Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler süper bi çalışma oluyor katılımda artırıyor daha cok kısı beklıyoruz
  • Evet arkadaslar baya bir ilerlemis durumdayim, bu gazla devam edersem yamanin ilk versiyonu, en gec 3 haftaya sizlerle.

En cok ugrastiracak dosyalardan biri daha bitti, geriye cok fazla birsey kalmadi.
  • sanada helal olsun neccko arkadasım tek basına koca bı oyunu cevırıyorsun eline emeğine sağlık
  • uçuyoruz walla, nazar değmesin :)
  • Arkadaşlar çalışmalarınızda başarılar dilerim, kolay gelsin.
  • eyw. saoğolasın
  • valla ne kadar sevindim bilemessiniz oyunu steam den aldım alalı hiç kurmadım anlamadan oynamak istemiyordum emeği geçen ve geçecek bütün arkadaşlara kucak dolusu sevgiler ve başarılar.........................
  • mail:mami_tapa@hotmail.com

Fce:Oflu Tapa

Gmail:animeciboy@gmail.com

çeviriye yardım etmek istiyorum
  • tmm mami403 sölüorum logostalker a
  • the manyax ve mami_tapa ilede bağlantı kuruldu arkadaşlar. Harika gidiyoruz!! :)
  • evet uçtuk gidiyoruz daha dune kadar logostalker kardesımız tek ti çabalarımızla çoğaldık
  • türkçe yamanın son durumu nedir ne zaman çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

türkçe yamanın son durumu nedir ne zaman çıkacak

çok değil 6-7 mesaj üstte yazıyor be dostum 3 haftaya çıkar deniliyor
  • hocam ne kadar kaldı diye sorsan daha iyi olur, şak diye ortaya çıkaramayız. Dediğim gibi elimizden geleni yapıyoruz. Tahmini bişeyte söyleyemem şimdilik
    ama 2 ay falan olmaz. Belki de 1 ay olmadan biter... Ne olacağını bilemem... Ama hızla çeviriyoruz. Nasip :)

bide sayfayı duyurmamız lazım arkadaşlar. Facebookta, takıldığınız forumlarda..vs.. sayfamızın adını duyurun. Yardım edenlerle birlikte destek verenlerde sayfanın hayran sayısını arttıracaktır. Ciddi bir iş yaptığımızı insanlarında görmesi lazım. Bir sürü hayranın olduğu bir Facebook sayfası düşünün. Bakarsınız, Stalker'in Türkiye fanlarının sitesi açılır. Piyasada var böyle faal siteler ama ölü durumda. Yani üyeleri, adminleri uğramaz olmuş siteler. STALKER severler olarak bir çok insan, bu açıdan mükemmel bir başarıya imza atabilir. Sayfanın adını duyurun arkadaşlar. Söylediklerimi bende çevreme duyuruyorum çünkü ;)

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/STALKER-CEVIRI-TAKIMI/104709606226273?ref=mf

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

türkçe yamanın son durumu nedir ne zaman çıkacak

çok değil 6-7 mesaj üstte yazıyor be dostum 3 haftaya çıkar deniliyor

Yanliz ben Clear Sky'i ceviriyorum ve tek basima ceviriyorum. Bazilari bana neden gruba katilmiyorsun diyebilir. Su an icin gerekli sebeplerim var bunu kendim yapmam lazim. Yani benim soylediklerim sadece benim cevirimle ilgilidir. Yanlış anlaşılma olmasin.

Su an part time bir işte çalışıyorum, kısacasi vaktim biraz fazla ve emin olun her boş vaktim de bununla ugrasiyorum. Eger full-time ise gecmezsem ve boyle devam ederse dedigim gibi 3 haftaya kadar ilk versiyonu cikarabilirim.

Beni asil zorlayacak olan sey diyalog manager dosyasi. Peki bu dosyada ne var. Oyundaki gereksiz konusmalarin neredeyse hepsi. Mesela alakasiz orada duran bir adamla gidip konusuyorsunuz oylesine. bu dosyada onlar var.

Oncelikle gorevler ve ilerleyisle ilgili herseyi cevirecegim ve erken cikmasi icin talep cok olursa onu verebilirim. ardindan gereksiz konusmalarin oldugu dosyayi cevirince hepsini yayinlarim.

Diger arkadaslara da basarilar, isimiz gercekten cok zor. Kolay gelsin

• Biz belli bi sayıya ulaşttık dostum, insallah bitiricez. Diğer arkadaşları bilmem ama ben bu işi bitirmekte kararlıyım. Seni anlayışla karşılıyorum. Sonuçta projemizde "Clear Sky'ı tek başına çeviriyor." şeklinde geçiyor.Yani çabanı takdir ediyoruz. Devam et dostum, yamayı tam olarak çevirmeden de yayınlama bence, çünkü o çıtır çerez konuşmalarda bile bişeyler saklı
  • evet dostum necco bencede %100 olunca yayınla daha iyi olur
  • Bir aksilik çıkmazsa elimdeki belgeleri Salı gününe bitirmeyi planlıyorum...

Ayrıca çevirilecek yerler varsa tekrar haberleşiriz.
  • de beers, uçtun gidiosun walla abi. Helal olsun ;) Yeni belgeleri sorarsan daha var bişeyler. Ama herkes bi ucundan çeviriyo. Korkma sanada ayırırım bişeyler :)
  • konu güncellendi arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.