Şimdi Ara

Stabilo Mod Yardım Edin !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime stabilo mod yaptım noki glorynin griplerini kullandım biraz daha iyi grip arıyorum grip önerirseniz sevinirim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

(daha önce stabilo mod hakkında konu açılmış ancak grip hakkında öneri verilmemiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foitek1 -- 28 Mart 2012; 0:41:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foitek1

Kendime stabilo mod yaptım noki glorynin griplerini kullandım biraz daha iyi grip arıyorum grip önerirseniz sevinirim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

(daha önce stabilo mod hakkında konu açılmış ancak grip hakkında öneri verilmemiş)

hiç uğraşma bi tane dr kt ile buster cyl sipariş edip buster kapaklarını dr tak canavar gibi oluyor. paraya kıy eğer bu işi yapacaksan :)
  • Konuyu görünce duygulandım. Grip konusuna gelirsek; çevrendeki kırtasiyeleri gez, beğendiğin bir grip olursa alır takarsın.

Beylikdüzü civarında oturuyorsan yardımcı olabilirim her konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Konuyu görünce duygulandım. Grip konusuna gelirsek; çevrendeki kırtasiyeleri gez, beğendiğin bir grip olursa alır takarsın.

penspinning-tr deki lollol musun sen kardes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Konuyu görünce duygulandım. Grip konusuna gelirsek; çevrendeki kırtasiyeleri gez, beğendiğin bir grip olursa alır takarsın.

penspinning-tr deki lollol musun sen kardes?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Kendime stabilo mod yaptım noki glorynin griplerini kullandım biraz daha iyi grip arıyorum grip önerirseniz sevinirim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

hiç uğraşma bi tane dr kt ile buster cyl sipariş edip buster kapaklarını dr tak canavar gibi oluyor. paraya kıy eğer bu işi yapacaksan :)

Onları nerden sipariş edebilirim ? yeni başladım hiç bi bilgim yok ayrıca ben izmirde oturuyorum :D
  • Bu kalem olmuş mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu kalem olmuş mu ?

Gripleri bantlamasaydın keşke.
  • yırtabilirim ? ve ne fark ettirebilir ?
  • quote:

yırtabilirim ? ve ne fark ettirebilir ?

Gripler sayesinde bazı hareketleri daha rahat yapabilirsin.
  • Bakınız bu da gripleri dışarı çıkartılmışş hali :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.