Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be o kadar çaba 540 kblik dosya için. emeğinize sağlık...diyaloglardan fazla bişe anlamadığım için oyunu sevmeme rağmen 2 defa kurdum biraz oynadım sildim. şimdi sayenizde tekrar kuruyorum. Teşekkürler.
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN
  • Clear SKY ve Call of Priphyat ne zaman geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Clear SKY ve Call of Priphyat ne zaman geliyor ?

@neccko arkadaşımız clear sky için Türkçe yama yapmıştı...ilgilenirsen link ...

clear sky Türkçe yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 2 Mayıs 2010; 19:42:09 >
  • konu güncellenmıstır herkese hayırlı uqurlu olsun yama cıkmıstır sıra call of pripyat'ta
  • Call of pripyat yaması ne zaman çıkar acaba? Dört gözle bekliyorum da. =)

Harika bir iş yapıyorsunuz, çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicci

Call of pripyat yaması ne zaman çıkar acaba? Dört gözle bekliyorum da. =)

Harika bir iş yapıyorsunuz, çok teşekkürler.

en kısa zamanda kardesım.
  • arkadaşlar call of pripyat a tr yama yapılıyormu
  • yavaş yavaş başladı logostalker cevırıye
  • işte bu güzel tahmini ne zaman çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infazcı/tr -- 18 Mayıs 2010; 16:16:45 >
  • call of pripyatı bekliyoruz...umarım kısa zamanda hazırlanır...
    emeği geçenlere teşekkürler...
  • Arkadaşlar bende Pripyat çevirisine veya takıma katılmak istiyorum
    ingilizce olması sinirime dokunuyor

-------cyberwolf----ahamada----
  • arkadaşlar pripyatın çevirilmesi yapılıyormu acaba ?
  • CoP'un çevirisini ben yapıyorum, 70%'si tamamlandı sayılır, ama bu aralar ekran kartım yandı ve PSU sorun çıkarıyor, yoksa çoktan bitirmiştim. Fırsat buldukça çeviriyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

CoP'un çevirisini ben yapıyorum, 70%'si tamamlandı sayılır, ama bu aralar ekran kartım yandı ve PSU sorun çıkarıyor, yoksa çoktan bitirmiştim. Fırsat buldukça çeviriyorum...

eyw saol kardeşim senin gibi insanları görmek cok güzel sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Bu aralar bir konu açıp orada değerlendirmeyi düşünüyorum, en kısa zamanda sizde daha geniş bir bilgi edinmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Bu aralar bir konu açıp orada değerlendirmeyi düşünüyorum, en kısa zamanda sizde daha geniş bir bilgi edinmiş olursunuz.

cok saol kardeş eger ben görmezsem bu sayfadan link verirsen cok iyi olur teşekkürler
  • Konuyu açarsam zaten, buradan bilgilendirmesini de yaparım merak etmeyin. Bu aralar PC sorun çıkarıyor, artı dünya kupası yüzünden pek çeviremez oldum, az kaldı ama kontrol edemediğim için aklım da kalıyor hani. Ama en kısa zamanda bir durum güncellemesi tekrar yaparım buradan ya da yeni konudan...
  • yama gelmiyecek sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.