Şimdi Ara

ssssssssssssdd (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Çok değil, az biraz bilgin olsa şu haline oturup ağlarsın bak yemin ediyorum. Ben sana başta yalan söylüyorsun demedim. Belki yanlış hatırlıyorsundur diye gerçekleri yazdım. Agresif şekilde cevap verirsen olacağı bu olur.

Hehe. Eklediğin SOL LG ile çok benzer ping alıyorsun hatta biraz daha düşük.

Bu üstteki kimin mesajı ve sonucu ya. Ziyanın falan herhalde.

Hadi sanada iyi sabahlar.
    ccccccxvvvvvvvvvvvvvvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 20:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE8064E4B

ccccccxvvvvvvvvvvvvvvv

Alıntıları Göster
    Bence stres yapmayın bu kadar. Sonuçta seviye belli ve sizin sorununuza çözüm bulabilecek ve yorum yapabilecek bilgiye sahip olmadığı ilk bakışta anlaşılıyor. Bu kişiye bir bağlantı vermişler, standart kısıtlamalardan bir şekilde yırtmış. Hemen hemen her ISS'te olabilecek gözden kaçırma hadisesi yani. Sonra da forumda ping sözüğü geöen her konuya atlayıp geln geçenle dalga geçip kendi ping değerleriyle övünme yoluyla günlerini geçiriyor sanırım. SoL'de de bazı aboneler 100/100mbps hız alıyor mesela sürekli olarak. Bu bir şans işi ülkemizde. Bana da SoL'de 1-2 haftada bir 100/100mbps oluyor. 1-2 gün öyle kullanıyorum, sonra geldiği gibi kaybolup normale dönüyor. Bir ara KabloNet kullanırken Battlefield sunucularında 7-8ms ping görmeye başlamıştım. Tabi bu mutlu süreç 2-3 hafta sonra herşeyin normale dönmesiyle bitmişti.
    Gelelim sizin sorununuza. Şu an için ülkemizde yurtdışı bağlantıların hızın yükseltilmesi ve pingin düşürülmesi çabasının tam aksine hızın düşürülmesi ve pingin yükseltilmesi yönünde çalışmalar yapıyor ISS'ler. Nedeni de büyük ihtimalle giderek koşulları ağırlaşan sansür ve izleme sisteminin ISS'lere getirdiği sorumluluklar olabilir diye düşünüyorum.
    Bu durumun giderek daha da kullanıcı açısından kötü koşullara doğru evrileceğini tahmin etmek de zor değil gibi duruyor.
    Sonuç olarak bulunduğun bölgeye tahsis edilmiş rotalar özensiz çizilmişse bu şartlarda yapabileceğiniz çok da birşey yok.

• geçen yanlış yazdım Fps çok düşük nasıl oynuyorsunuz böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Bence stres yapmayın bu kadar. Sonuçta seviye belli ve sizin sorununuza çözüm bulabilecek ve yorum yapabilecek bilgiye sahip olmadığı ilk bakışta anlaşılıyor. Bu kişiye bir bağlantı vermişler, standart kısıtlamalardan bir şekilde yırtmış. Hemen hemen her ISS'te olabilecek gözden kaçırma hadisesi yani. Sonra da forumda ping sözüğü geöen her konuya atlayıp geln geçenle dalga geçip kendi ping değerleriyle övünme yoluyla günlerini geçiriyor sanırım. SoL'de de bazı aboneler 100/100mbps hız alıyor mesela sürekli olarak. Bu bir şans işi ülkemizde. Bana da SoL'de 1-2 haftada bir 100/100mbps oluyor. 1-2 gün öyle kullanıyorum, sonra geldiği gibi kaybolup normale dönüyor. Bir ara KabloNet kullanırken Battlefield sunucularında 7-8ms ping görmeye başlamıştım. Tabi bu mutlu süreç 2-3 hafta sonra herşeyin normale dönmesiyle bitmişti.
    Gelelim sizin sorununuza. Şu an için ülkemizde yurtdışı bağlantıların hızın yükseltilmesi ve pingin düşürülmesi çabasının tam aksine hızın düşürülmesi ve pingin yükseltilmesi yönünde çalışmalar yapıyor ISS'ler. Nedeni de büyük ihtimalle giderek koşulları ağırlaşan sansür ve izleme sisteminin ISS'lere getirdiği sorumluluklar olabilir diye düşünüyorum.
    Bu durumun giderek daha da kullanıcı açısından kötü koşullara doğru evrileceğini tahmin etmek de zor değil gibi duruyor.
    Sonuç olarak bulunduğun bölgeye tahsis edilmiş rotalar özensiz çizilmişse bu şartlarda yapabileceğiniz çok da birşey yok.

Alıntıları Göster
    ............lllllllll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 20:58:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

geçen yanlış yazdım Fps çok düşük nasıl oynuyorsunuz böyle ?
    .llkkkk.k..kk.k.k.k.k.k.k.k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 20:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE8064E4B

............lllllllll.

