Arkadaşlar iş yerinde yaptığım ve not almama yarıyacak olan işleri staj defterinede nasıl anlatılacağını bilmiyorum ... Konuya nasıl başlanır, neler yar alır, neler verilmesi gerekir, nasıl sonuca bağlanır bir türlü çözemedim Dönem sonu geldi ama ben hiç bir şey yazamadım çok çaresizim lütfen yardım edin eğer varsa elinizde örnekler gönderin. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
bölüm öğretmenine sorsan daha ii olurdu notu vericek olan o her hocanın sitili farklı olabilio bizim meslek öğretmenimiz tamir yaptığımız kısmın çizimini veya yaptığımız devrenin çizimi daha sonra adım adım yapılan işlemleri bu tür bi yazı istemişti
Evet biraz bilgi verdiler ama Ben konuyu nasıl anlatacağımızı sormutum
ben salladım zararıda dokunmadı ama tavsiye etmem
Nerde Staj yaptıgını yazmamışsın nasıl yardımcı olmamızı beklersin?
Ben Desi Alarm'da Yapıyorum mesela: Alarmların Blok diyagramını devre şemasını cizip altına alarmın özelliğini yazıyorum alıyorum notumu
Arkadaşım nerede çalıştığımın önemimi var. Ben sadece bir projede neler bulunmalı ve sıralaması nasıl olmalı diye soruyordum
ben sana en kolay yolunu solim.Şirketlerde onceki yazan stajerlerin defterleri vardır.Sennle yetkli olan kişiden git iste verir.Ne yazıyosa orda senn staj defteri ynergene gorew dusenleyip kopyala gitsin....
aynen yaa banada yardım edin arkadaslar !! ithalat-ihracat bölümü staj defterını bulamıorum zor durumdayım ? bı de ılk stajım ne yazcaamıda bılmıyorum * yardımlarınızı beklıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme