Şimdi Ara

Stadı Büyütme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye inşallah stadı büyütürler. Şuan çok güzel bir potansiyel yakaladık.Değil bilet millet kombine alamadığına yakınıyor.
    3 günde tüm kombineler satıldı şaka gibi.
    52 bin değil 80 bin olsa yine dolardı stadımız..

• stad yeni yapildi ne buyutmesi kardes.biz stadi hep dolduralim da gerisi eksik kalsin.her sene boyle sl ceyrek finallerle gecmeyecek biliyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha düne kadar stada çivi bile çakma iznimiz yoktu. Şimdi değişti mi bilmiyorum.

Biz daha çatıyı yaptıramıyoruz stadın büyümesi imkansız. Belki içeride koltuk düzeni ile 3, 4 bin kadar artırılabilir.
  • 80 değil ama 60 bin olması mantıklı. Önümüzdeki senelerde koltuklara ayar verilerek bu artırım yapılır.
  • 52 bin ne az ne çok. bence ideal. ancak 60 bin olsa yine çok iyi olur .
  • Stadyumun boş iken resimlerine bakılınca, gerçekten merdiven boşlukları ve koltuk aralarındaki boşluklar fazla, sık değil, sadece bu şekilde 5 - 10 bin K arttırabilir, ama şuan gerek yok.

TT Arena

Stadı Büyütme

Emirates

Stadı Büyütme

• Aslında orayı terkedip tapusu GS spor kulübüne ait bir stad yapmak lazım ki bazılarının çenesi kapansın artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke daha büyük bir stad yapsaydık 70.000 civarı.

Ünal Aysal - Lig tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

Keşke daha büyük bir stad yapsaydık 70.000 civarı.

Ünal Aysal - Lig tv

Gördünüzmü gundiler. Başkanda benle aynı fikirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

stad yeni yapildi ne buyutmesi kardes.biz stadi hep dolduralim da gerisi eksik kalsin.her sene boyle sl ceyrek finallerle gecmeyecek biliyorsun..

Hersene derken, Galatasarayin bundan sonraki hedefi Avrupa devi olmak.Avrupada basin Galatasaray yatirim yapmaya devam ederse, Real, Bayern gibi Avrupa devi olacak diyor.

Bu hedefle, bu stad yetmez.

Gecmis 10 yilda Galatasaray büyük bir finansal kriz yasadi, bundan cok etkilendi. Stadin dolmamasinin onunla cok alakasi vardi, üstelik dünyada takimlar modern stadyumlara gectikten sonra stadyumlarin doluluk orani cok artiyor.

Bu yüzden tezinizi gercek disi buluyorum ve asla katilmiyorum.
  • Takım iyiken doğal bu yaşananlar. Stadın ilk açıldığı zamanlarıda hatırlıyoruz. İlk 1 buçuk sezon 3-4 maç hariç ben şahit oldum. Kötü günde de böyle talep olsun o zaman yaparlar. Ayrıca sadece büyük maçlara gitmek için kombine alanlar varken bu kapasiteler hayal.
  • Uğraşılsa 60 bin yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Ünal Aysal - Lig tv

Hocam bende ayni fikirdeyim, bazi arkadaslar bunun basariyla ilgili olduğunu düsünüyor. Fakat bence basariyla alakasi yok. Dünyada takimlar modern stadlara gecince, doluluk oranlari inanilamaz artar, bunda basari faktörünün payi cok azdir.

Galatasaray gecmisteki, son 10yildaki finansal krizden cok etkilendi, öyle bir kriz olmasaydi, su anda Avrupanin devlerinden biriydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Ünal Aysal - Lig tv

TT Arena koltuk boşlukları ve merdiven boşlukları çok fazla farkındaysan stad yapılırken öyle planlanmış istendiği zaman seyirci sayısı arttıralabiliyor yani.
    65 bin civarına çıkarılabilir diye biliyorum.
  • TT Arena yapilirken, mimarin aciklamasi var deniyordu, 70 bine cikabilir falan deniyordu. Sanki öyle bir seyler okuduğumu hatirliyorum.

Stadlar parayi, loca, premium ve vip koltuktan yapar. Ne kadar loca, premium ve vip koltuk, o kadar ekstra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

Stadyumun boş iken resimlerine bakılınca, gerçekten merdiven boşlukları ve koltuk aralarındaki boşluklar fazla, sık değil, sadece bu şekilde 5 - 10 bin K arttırabilir, ama şuan gerek yok.

TT Arena

Stadı Büyütme

Emirates

Stadı Büyütme

İşte o fazla gözüken boşluklar sayesinde avrupa standartında statımız var diyoruz. kadın çoluk çocuk ezilmeden statın anında boşalıp dolabilmesi için onlar. Allah korusun bi yangın çökme vs bişey olursa saniyesinde tahliye olması gerekiyor koltukların.

Ama biz türkiyede yaşıyoruz artırmak isterlerse direk o aralıkları daraltırlar dediğin gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

stad yeni yapildi ne buyutmesi kardes.biz stadi hep dolduralim da gerisi eksik kalsin.her sene boyle sl ceyrek finallerle gecmeyecek biliyorsun..

Hersene derken, Galatasarayin bundan sonraki hedefi Avrupa devi olmak.Avrupada basin Galatasaray yatirim yapmaya devam ederse, Real, Bayern gibi Avrupa devi olacak diyor.

Bu hedefle, bu stad yetmez.

Gecmis 10 yilda Galatasaray büyük bir finansal kriz yasadi, bundan cok etkilendi. Stadin dolmamasinin onunla cok alakasi vardi, üstelik dünyada takimlar modern stadyumlara gectikten sonra stadyumlarin doluluk orani cok artiyor.

Bu yüzden tezinizi gercek disi buluyorum ve asla katilmiyorum.

tamam kardesim haklisin da stadi yikacak halimiz yok.zemine inecek mesafe de yok zaten koltuklar sahaya 0.ama emirates ile karsilastirinca ciddi manada bosluk oldugu gercek.ustteki resimlerde goruluyor.5-10 bin kisi civari arttirilabilir kapasite.olsun 65000.ama 70.000ustu stadimiz olmasi hayal suan icin.
    ki su sezon stad 80.000 olsa gene dolardi.ama maalesef degil yani.ilk yapilirken kimse bu satislari beklemiyordu.

• Kapasitesi gayet ideal suanda, basariya endeksli taraftarlarimiz var, %70i oyle. ASY'de son sezonda 70e 80e cikaralim diyenleri kaci vardi cok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Stad sadece Fenerbahçe ve şampiyonlat ligi maçlarında full oluyor. Sırf 4-5 maç için mi büyüteceksiniz stadı?

sen sadece fener ve CL maçlarını izlediğin için sana öyle gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Stad sadece Fenerbahçe ve şampiyonlat ligi maçlarında full oluyor. Sırf 4-5 maç için mi büyüteceksiniz stadı?

Harbimi ? o zaman 3 gunde 41 bin kombine nasıl satıldı ?
    Kombine alıpta evinde oturan yoktur heralde ?
    Ben antalya maçında vip deydim orası bile fulldü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.