kodu kendim bulmadımı zevki kalmaz oyunun ... sonra devam ederim oraya ...5.1 ile oyunu oynamak insanı deli ediyor her yerden farklı sesler gelince ...
Zaten kodu bulmak zorundasın. Bilsen bile.
Kod ilk oynayışımda 1243 idi. İkinci oynayışımda hemen yazıp geçmek istedim hata verdi. Herhalde kod değişti dedim. Gittim buldum pda'yı ve ta taaa: kodumuz yine 1243
Yani pda'yı bulup okumadan kapıyı açamazsınız.
yama ne oldu?
yama bitti arkadaşım, muhtemelen bu gün yayınlarız. Tabi themanyax ve s@n@ne ile bağlantı kurmam gerekiyor...
s.a herkese uzun bı sure ardan sonra gene burdayım .D yama bıtmıs sanırım betayımı yayınlancak yoksa dırek tam surummu logo
Hadi bakalım bekliyoruz yamayı
quote:
Orijinalden alıntı: dewil_cedric
s.a herkese uzun bı sure ardan sonra gene burdayım .D yama bıtmıs sanırım betayımı yayınlancak yoksa dırek tam surummu logo
beta gelio hacı :D
string_table_enc_zone ve
repair_dialog 'u çeviriyorum demişdin, ama sananeye attığın dosyada halen ingilizce...
MSN e geldim müsait olunca oradan görüşelim...
stable_repair_dialogs ve stries isim dosyada ki, repair diyaloglarını ben çevirmiştim... Sen karıştırıyor olabilir misin?
enc_zoneyi çevirdim ben, ama yok. Neden yok bilmiyorum, çok ta uzun bir metin deildi gerçi ama bulamıyorum. Onu yakın zamandaki full sürümde yayınlarız muhtemelen. Çünkü bir daha çevirmek gerekecek.
bir de ben msnden bişeyler yazıyorum themanyax sana. Ama cevap gelmiyo?! belki meşgulsündür, bilmiyorum...
Bizim yaptığımız çeviri tamam da, sananeye mod göndermişsin, AKM Oblivion Arsenal karışık, onu neden yayınlıyoruz ben anlamadım
Yok yemek yiyiyordum, şimdi geldim yeni gördüm mesjlarını...
yoo öyle bişey göndermedim, ya da yanlış anlaşılma olmuş olmalı. Son gönderdiğim metinde bazı sorunlar çıktı, oyundan atma söz konusuydu. Bi kaç düzeltme yapıp yeniden göndermiştim. Yani son gönderdiğimi o maksatla gönderdiydim.
Bence bu haliyle yayınlanmasın. Acelemiz ne?
Betayı akşam sizlere gönderirirm ancak yayınlamayalım. Esksik olan şeyler genelde hayal kırıklıkları yaratır ve binlerce satırlık bu çalışmanın hayal kırıklığıyla hatırlanmasını istemem.
Zaten en başından beri takvimimizde hedef 1 mayıs. O gün taksimde basın açıklamasıyla yamayı sunarak polisten dayak yiyip, ilerde torunlarımıza anlatacağımız anılarımız olacak. Göz altına alınmayanlar evine dönüp oyuna başlayacak
Hedefi geri çekip hayal kırıklığı yaratmayalım.
Bu arada işim çıkması sebebiyle birkaç saat dışarda olacağım. İlerleyen saatlerde gelirim.
Tamam, sanane, kendine iyi bak, dışarılar tekin, sağdan yürü, laf atan olursa hemen koşmaya başla ok..... 155 156 unutma...
Şimdi lap diye konunun ne olduğunu bilmeden daldım ama; evet daha süremiz var, iyice halledelim öyle verelim yayına.
Bu arada el atılacak bir şey varsa bana da ulaşabilirsiniz.
Asıl soru artık bu değil:
Call of Pripyat'a ne zaman başlıyoruz?
Ya arkadaşlar aylak olduğum bu günlerde SOC'u yeniden oynamak istiyorum ,eksik falan özelden yamanın linklerini yollayın ben oynarım sorunlu bir tarafı olursa da size bildiririm.
Sayın @Hokagé
Çeviri bitti ama birkaç sorun var onları halletmeye çalışıyoruz... Biraz sabır istiyoruz....
Şimdi lap diye konunun ne olduğunu bilmeden daldım ama; evet daha süremiz var, iyice halledelim öyle verelim yayına.
Bu arada el atılacak bir şey varsa bana da ulaşabilirsiniz.
Asıl soru artık bu değil:
Call of Pripyat'a ne zaman başlıyoruz?
mümkünse bir gün msn yoluyla haberleşmek isterim. Elimde Call Of Pripyattan da bazı metinler var. Haa eksik mi fazla mı orasını bilemem ama var bişeyler işte. bi 40-50 vardır sanıyorum.