Şimdi Ara

ssssssssssssdd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Komut istemini açın (CMD) tırnaklar olmadan "tracert vie.valve.net" yazın. Tamamlanmasını bekleyin. Çıkan sonucu kod olarak buraya yapıştırın bakalım. Ben yazdığımdan eminim fakat siz TT görüyorum deyince beni ikileme düşürdünüz.
    Teşekkürler cevap için CMD komut satırını buraya birebir kopyalıyorum.

ssssssssssssdd

• Buda -J komutu kullanarak verdiğim tracert.

ssssssssssssdd
  • Eskiden tracert attığım zaman host ibaresini görüyordum fakat son zamanlarda 10.x.x.x lu ip bloğu ile karşılaşıyorum buna anlam veremiyorum nedir bunlar arkadaşlar kablonet bir tedbirmi aldı acaba bunu öğrenmek istiyorum.
  • Genelde Online FİFA19 oynuyorum ve çok aşırı delay, takılma, ve donma sorunları yaşıyorum lütfen bu sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa yardım bekliyorum bu yazılarımı KABLONET okuyor ise onlardanda yardım rica ediyorum.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    mustifb M kullanıcısına yanıt
    İlk defa böyle birşey görüyorum.. Başta SOL gibi duruyordu. @mustifb'ye sormanız daha iyi olur. Zaten kendisini etiketledim.

Edit: typo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 17 Ağustos 2019; 0:56:48 >
  • quote:

İlk defa böyle birşey görüyorum.. Başta SOL gibi duruyordu. @mustifb'ye sormanız daha iyi olur. Zaten kendisini etiketledim.

Edit: typo.
    Teşekkürler bende kendisine konu linkini PM attım saygılar.
  • quote:

Ben herhangi bir sorun görmüyorum. İlk mesajınıza "Eskiden 12-20 arası bir ping alıyordum." yazmışsınız. O ping değerlerini aldığınız sunucular yurtiçinde bulunuyordur. CS:GO rekabetçi sunucuları yurtdışında bulunuyor. Yani 12-20ms almanız imkansız. Diğer bir konu ise, ekran görüntüsü eklediğiniz ping değeri birşey ifade etmiyor. Çünkü gerçek ping değerlerini net_graph 3 yazarak görebilirsiniz. Küçük grafikte yer alan değerler asıl değerlerinizdir. Ayrıca aynı grafikten FPS'i de kontrol etmenizde fayda var. Ani droplar olumsuz anlamda etkiler. Mesela ben de skor tablosunda 31ms görüyorum fakat bu benim asıl değerim değil. Net_graph'daki değerim 39ms oluyor. Yani traceroute sonuçlarıyla aynı.
    effffffffffftrertrtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:10:44 >

• Bahsettiginiz teknik olarak imkansiz bir durum. Isterseniz forumdaki diger bilgili kisilerede sorabilirsiniz. Hatta @mustifb, TT calisani. Yani bilgi aldigi is arkadaslari vardir. Istanbul'dan, Sofia erisim suresi min. 9ms. Valve'in Sofia'da sunuculari yok. Yani geriye en yakin noktalar diyebilecegimiz Vienna, Frankfurt ve Luxembourg sunuculari kaliyor. Skor tablosundaki ping yerine net_graph tablosundaki ping degerleri daha kesindir. Tracert sonuclarinizda net 50ms gorebiliyorsaniz, tamam dediginiz gibi'dir. Fakat 57ms falansa benim dedigim gibi'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    tracert vie.valve.net

En fazla 30 atlamanın üstünde
    vie.valve.net [146.66.155.1]'ye izleme yolu :

1 <1 ms <1 ms <1 ms MitraStar.Home [192.168.1.1]
    2 9 ms 9 ms 8 ms 212.156.201.45.static.turktelekom.com.tr [212.15
    6.201.45]
    3 9 ms 9 ms 9 ms 81.212.77.145.static.turktelekom.com.tr [81.212.
    77.145]
    4 9 ms 9 ms 9 ms 03-afyon-t2-1---03-afyon-t3-1.statik.turktelekom
    .com.tr [81.212.220.97]
    5 15 ms 15 ms * 06-ulus-xrs-t2-1---03-afyon-t2-1.statik.turktele
    kom.com.tr [81.212.31.38]
    6 16 ms 15 ms 15 ms 06-ebgp-ulus1-k---06-ulus-xrs-t2-1.statik.turkte
    lekom.com.tr [81.212.197.37]
    7 32 ms 31 ms 31 ms 308-buk-col-1---06-ulus-xrs-t2-1.statik.turktele
    kom.com.tr [212.156.139.8]
    8 28 ms 28 ms 28 ms 83.217.231.25
    9 60 ms 58 ms 61 ms ae-12.r24.frnkge08.de.bb.gin.ntt.net [129.250.3.
    194]
    10 55 ms 54 ms 54 ms ae-5.r25.frnkge08.de.bb.gin.ntt.net [129.250.5.8
    0]
    11 75 ms 74 ms 74 ms ae-11.r00.vienat01.at.bb.gin.ntt.net [129.250.4.
    146]
    12 66 ms 67 ms 67 ms vie.valve.net [146.66.155.1]

İzleme tamamlandı.

• quote:

Bahsettiginiz teknik olarak imkansiz bir durum. Isterseniz forumdaki diger bilgili kisilerede sorabilirsiniz. Hatta @mustifb, TT calisani. Yani bilgi aldigi is arkadaslari vardir. Istanbul'dan, Sofia erisim suresi min. 9ms. Valve'in Sofia'da sunuculari yok. Yani geriye en yakin noktalar diyebilecegimiz Vienna, Frankfurt ve Luxembourg sunuculari kaliyor. Skor tablosundaki ping yerine net_graph tablosundaki ping degerleri daha kesindir. Tracert sonuclarinizda net 50ms gorebiliyorsaniz, tamam dediginiz gibi'dir. Fakat 57ms falansa benim dedigim gibi'dir.
    hghggghhg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:11:7 >
  • Neyse hocam biz birbirimizi anlayamıyoruz sanırım. Ben hattınızda bir sorun görmediğimi belirtmiştim. Şu anda Valve sunucularına aldığınız ping değerleri Türkiye şartlarında normal değerler. Başka üyelerin cevaplarını da bekleyebilirsiniz. Ama size tavsiyem çok ümitli olmayın. Çünkü normal görünüyor.

ssssssssssssdd
  • Ping is the favorite tool of network administrators for testing connectivity and response time over networks, but is there a limit to how fast response times can get?

Of course there is. The answer is c.

Ultimately response time over a network is limited by the speed of light. In a vacuum, light travels with a speed of 299,792 km/s. In air, pretty close to that. It gets slower when traveling through glass (think fiber optics) but this isn’t a Physics paper so we will settle for the theoretical maximum for now. Electricity travels with close to the speed of light as well.

Ping across routers
    THEORETICAL RESPONSE TIME LIMITS OF PING
    So, if we assume that a “ping” travels with the speed of light, which are the best possible response times we can get?

10 km -> 0,067 milliseconds
    100 km -> 0,67 milliseconds
    1,000 km -> 6,7 milliseconds
    10,000 km -> 67 milliseconds

(Note that Ping shows the time for a roundtrip, i.e. 2 x the distance.)

PINGING BETWEEN EUROPE AND USA
    The distance between New York and Paris is 5,839 km. For light to travel from New York to Paris and then back again would take 40 milliseconds.

MAXIMUM DISTANCE BETWEEN TWO PLACES ON EARTH
    If you choose the shortest route, the maximum distance between two locations will never be more than halfway around the planet. Halfway around Earth is about 20,000 km.

Considering that Ping goes to a destination and then back again, the packet sent by Ping would travel 40,000 km, the equivalent of a trip around Earth.

That is 133 milliseconds.

Anyone who has tried to ping various servers across the world will know that this is a way better response time than what you can realistically get. So why is ping so slow?

WHY PING IS SLOWER IN THE REAL WORLD
    The examples above take place under ideal conditions that don’t exist in the real world.

The actual distance traveled will be longer, more like zig zag than a straight line.

Repeaters, switches and routers will slow down transfer speeds. The more equipment the signal has to pass through (for example routers), the longer it will take to reach its target.

The actual speed of the signal will never quite match the speed of light. Even with fiber optics (glass) the speed of light is about 30% slower than through vacuum or air, and most of the distance covered will be through fiber.

A beam of light bounces around like a pinball when it travels along the thin (admittedly extremely thin) fiber, and that will of course make the distance traveled even longer.

With all this in mind, you should probably double the “ideal” response times shown above for a more realistic target to aim at. It’s useful to know when there is room to push for better network performance, and when the actual physical limits set in.

https://royal.pingdom.com/theoretical-vs-real-world-speed-limit-of-ping/

• Pubg yi bilirsiniz steam den pubg oynuyorum avrupa sunucularında FULL ÇİNLİ dolu özellikle SQUAD da fullun fullu çinli çocuklar adamlar kızlar çin server ları varmı var. ama adamlar geliyor avrupa sunucusuna... Bence bunlar çinliler ping ile alakalı bişey bulmuşlar çünki çünki adam ingiltere de twitch den izliyorum pingi 6 evet pubg de pingi adamın 6 sadece 6 :)))

Derken bu adamın karşısına çin den avrupa sunucusuna giren çocuklar çıkıyor adama tek atıyorlar :))) bence bunu birisi araştırsın çinliler bişey bulmuş çünki 150 pingi olsa 200 pingi olsa avrupa sunucularında adamlar adam vuramaz hele 6 ping li adamı vuramaz adamın kör olması ve sabit kalması lazım ilginç..

Bişeyler var.. Leaderbords da ki tüm derece yapanların hepsi neredeyse ÇİNLİ
  • quote:

Neyse hocam biz birbirimizi anlayamıyoruz sanırım. Ben hattınızda bir sorun görmediğimi belirtmiştim. Şu anda Valve sunucularına aldığınız ping değerleri Türkiye şartlarında normal değerler. Başka üyelerin cevaplarını da bekleyebilirsiniz. Ama size tavsiyem çok ümitli olmayın. Çünkü normal görünüyor.

jhfffhfhfhfhfhfhfh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:11:22 >

• Hocam neyse dediğiniz ping şu anda Türkiye'de sayılı denilebilecek altyapıda mevcut. Dalga geçiyorsunuz herhalde. Bana inanmıyorsanız @schipht'in üstteki mesajını okuyabilirsiniz.
  • quote:

Hocam neyse dediğiniz ping şu anda Türkiye'de sayılı denilebilecek altyapıda mevcut. Dalga geçiyorsunuz herhalde. Bana inanmıyorsanız @schipht'in üstteki mesajını okuyabilirsiniz.
    tttttttttttttttttttttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:11:43 >
  • Yalana karşı alerjim var. Ondan takıntı yapmışımdır. Bunca insan o kadar anlatmamıza rağmen anlamıyorsunuz. SOL santraline de taşınsanız 40ms alamayacaksınız. Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur demişler. Kovulmadan ben gidiyorum. Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

ssssssssssssdd

• quote:

Yalana karşı alerjim var. Ondan takıntı yapmışımdır. Bunca insan o kadar anlatmamıza rağmen anlamıyorsunuz. SOL santraline de taşınsanız 40ms alamayacaksınız. Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur demişler. Kovulmadan ben gidiyorum. Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

dddddddddddddddx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:15:55 >

• Çok değil, az biraz bilgin olsa şu haline oturup ağlarsın bak yemin ediyorum. Ben sana başta yalan söylüyorsun demedim. Belki yanlış hatırlıyorsundur diye gerçekleri yazdım. Agresif şekilde cevap verirsen olacağı bu olur.

Hehe. Eklediğin SOL LG ile çok benzer ping alıyorsun hatta biraz daha düşük.

ssssssssssssdd

Bu üstteki kimin mesajı ve sonucu ya. Ziyanın falan herhalde.

Hadi sanada iyi sabahlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.