< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 20 Eylül 2019; 14:4:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 20 Eylül 2019; 14:4:36 > |
İsin kisasi yenilenmis telefonu sana sifir urun diye kakalamislar dogru mu anladim?
|
Büyük rezalet
Allah hepsiburadanın eline düşürmesin. Sorun yokken çok iyidir ama bir sorunda ölü taklidi yaparlar |
Kesinlikle doğru anlamışsın. Üstelik N11'de öyle telefonlar satıldığında parantez içinde yenilenmiş telefon diye yazarlar. Ama bu bile yoktu. Bu arada öne çıkarırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
|
İthalatçı garantili telefon alanlar en azından riski de alıyorlar. Orijinal diye telefon alıpta bunların olması gerçekten üzücü. Her zaman yaptığım gibi vatan, media markt gibi yerlere 300-500 fazla verip almaya devam edeyim en iyisi.
|
Hiç uğraşma thh ver. Sana sıfır diye yenilenmiş cihaz satmışlar. Yanlız sadece fatura tutarını alabilirsin bu şekilde
|
Memleket ilginç bir hal aldı. Hakkını aramak için ya İlla bir yerlere sonuna kadar şikayet etmek yada sosyal medyada lanse etmek gerekiyor.
Bu sadece ticaretle sınırlı olan birşey değil cinayette de tecavüzde de hepsinde aynı. |
Editten sonra yorum: Sen burada yazmayıp bir sürü potansiyel müsteriyi hepsiburadaya karşı bilgilendirmeseydin ben o özrün ve alınan kararların yine de yapılacağını sanmıyorum.
|
Aynı olay benim de başıma gelmişti, adamlar 2. El anakartı sıfır diye yolladılar bana sıfır anakartın ne olduğunu bilmiyoruz sanki. Güvenlik bandı olmayan, jelatinleri sökülmüş anakart üstelik üzerinde parmak izleriyle doluydu. Neyseki hemen gönderdim soruzsuz şekilde iade aldım.
Bu arada ürünün satıcısı HEPSİBURADA |
forumun gücü işte
konu bu kadar büyümese, bu kadar öne çıkmasa adamların **kinde bile olmayacaktı he he diyip yollayacaklardı o yüzden kimseyi övmeye gerek yok övülecek olan forum dayanışması forum baskısıdır teşekkürü hak eden varsa o da forumdur hb değil |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İts My Life -- 18 Eylül 2019; 19:27:33 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|