Şimdi Ara

Stadı Büyütme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Stad sadece Fenerbahçe ve şampiyonlat ligi maçlarında full oluyor. Sırf 4-5 maç için mi büyüteceksiniz stadı?

Harbimi ? o zaman 3 gunde 41 bin kombine nasıl satıldı ?
    Kombine alıpta evinde oturan yoktur heralde ?
    Ben antalya maçında vip deydim orası bile fulldü

Kombine alıpta evinde oturan çok. Sezon içinde bu konu hakkında serzenişleri forumda bulabilirsin zaten.

Benim çevremdekiler kiralıcak kombine bulamıyorlar.
    Ben stadın boş olduğunu hiç bir maçta görmedim. Sen bir fenerli olarak bizim maçları bu kadar takip ediyorsan, gurur duydum.

• zemin daha aşağı indirilirse kapasite arttırılabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Stad sadece Fenerbahçe ve şampiyonlat ligi maçlarında full oluyor. Sırf 4-5 maç için mi büyüteceksiniz stadı?

Harbimi ? o zaman 3 gunde 41 bin kombine nasıl satıldı ?
    Kombine alıpta evinde oturan yoktur heralde ?
    Ben antalya maçında vip deydim orası bile fulldü

Kombine alıpta evinde oturan çok. Sezon içinde bu konu hakkında serzenişleri forumda bulabilirsin zaten.

Benim çevremdekiler kiralıcak kombine bulamıyorlar.
    Ben stadın boş olduğunu hiç bir maçta görmedim. Sen bir fenerli olarak bizim maçları bu kadar takip ediyorsan, gurur duydum.

Ya boş muhabbet yapma.

3 günlük üyesin. Benim gibi sezon içi, sezon sonu her gün bu forumda olsa Galatasaraylıların bu konuyla ilgili kaç tane konu açtıgını görürdün.

Ben dh a 2004 de kaydoldum. Sen o zamanlar büyük ihtimalle ilkokuldaydın.
    Saygılı ol azıcık. Yaşını belli etme bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: qubee

quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

Stadyumun boş iken resimlerine bakılınca, gerçekten merdiven boşlukları ve koltuk aralarındaki boşluklar fazla, sık değil, sadece bu şekilde 5 - 10 bin K arttırabilir, ama şuan gerek yok.

TT Arena

Stadı Büyütme

Emirates

Stadı Büyütme

İşte o fazla gözüken boşluklar sayesinde avrupa standartında statımız var diyoruz. kadın çoluk çocuk ezilmeden statın anında boşalıp dolabilmesi için onlar. Allah korusun bi yangın çökme vs bişey olursa saniyesinde tahliye olması gerekiyor koltukların.

Ama biz türkiyede yaşıyoruz artırmak isterlerse direk o aralıkları daraltırlar dediğin gibi :)

Diğer stad sanki avrupa standartlarında değil.
    Bende beğenmiyorum bizim stadın merdivenlerini.

• Stad zamanında yapılırken Uefa 2016 kriterlerine uyan tek stad olarak yapıldı.İşte 8 dakikada tamamen boşalabilme,üstlerdeki demir korkuluklar vs gibi hepside ayarlanmış bir şekilde yapıldı.O yüzdendir ki koltuk mesafeleri,merdiven aralıkları gibi kısmi farklılıklar göze çarpıyor Emirates'ten.Birkaç sene sonra umuyorum ki tribünlere bir ayarlama getirilir.
  • Kale arkası koltuksuz olursa oraya bi 5 bin daha sıgar balık istifi
  • Takviye koltuk atılsa ve 60bin'e çıkartılsa hiç fena olmaz aslında. Ligtvdeki programda şansal'ın aklına gelirde belki sorar diye çok bekledim ama sormadı. Böyle bir fikir de yok demek ki başgan bahsetmediğine göre.
  • B.Dortmund takımı kale arkası tribünlerini normal lig maçlarında koltuksuz ve seyirci maçı ayakta izliyor avrupa maçlarında ise koltukları tekrar monte ediyorlar
  • Bilgiğim kadarı ile koltukların sıklaştırılması ile stadın kapasitesi 67.000 e kadar yükseltilebilir. Ama şu anda herhangi birşey yapılacağını zannetmiyorum. Özellikle o bölgeye 2. metro geldiği zaman yapılabilir. Zemini aşağı indirme veya bir kat daha yapma gibi bir olay gerçekleşemez diye biliyorum
  • quote:

