bu arada tamamdır, yayınlanma tarihi 1 mayıs olacak, iki dayak yiyip torunlara anlatalım :)
yayınlayın gitsin işte bekletmeyin bizi
Büyük gün yaklaşıyor...
Beyler yarın yayınlasanız bari Dayanamıyorum
Dayan, dayan.... Ben iki kere bitirdim TR yamayla, sorunları hallediyorum... Güzel olmuş ya...
Beklemedeyiz hocam
Pusuya yatmış bekliyorsunuz demi?
Elimde bir M21 sırtıma Shotgun çektim bekliyorum Ha arkamdan gelmeyi denemeyin Anti-Unit mayınları dizdim
Bende de bir torba cıvata var, sökmez bana mayın felan, ben ki X16 X18 X19 dalmış dağıtmış adamım. Mermi işlemez bana.
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
ben ki X16 X18 X19 dalmış dağıtmış adamım. Mermi işlemez bana.
quote:
Dayan, dayan.... Ben iki kere bitirdim TR yamayla, sorunları hallediyorum... Güzel olmuş ya...
ohaaaaaaa. tr yamayı halletiniz üstüne bide 2 kere bitirdin. Usta senin testesteron seviyen harbiden çok yüksek ya Bu ne hız, bune şehvet, bu ne ihtiras, bu ne..... neyse
3 gündür neyle uğraşıyorum sanıyorsun?
Yetiştirmeye çalışıyorum işte... O değilde çok karıştım... Çeviri bitsin şöyle 1 ay stalkerdan uzak duracam. Uçak uçuracam, göklere çıkacam...
Çok güzel bir çeviri oldu... Strelokun hikayesini, müthiş hikayesini (filmi yapılsa bu kadar güzel olmazdı heralde) öğrenmeyen kalmayacak inşallah...
Ufak tefek hatalar var onları düzeltiyorum. Kuyruğuna geldik...
Desteklenen modları yazayım daha çok heveslenin... (Modların hikayeleri dahil)
Stalker Complate 2009, Oblivion, Arsenal, AKM, ve LURK...
Bu modların hepsiyle rahat rahat oynayabileceksiniz.
Extra olarak, Stalker after, AKM sleeping bag, Abc 1.2 sleeping bag, changing faction, after life... modları ile de uyumlu bir çeviri oldu....
Çok uğraştım çok... Ama değdi yaa...
Stalker Complate 2009 modu ile bitirmiştim. Sizin yama ile bir daha oynamak şart oldu. Oblivion, Arsenal, AKM, ve LURK... hangisini tavsiye edersin hocam?
Valla bence oblivionla en az bir kere oynanmalı, çünkü oyunda karanlıkta kalmış bazı bilgiler o modda mevcut, diğerlerini önerirmisin dersen, orasını bilemem herkes farklı zevklerden hoşlanır. Ben mesela kendi mod karmam var onunla oynuyorum. en az 20 tane mod var artı kendim düzenlediğim bazı scriptler var onlarla oynamayı daha çok seviyorum.
Madem oyun hakkında gizli detaylar var O zaman oblivonu bir deneyelim Teşekkürler.
quote:
3 gündür neyle uğraşıyorum sanıyorsun?
Yetiştirmeye çalışıyorum işte... O değilde çok karıştım... Çeviri bitsin şöyle 1 ay stalkerdan uzak duracam. Uçak uçuracam, göklere çıkacam...
Çok güzel bir çeviri oldu... Strelokun hikayesini, müthiş hikayesini (filmi yapılsa bu kadar güzel olmazdı heralde) öğrenmeyen kalmayacak inşallah...
Ufak tefek hatalar var onları düzeltiyorum. Kuyruğuna geldik...
Desteklenen modları yazayım daha çok heveslenin... (Modların hikayeleri dahil)
Stalker Complate 2009, Oblivion, Arsenal, AKM, ve LURK...
Bu modların hepsiyle rahat rahat oynayabileceksiniz.
Extra olarak, Stalker after, AKM sleeping bag, Abc 1.2 sleeping bag, changing faction, after life... modları ile de uyumlu bir çeviri oldu....
Çok uğraştım çok... Ama değdi yaa...
Ya abi senin düzeltmelerle benim düzenlemeleri nasıl birleştirecez? Hani vardı ya şu konuşma uyumlulukları düzenlemeleri ?!
PM attım, bakarsın, öğleden sonra burada olacagım...
Eller havaya
Oooooooooo
1 2 3
...
Son kontroller yapılıyor. Çok büyük bir ihtimal bu gece bitebilir. Herkes hazır olsun....