Şimdi Ara

Stajyer ehliyetten önce son sınav?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ocak 2015 'ten itibaren stajyer ehliyet sisteminin yürürlüğe gireceği söyleniyor (bu sefer ciddi gibiler). Ben kasımda 18 'imi dolduruyom ve yaşımı doldurduktan sonra ilk sınav Aralık ayında. Fakat bu sınavın sonuçları Ocak ayında açıklanacak. Sonuç olarak, Aralıkta sınava girsem Ocakta açıklansa ehliyetimi stajyer olarak mı alırım yoksa normal mi? Bilen varsa ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılı sınav 1 hafta 10 gün sonra açıklanıyor nasıl ocakta açıklancak
  • Aralıkta olacak sınavdan bahsediyorum.

• ben de merak ediyorum bilgi verebilecek yok mu

• Yok stajer olmaz stajer olanlar yılbaşından sonra kursa kayıt yaptıracaklar olanlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

Yok stajer olmaz stajer olanlar yılbaşından sonra kursa kayıt yaptıracaklar olanlardır

Kesin mi bu bilgi sonuçta resmi olarak 2015te sınavı kazanmış olacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bihiss

Aralıkta olacak sınavdan bahsediyorum.

neyin kafasındasın güzel kardeşim.6aralık yazılı sınav 16aralık sonuçları açıklanacak. 27-28aralık direksiyon sınavı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    4 hafta önce açıldı
    ilk ehliyet kursu günüm
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

quote:

neyin kafasındasın güzel kardeşim.6aralık yazılı sınav 16aralık sonuçları açıklanacak. 27-28aralık direksiyon sınavı

Kasımdan sonra ilk sınav ocakta. 7-8 adet kurs dolaştım kayıt olmadan önce bana aralıkta sınav var diyen olmadı. Bence başkasının kafasını yadırgamadan önce kendi bildiklerinizi bir gözden geçirin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

quote:

Kasımdan sonra ilk sınav ocakta. 7-8 adet kurs dolaştım kayıt olmadan önce bana aralıkta sınav var diyen olmadı. Bence başkasının kafasını yadırgamadan önce kendi bildiklerinizi bir gözden geçirin.

elimde sınav giriş belgem var. Kurslar sizi kandırmış kusura bakmayın.
    13aralik saat 14te

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyi tartışıyorsunuz? Direk kaynağından baksanıza.

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/dokumanlar/2013/2014_IsTakvimi.pdf?iframe=true&width=90%&height=90%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 9 Aralık 2014; 21:43:13 >
  • Konuyu açmadan önce ben de sınav aralıkta yazmışım oraya şimdi farkettim konunun üstünden baya zaman geçmiş. Fakat o zaman da yine internetten bakarak yazmıştım bunu arkadaşın attığı linke bakınca da aralıkta sınav var gözüküyor fakat hicbir kursun bunu söylenmeyince aklımdan aklımdan tamamen çıkmış. O sınava son kayıt vaktinin geçmesindendir muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.