Şimdi Ara

ssk ve gss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle slm arkadaşlar ben ve 20 işçi arkadaşlarımın sorusuna cevaplarınızı bekliyoruz biz bir mermer fabrikasında çalışıyoruz haliyle işin ağır omasından dolayı devamsızlık kaçınılmaz oluyor patronlarımız da haliyle gelmediğimiz günün sigortaları yatırmıyor bu yatmayan günler ise bizim karşımıza borç olarak çıkıyor bir çok ssk çalışanında bu borç çıkıyor anlamadığım bir olay eksik günleri kendimiz yatırdığımız halde yine gss çalışanı olarak görünüyoruz gss çalışan bir kişinin emeklilik hakkıda yok 1 yıldır patronlar bizim gelmediğimiz güne 11 lira kesiyordu şimdi kendiniz yatırın dio e kendimiz yatırsak gss li olacaz çalışma saatleri kimisi fazla çalışıyoz diyo patronlar normal dio sabah 8:30 10:30da 15 dkk çay 13:00 le 14:00 arası yemek 16:30 çay iş başı 16:45 pados 18:30 sizce biz fazlmı çalışıyoz birde kendim bu iş yerinden çıkış alıp aynı iş yerinde çalışıp kendime özel sigorta yaptırabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1986 -- 20 Mayıs 2014; 21:06:04 >

• Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem %100 calisiyor arkadaslar 2 gunde 10.000$ kazandim. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw kardes sayende zengin oldum bu mesaji Hawaii de gül suyu banyomdan yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeqine saqlık qardes zengin oldum bu mesajı ayfondan yaziyom xd xd
  • gogogo face

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadığım bişi niye dalga geçiyosunuz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BUGÜNE ÖZEL SADECE 39 + kdv

Hadi bedavaydı len sincap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.