Alıntıları Göster
    Statik IP ile size rastgele gelen dinamik IP arasında iyi bir rotaya sahip IP grubu gelme şansı dinamik IP'de daha fazla. Statik IP kesinlikle ping sorunlarına bir çözüm değil. Hemen hemen her ay bir statik IP alıp belki düzgün bir IP gelir diye umuyorum ancak şimdiye kadar dinamik IP'lerden daha performanslı rotaya sahip bir statik IP denk gelmedi. Hatta dinamik IP'lere göre son derece kötü yönlendirilmiş statik IP'lerle bile karşılaştım. Statik IP verilmesi aboneliğinin ana altyapısında köklü değişiklikler yapılması anlamına gelmiyor.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Zulu zulu zulu. Dersini hala almamışsın. Güzel eşleşme oldu sizin açınızdan. Al bu mesaja bak bakalım TT'da Valve sunucularından sadece ben mi iyi değerler alıyormuşum? Hadi şimdi çöz Valve sunucusunda eskiden 10 ping alan, şimdi de 30 ping bile olsa yeterli olurdu diyen adamın sorununu. Çözemeyen ne olsun? Neyse olan olmuş zaten...

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139580149

• notropil kullanıcısına yanıt
    Buradaki sonuca göre Superonline üzerinden çıkış yapıyorsunuz. Taşıyıcı olarakta Telecom Italia ile Viyana Valve'ye gitmişsiniz. Ne yazık ki Telecom Italia bu sektörde çokta iyi bir taşıyıcı değildir. Şimdi traceroute'ye göre Telecom Italia sizi direk Viyana'ya getirmiş gözüküyor ama Telecom Italia'nın İstanbul-Viyana hattı yok, Akdeniz üzerinden giden İstanbul-Milan, İstanbul-Frankfurt var birde karasal olarak İstanbul-Sofya var. İstanbul'da yaşıyorsanız ping çok yüksek çıkmış trafiği ya Akdeniz'den getirip Frankfurt'tan Viyana'ya ulaştırmış ya da Sofya'ya oradan Frankfurt'a gidip Viyana'ya getirmiş.

Ayrıca Kablonet'in full koaksiyel altyapısını kullanıyorsanız o altyapıda böyle sorunlar olabiliyor, ne yazık ki bunun bir çözümü yok. Yine Kablonet'in full fiber olarak altyapısını yeniliyor ama onda değerler nasıl bilemiyorum.
  • Ortada ölçecek bilgi yok ki, neyi ölçeceğim? Bir de sigara yakmış. Yak bir tanede benim için. 65ms eşliğinde içersiniz. Cevap verecek birşey bulamamışsınız. Anca boş laflar. Daha ne sonuç aldığınızdan bir habersiniz. Zulu çözer sorununuzu sizi Valve'a 15-20 değil 5ms de götürecek çözümü sunacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Ortada ölçecek bilgi yok ki, neyi ölçeceğim? Bir de sigara yakmış. Yak bir tanede benim için. 65ms eşliğinde içersiniz. Cevap verecek birşey bulamamışsınız. Anca boş laflar. Daha ne sonuç aldığınızdan bir habersiniz. Zulu çözer sorununuzu sizi Valve'a 15-20 değil 5ms de götürecek çözümü sunacak.
    cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 20:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Buradaki sonuca göre Superonline üzerinden çıkış yapıyorsunuz. Taşıyıcı olarakta Telecom Italia ile Viyana Valve'ye gitmişsiniz. Ne yazık ki Telecom Italia bu sektörde çokta iyi bir taşıyıcı değildir. Şimdi traceroute'ye göre Telecom Italia sizi direk Viyana'ya getirmiş gözüküyor ama Telecom Italia'nın İstanbul-Viyana hattı yok, Akdeniz üzerinden giden İstanbul-Milan, İstanbul-Frankfurt var birde karasal olarak İstanbul-Sofya var. İstanbul'da yaşıyorsanız ping çok yüksek çıkmış trafiği ya Akdeniz'den getirip Frankfurt'tan Viyana'ya ulaştırmış ya da Sofya'ya oradan Frankfurt'a gidip Viyana'ya getirmiş.

Ayrıca Kablonet'in full koaksiyel altyapısını kullanıyorsanız o altyapıda böyle sorunlar olabiliyor, ne yazık ki bunun bir çözümü yok. Yine Kablonet'in full fiber olarak altyapısını yeniliyor ama onda değerler nasıl bilemiyorum.
    Teşekkür ederim hocam, sizin bu işleri bildiğiniz belli oluyor. Sizinde bahsettiğiniz gibi kablonet bana evime, yani kapı girişindeki ankastre kutusuna siyah kalın koaksiyel kablo ile giriş yapıyor (turuncu fiber kıl kablo değil) dolayısıylada bu yüzden pingler yüksek çıkıyor oysaki 100/10 luk paket kullanıyorum demekki sorun kablonet den kaynaklı, peki apartmana gelen koaksiyel kablonun Turuncu Fiber Kablo olarak gelmesi için ne yapmam gerekiyor, kime başvurmam ve yardım talep etmem gerekiyor sizden lütfen rica ediyorum bana yardımcı olun size cevap için tekrar teşekkür ederim saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bu arada istanbul Osmanbey de oturuyorum siz Türk Telekom da görevliyseniz sizinle görüşmem için ne yapmam gerekiyor.

saygılarımla.

• Zulu iddia ettigi konuda cevabi kanitlariyla alinca 6 ay arayla yine susuyor. Sonra tekrar basliyor. Sen daha betermissin. Zulu anca kendi dusuncelerini yazsin, gercekleri degil...

Bu arada cok uzuldum bloklamana bu gece uykumu bile kacirdi.

Konuyu inceleyen bilgili kisiler kimin dogrulari yazdigini gorur zaten. Cok kafayi yorma. Kimse de artik senin konuyla ilgilenmiyor. Cunku ne kadar bilgili oldugunu herkes gordu. Bu bilgi bize fazla gelir diyorlardir. Senin konuda baskasina yardim ediyorlar. Hadi bol sanslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.