Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yama geliyor gelmesine de, kendi bilgisayarım pörtlediği için fırsat buldukça annemin bilgisayaında yapabiliyorum, o da günde en fazla 2-3 saat kullanabiliyorum. Ama çok az kaldı biraz daha dayanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Yama geliyor gelmesine de, kendi bilgisayarım pörtlediği için fırsat buldukça annemin bilgisayaında yapabiliyorum, o da günde en fazla 2-3 saat kullanabiliyorum. Ama çok az kaldı biraz daha dayanın...

Hocam kolay gelsin.İsterse 1 ay sonra çıksın ama çıksın yeterki.
  • beyler themanyax'a quvenın
  • 3 tane uzun diyalog dosyası kaldı, aslında fırsatım olsa 2 günde çok rahat bitiririm ama ekran kartım yanık ve kendi bilgisayarıma erişemiyorum, annemin bilgisayarına arada sırada el koyup yapmaya çalışıyorum, yarın ekran kartı garanti servisini arayacağım, olurda bitmiş olursa o zaman tam gaz çeviririm.
  • quote:

3 tane uzun diyalog dosyası kaldı, aslında fırsatım olsa 2 günde çok rahat bitiririm ama ekran kartım yanık ve kendi bilgisayarıma erişemiyorum, annemin bilgisayarına arada sırada el koyup yapmaya çalışıyorum, yarın ekran kartı garanti servisini arayacağım, olurda bitmiş olursa o zaman tam gaz çeviririm.

Görünüşe göre birşey kalmamış gibi duruyor.Aslında bundan da ziyade bu oyunun fanları olarak güçlerimizi birleştirip sağlam bir S.T.A.L.K.E.R Türkiye sitesi kurmalıyız.Gerçi halihazırda var ama...
  • quote:

3 tane uzun diyalog dosyası kaldı, aslında fırsatım olsa 2 günde çok rahat bitiririm ama ekran kartım yanık ve kendi bilgisayarıma erişemiyorum, annemin bilgisayarına arada sırada el koyup yapmaya çalışıyorum, yarın ekran kartı garanti servisini arayacağım, olurda bitmiş olursa o zaman tam gaz çeviririm.

saol kardeşim
  • quote:

çok teşekkürler seriye başlamayı düşünüyordum tamda hikayeyi anlayarak oynamak daha güzel ve yerinde olacaktır emeğinize teşekkürler
  • Az kaldı arkadaşlar dayanın.
  • yama ne oldu ? yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum
  • arkadaşlar manyak arkadaşımız sanırım bilgilendirmeyi unuttu yama cıktı hayırlısı olsun eline sağlık kardeşim

http://www.tryama.net/download/turkceyama.asp?id=2287
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.