Şimdi Ara

SSK Primi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdi mezuna kaldım 18 yaşına girildiğinde ssk primi ödenmeye başlıyormuş bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz bunu ödememe şansım varsa da açıklarmısınz ?

• Up...
    Bugün doktara gittim, antibiyotik falan yazdı. Sonra eczaneye gittim ilaçları almak için, adam sigortan yok dedi. Üstelik üniversiteyede yerleştim. Anlamadım valla. Bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey yok , artık 20 yaşına ücretris gss var.Babanın üstündesin.Tek yapman gereken , sgk ya gidip aktif ettirmen bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Up...
    Bugün doktara gittim, antibiyotik falan yazdı. Sonra eczaneye gittim ilaçları almak için, adam sigortan yok dedi. Üstelik üniversiteyede yerleştim. Anlamadım valla. Bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi.

Öğrenci belgesi verdin mi sgkya?
  • Hacilar babanizla herhangi bir SGK müdürlüğüne gidip durumu anlatiyorsunuz evraklari imzalayip tekrar babanizin üzerine geçiyorsunuz. 2 yıl faydalanabiliyorsunuz. Üniye başlarsanız 5 yıl

• teşekkürler çok işime yaradı bu yoksa işe girecektim zorla
  • Yok hayır. Çok karışmış bu işler ya.
    Nasıl yapıcaz bu işlemi, siz yaptınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    GSS Prim Borcu
    10 yıl önce açıldı
    Sigorta Tahkim Komisyon Kararı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sgk dan emekli bir tanıdığım var eğer yapılıyosa nasıl yapıldığını öğrenip yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaro760

sgk dan emekli bir tanıdığım var eğer yapılıyosa nasıl yapıldığını öğrenip yazarım buraya

@caglaro760; dostum bu olay yeni geldi , zor bi iş değil , tc kimliğini al , git orda sor yönlendirirler ilgili kişiye , 5 dk da aktif ediyor . sonra 2 yıl daha babanın üstündesin.

@kasova; karışmılık bi durum yok hocam , ben mezuna kaldım ama bu işleri biliyorum abimden dolayı . yapman gereken öğrenci belgesi alacaksın , sgkya vereceksin yanına tc kimlik no nu götür. eğer aklında şüphe varsa ilk sgkya git yapman gerekenleri sor yine de sen bilirsin
  • sağol
  • Ben dün aradım memur çocukları 25 yaşına kadar sigortaliymis.Herhangi bir belge getirmeyin dediler sıkıntı olursa buraya gelirsiniz dediler.Diğerleri içinde 20 yaşına kadar sorun yokmuş.Üniversiteye gidenler içinde öğrenci belgesi alıp sgkya gidiceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.