arkadaşlar satıcılar ssg-3300cr gözlüğün 2012 samsung es serileri ile %100 uyumlu olduğunu söylüyor.ama samsung tryi aradım sadece ssg-4100 ve ssg-3550 model gözlüklerin es serileri ile uyumlu olduğunu söyledi.
kafam karıştı ekstre gözlüğe ihtiyacım var ve kenarları kapalı şarjlı olsun istiyorum.ssg-3300cr uygun fiyatı ile almayı planladığım gözlük.bu gözlüğün es6570 ile çalışıp çalışmayacağı konusunda fikri olan var mı?
kimsenin bu konuda bilgisi yok anlaşılan!!
up
quote:
Orijinalden alıntı: seasqua
arkadaşlar satıcılar ssg-3300cr gözlüğün 2012 samsung es serileri ile %100 uyumlu olduğunu söylüyor.ama samsung tryi aradım sadece ssg-4100 ve ssg-3550 model gözlüklerin es serileri ile uyumlu olduğunu söyledi.
kafam karıştı ekstre gözlüğe ihtiyacım var ve kenarları kapalı şarjlı olsun istiyorum.ssg-3300cr uygun fiyatı ile almayı planladığım gözlük.bu gözlüğün es6570 ile çalışıp çalışmayacağı konusunda fikri olan var mı?
kendi soruma kendim cevap vereyim:
evet %100 uyumlu es serileri ile.aldım kullanıyorum.
Slm dostum sadece öyle degil bircok marka gözluk baska marka tv ile bile uyum sagliyor mesela samsung gözluk panasonik tv ye oluyor...ssg 3300cr ssg-3700cr yada baska 3d gözluk ihtiyacin olursa haber ver temin edebilirim.saygilar.
Teşekkürler bilgi için. Az sonra bende netten bir tane alıcam 99 liraya.
quote:
Orijinalden alıntı: Xagdas
Teşekkürler bilgi için. Az sonra bende netten bir tane alıcam 99 liraya.
Aldım, çok güzel... SSG-3300CR tamamen uyumlu televizyonla. samsungevi . com'dan öğlen aldım. Ertesi gün evime geldi.
Özellikle bilgisayardan 3D oyun oynamak isteyenler, kocaman ekranda, 3D destekleyen oyunlar ile adeta çerçeveden içeri uzanıp oynuyorsunuz. Crysis3 ve PES2013 özellikle çok güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme