Arkadaslar Mecıdıyekoy'den stada hala ucretsız seferler duzenlenıyormu? Bılgısı olan varmı?
Geçen sene ücretsiz seferleri resmi sitede yayınlıyorlardı. Sanırım bu sene gerek duymamışlar
En son Samsun macındaydım. O mactada yanlıs hatırlamıyorsam yazılmamıstı sıtede. Ama bınmıstım. Yıne olucakmı aynısı acaba :) bılen bırı cıksa ıyı olur :)
Daha önce böyle bir haber verilmemişti. İlk kez staddan belirtilen noktalara gideceği söyleniyor. Ben genede durağa gidip şansımı deniycem. Eğer gidiş-dönüş yapmıyacaklarsa çok kötü olucak.
Karabükspor Maçı Sonrası Ücretsiz İETT Seferleri
14 Ocak 2012 Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'da oynanacak olan KDÇ Karabükspor maçı sonrasında saat 20.45 itibatı ile Türk Telekom Arena'dan aşağıda belirtilen hareket noktalarına ÜCRETSİZ İETT otobüs seferleri düzenlenecektir.
Varış Noktaları Ümraniye-Tepeüstü Alt Bostancı Esenkent Hareket Amirliği Mecidiyeköy-Katlı Otopark Önü Yenibosna Metro Aktarma Merkezi
Bı sansımı denıyeyım bende senın gıbı o zaman.
Otopark önündeki duraklardan kalkıyor otobüs. Özellikle kış yaklaştığından beri düzenliyorlar bu seferleri diye biliyorum.