Şimdi Ara

ssssssssssssdd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Wifi ile mi baglaniyorsunuz kablo ile mi ?

Ping degerleri gayet normal .

Loss gorunmuyor eger vaesa bundan kaynaklidir.

Alıntıları Göster
    ssssssssssssssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:8:56 >
  • cmd yi açıp ping lux.valve.net -t yazıp enterlayın
    30 dk - 1 saat açık kalsın pencere daha sonra ctrl + c yapıp durdurun
    paket kaybı olup olmadığına dair bir ibare görürsünüz en altta
  • Bende de öyle bir sorun vardı. 1.1.1.1 1.0.0.1 dns girdim. Daha sonra aşağıdaki komutları sırayla sırasıyla cmd ye girdim. (Yönetici olarak çalıştır)

netsh int ip reset
    ipconfig /flushdns
    netsh winsock reset

pc kapat açtım. Oyunda ping değerlerine baktım ve 120 küsürden 74-77 arasına düştüğünü gördüm. Daha sonra oyunda ayarlardan max bitrate unlimited ve ping değerini 73 seçtim. Sonuç daha da stabil oldu. 74 sabit şuan.

Daha sonra qos ayarları da yaptım routere fakat bir şey değişmedi. Umarım yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dddddddddddwww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:9:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schipht

cmd yi açıp ping lux.valve.net -t yazıp enterlayın
    30 dk - 1 saat açık kalsın pencere daha sonra ctrl + c yapıp durdurun
    paket kaybı olup olmadığına dair bir ibare görürsünüz en altta
    ssssssssssssssssssssssdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:9:28 >
  • bunun altında genel durumu gösteren bir kısım olacaktı orayı görseydik daha iyi olurdu
    eğer sorun hala devam ediyorsa aynı şeyi bu sefer modem için yapın sorunun modemden kaynaklanıp kaynaklanmadığını görelim

ping 192.168.1.1 -t
    yarım saat 1 saat açık kalsın
    ctrl+c yapın ve komut satırında en alttaki yere bakın
  • quote:

bunun altında genel durumu gösteren bir kısım olacaktı orayı görseydik daha iyi olurdu
    eğer sorun hala devam ediyorsa aynı şeyi bu sefer modem için yapın sorunun modemden kaynaklanıp kaynaklanmadığını görelim

ping 192.168.1.1 -t
    yarım saat 1 saat açık kalsın
    ctrl+c yapın ve komut satırında en alttaki yere bakın
    dddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:9:39 >
  • modemlerde sürekli paket göndermeye devam et opsiyonu bulunmuyor

siz ikisini de -t ile bilgisayardan yapın en son altta ne çıkıyor bir bakın paket kaybı gözüküyor mu
    yada modemde anormal bir şey çıkıyor mu
  • quote:

modemlerde sürekli paket göndermeye devam et opsiyonu bulunmuyor

siz ikisini de -t ile bilgisayardan yapın en son altta ne çıkıyor bir bakın paket kaybı gözüküyor mu
    yada modemde anormal bir şey çıkıyor mu
    ttttttttttttttttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:9:56 >
  • hocam ping spike var 413ms e kadar çıkmış, modemde bir şey gözükmüyor
    sisteminize hakim olmadan bişey demek zor gerçekten
    en azından ping plotter ile hangi hopta pingin aniden yükseldiğini görebilirsiniz
    sorunun kaynağını bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz
  • quote:

hocam ping spike var 413ms e kadar çıkmış, modemde bir şey gözükmüyor
    sisteminize hakim olmadan bişey demek zor gerçekten
    en azından ping plotter ile hangi hopta pingin aniden yükseldiğini görebilirsiniz
    sorunun kaynağını bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz
    feeeeeeefefefefe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:10:21 >
  • www.dslreports.com/speedtest den kontrol edin, bağlantı kalitenizi görürsünüz özellikle bufferbloatu.
    Ethernet kartlarından fark edeceğiniz sanmam.
  • ssssssssssssdd

Arkadaşlar kablonet kullanıyorum fakat ne yaptımsa host göremiyorum host görebilmem için bildiğiniz bir komut varmı?

ssssssssssssdd

Süperonline mı yoksa türktelekom üzerindenmi çıkış yaptığımı göremiyorum eskiden görüyordum içinizde hangi omurgadan çıkış yaptığımı bilen vamı arkadaşlar bu benim için önemli çünkü bende ping sorunları yaşıyorum kablonet den gına geldim artık lütfen bana yardımcı olun saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 14 Ağustos 2019; 4:32:37 >

• ssssssssssssdd

Resmi tekrar ekledim.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Seabone diyor. Yani TT değil. Turkcell/SOL Looking Glass'da bile sınıfta kalırken bireysel kullanıcıların halini düşünemiyorum bile.

ssssssssssssdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Seabone diyor. Yani TT değil. Turkcell/SOL Looking Glass'da bile sınıfta kalırken bireysel kullanıcıların halini düşünemiyorum bile.

Selam;

Eminmisiniz kardeşim SOL host kullandığıma çünkü host yazısını göremiyorum tracert atarken eskiden görüyordum hangi omurga üstünden çıktığımı sanırım kablonet buna tedbir aldı ve hiç bir şekilde göremiyorum tracert lardaki hostumu, fakat tracert da -j komutunu beraber verim yazdığımda türktelekom olarak görüyorum bunu nasıl anlayabilirim detaylı cevap verecek bir arkadaş yokmu saygılar.

• Csgo tt net yurtdışı çıkışı daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @all

Arkadaşlar yukarda yazdıklarıma neden kimse cevap vermiyor yokmu bilen biri.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Komut istemini açın (CMD) tırnaklar olmadan "tracert vie.valve.net" yazın. Tamamlanmasını bekleyin. Çıkan sonucu kod olarak buraya yapıştırın bakalım. Ben yazdığımdan eminim fakat siz TT görüyorum deyince beni ikileme düşürdünüz.
  • Ben herhangi bir sorun görmüyorum. İlk mesajınıza "Eskiden 12-20 arası bir ping alıyordum." yazmışsınız. O ping değerlerini aldığınız sunucular yurtiçinde bulunuyordur. CS:GO rekabetçi sunucuları yurtdışında bulunuyor. Yani 12-20ms almanız imkansız. Diğer bir konu ise, ekran görüntüsü eklediğiniz ping değeri birşey ifade etmiyor. Çünkü gerçek ping değerlerini net_graph 3 yazarak görebilirsiniz. Küçük grafikte yer alan değerler asıl değerlerinizdir. Ayrıca aynı grafikten FPS'i de kontrol etmenizde fayda var. Ani droplar olumsuz anlamda etkiler. Mesela ben de skor tablosunda 31ms görüyorum fakat bu benim asıl değerim değil. Net_graph'daki değerim 39ms oluyor. Yani traceroute sonuçlarıyla aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.