir format atamazsin diye biliyorum. (Bu kisimdan emin degilim)

Eger atabilirsen, bilgisayara restart vermeden once,
    calistir>msconfig acip boot menusunden, digerini silmelisin. Burdaki onemli ayrinti, mevcut kalmasini istedigini silmemen :) Ama zaten listede hangi harddiske oldugu yaziyor bootun

@c3day
  • c yi silsen bi sıkıntı olmaz
  • @eburaklevent sistem windows 7 evet... ssd ye win7 kurdum daha sonra da format cd sini tekrar calıstırdım ve c yi biçimlendirdim. kurulumuda iptal edip cd yi cıkarttım res attım. sonuc acılısta 2 tane win var ve secim yapmamı istiyor. ilk win gecerli olanı ikinci olan biçimlendirdigim hdd deki win 7 sadece yazısı görünüyor biosun neresinden sileceğ,m ki ikinci win7 seceneğini
  • c3day C kullanıcısına yanıt
    biostan silmeyeceksin zaten başlata msconfig yaz enter la önyükleme kısmında senin ssd üzerindeki kayıt duracak şekilde diğer boot kaydını sileceksin bu kadar. Eğer görünmüyorsa easy bcd programını kullan.
  • teşekkürler msconfigten sorun çözüldü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.