Çok da haksız olduğu söylenemez , Drogba ve Sneijder gelmeden önce gerçekten 41.000 kombinelinin 5.000i falan gelmiyordu maça.
    Şu bilet.galatasaray.orgdan bilet kiralama olayının 2. yarıda devreye girmesi ve üstüne Sneijder ve Drogba transferleri gerçekleştikten sonra ise stadın tamamına yakını dolmaya başladı.Zaten bu kombineyi sistem üzerinden kiralama olayı çok iyi oldu çünkü bilet sayısı az olduğu için normal biletler tükeniyor ve artık her maça bilet talebi oluyor dolayısıyla sistemde kiralanan kombinelerin yerine satışa çıkarılan biletler rahatlıkla satılıyor.Bu da statın artık dolu olmasını sağlıyor.

Ha öyle olmasa bile , bize zaten gereken şampiyonlar liginde taraftar sayısının fazla olması.Ligde stat full çekmese bile kazanıyoruz Ama tribünlerin boş olması da kötü duruyor tabi.Fakat saydığım etmenler sayesinde gelecek sezon çoğu maçta bile iyi bir doluluk oranı olacak.

• Keşke Ali Samiyen arazisinde olsaydık.Tamam kabul belki Aslantepe kadar lüks olamazdı ama yinede çok hoş bir görüntüsü olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Kale arkası koltuksuz olursa oraya bi 5 bin daha sıgar balık istifi

• Bugunki u20 maçında kale arkası korkuluklari kaldırılmış çok güzel gözüküyor böyle kalacakmi acaba?
  • yahu bırakın kapasiteyi de stadın dış cephesi gerçekten çok kötü hala betonarme bir şekilde duruyor yani nasıl bir proje çizmiş mimar arkadaş anlamak güç atmosfer güzel,tasarımı güzel,akustik iyi her şey on numara ama insan bir dış cephe için bir şeyler çizemez mi her geçişimde hayret ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

Keşke daha büyük bir stad yapsaydık 70.000 civarı.

Ünal Aysal - Lig tv

Gördünüzmü gundiler. Başkanda benle aynı fikirde

• Juventusun modern stadlari öncesi seyirci ortalamasini biliyormusunuz? Ben ara sira bakiyordum, italya liginde orta siralarda falanlardi. Modern stadlari yapildiktan sonra seyirci ortalamasi acayip yükseldi.

Seyirci ortalamasinin artmasinda modern bir stadyumunun önemi büyük.

Diğer bir faktör, biz son 10 yilda finansal kriz yasadik, bu bizi cok etkiledi. Taraftarlarin takimlari icin harcama aliskanliği kazanmasi icin gereken politikalar güdülmedi. Taraftarla gereken bütünlesme sağlanamasi, taraftarin katkisi azdi.

Diğer bir faktör, basari. Evet basari ve rekabetci bir kadronun önemi büyük. Vizyonun önemi büyük.

Bütün bu faktörleri, taraftarin yüzde 70i basari taraftari diyerek yok sayamazsiniz.
  • quote:

Daha fazla kombine satip ek gelir elde edebilmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav stadın büyük olmasının bir kulüp için ne gibi zararı olur ki ? Neden en başta yapılırken 75 bin kişilik falan yapılmadı bu stad?Bence de stadın büyümesi gerekiyor.En çok gelir stadyumdan geliyor.
  • Aslında evet şu merdiven boşluklarına da ufak iskemlelerden atılabilir. Hatta katlanabilir olanlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

yahu bırakın kapasiteyi de stadın dış cephesi gerçekten çok kötü hala betonarme bir şekilde duruyor yani nasıl bir proje çizmiş mimar arkadaş anlamak güç atmosfer güzel,tasarımı güzel,akustik iyi her şey on numara ama insan bir dış cephe için bir şeyler çizemez mi her geçişimde hayret ediyorum

Evet, stadyumun dışının halledilmesi lazım, boyarlar mı kaplarlar mı ne yapacaklarsa artık... Ama işte yeni bir stadyumun eksiklerinin giderilmesi birkaç yıldan fazla sürrüyor, ilerki yıllarda birçok sorun hallolur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.