Yama geliyor gelmesine de, kendi bilgisayarım pörtlediği için fırsat buldukça annemin bilgisayaında yapabiliyorum, o da günde en fazla 2-3 saat kullanabiliyorum. Ama çok az kaldı biraz daha dayanın...
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Yama geliyor gelmesine de, kendi bilgisayarım pörtlediği için fırsat buldukça annemin bilgisayaında yapabiliyorum, o da günde en fazla 2-3 saat kullanabiliyorum. Ama çok az kaldı biraz daha dayanın...
Hocam kolay gelsin.İsterse 1 ay sonra çıksın ama çıksın yeterki.
beyler themanyax'a quvenın
3 tane uzun diyalog dosyası kaldı, aslında fırsatım olsa 2 günde çok rahat bitiririm ama ekran kartım yanık ve kendi bilgisayarıma erişemiyorum, annemin bilgisayarına arada sırada el koyup yapmaya çalışıyorum, yarın ekran kartı garanti servisini arayacağım, olurda bitmiş olursa o zaman tam gaz çeviririm.
quote:
3 tane uzun diyalog dosyası kaldı, aslında fırsatım olsa 2 günde çok rahat bitiririm ama ekran kartım yanık ve kendi bilgisayarıma erişemiyorum, annemin bilgisayarına arada sırada el koyup yapmaya çalışıyorum, yarın ekran kartı garanti servisini arayacağım, olurda bitmiş olursa o zaman tam gaz çeviririm.
Görünüşe göre birşey kalmamış gibi duruyor.Aslında bundan da ziyade bu oyunun fanları olarak güçlerimizi birleştirip sağlam bir S.T.A.L.K.E.R Türkiye sitesi kurmalıyız.Gerçi halihazırda var ama...
quote:
saol kardeşim
quote:
çok teşekkürler seriye başlamayı düşünüyordum tamda hikayeyi anlayarak oynamak daha güzel ve yerinde olacaktır emeğinize teşekkürler
Az kaldı arkadaşlar dayanın.
yama ne oldu ? yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum
arkadaşlar manyak arkadaşımız sanırım bilgilendirmeyi unuttu yama cıktı hayırlısı olsun eline sağlık kardeşim