Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya usta ben bu road to pripyat da takıldım. Gittim jupiter plant a topladım belgeleri. 7 tane belge aldım ordan. Sonra görev zaton daki trader ı yani gösterdi. Görevin ismi : road to pripyat - check pripyat 1 underpass transportation lock. Yanlış yazmadıysam. Gittim zaton a vardım tüccarın yanına. pripyat la ilgili bi yazı yok. bana artifack felan muhabbeti yapıyo. Bu görevi nasıl yapıcam?

Şimdi dicen niye asıl konudan yardım istemiyon. 3-4 gün önce 2 soru sordum konuya bakan yok. Hem sen tecrübelisin ondan.
  • Bütün belgeleri aldıysan eğer, şimdi Zulu yu görmeye gidecen. O barın dışarısında bir su kulesi gibi birşey var onun içinde. Oraya gidecen, işte ilk önce senden guruba katılmak için birkaç kişi yi ikna etmeni isteyecek. Bir kişi bile ikna etsen yeter (fazla paran yoksa- cunku o adama da zırh ve silah parası vereceksin) ikna ettikten sonra sana SEVA suit almanı soyleyecek, onu da aldıktan sonra ineceksiniz tunellere. adamları iyi koru yoksa oluyorlar o zamanda cok zorlaşıyor oyun.
  • Zulu arkadasım oldu zaten. Abi gittim zulu yanına(görev orayı göstermiyo) bişey çıkmıyo. see you felan diyo. Görev zaton daki tüccarı gösteriyor. Gidiyorum oda bişey demiyo ama görev onu gösteriyor. Anlamadım valla. Bu belgelerden kaçtane olması lazım bende 7 tane var, yani 7 tane buldum.
    Bu arada monolith görevi felan da gelmedi bana. Bi yerlerimi atladım acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Yama %95 hazır. Genel anlamda kapsamlı bir yama oluyor.
    Arselan
    AMK
    Oblivion
    modlarıyla uyumlu oluyor. Zaten gecikmesinin sebebi de biraz bu oldu.

Bir kaç güne kadar genel bir beta çıkmış olur, bir kaç arkadaş zorunlu olarak uzaklaştı o yüzden biraz aksadı ama tam gaz çeviriyorum şu an.

Saygılar...

emeginize saglık arkadaşlar bekliyoruz sabırsızlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Yama %95 hazır. Genel anlamda kapsamlı bir yama oluyor.
    Arselan
    AMK
    Oblivion
    modlarıyla uyumlu oluyor. Zaten gecikmesinin sebebi de biraz bu oldu.

Bir kaç güne kadar genel bir beta çıkmış olur, bir kaç arkadaş zorunlu olarak uzaklaştı o yüzden biraz aksadı ama tam gaz çeviriyorum şu an.

Saygılar...

emeginize saglık arkadaşlar bekliyoruz sabırsızlıkla

Tesekkurler... Bu yama biter bitmez, hemen Call of Pripyat'a da başlayacağız,
    Grupdan ayrı olarak ben birde oyunun altyazılarıyla uğraşıyorum yama çıktıktan sonra ona da hız verip onu da bir an önce çıkaracağım.

• 1 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
    2 S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
    3 S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat sırasıyla

bir de bu oyunu ilk versiyonu var imiş denemek isteyenlere gsc world bedava olarak sunmakta ... 18 ekim 2004 (build 1935)
    link 1

link 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

1 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

bir de bu oyunu ilk versiyonu var imiş denemek isteyenlere gsc world bedava olarak sunmakta ... 18 ekim 2004 (build 1935)
    link 1

link 2

ilk versiyondan kastın Shadow Of Chernobyl mi dostum?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada themanyax ben sınavlarla cebelleşiyorum, bana mail atabilirsin, veya pm ile ulaş. Ben bilgisayarı sadece kısa süreli dar zamanlar dahilinde açabiliyorum. O zamanda hemen buralara bakıyorum.

Bu arada oyun metinleri LURK' tan, yani AMK ve ARSENAL modun uygun olup olamayacağını bilemem, ama en kötü %80 oyunu türkçeleştirecektir. HATTA %90

Oyunun yamasını iki seçenekli yayınlayacaz. Böylece kotalı internete sahip arkadaşlarımızda sıkıntı çekmemiş olacak. Ben büyük bir ısrarla kendi modumuzuda öneriyorum, "ne yapın ne edin, indirin" hesabı... :)
    Peki iki seçenekli nasıl olacak? dediğinizi duyar gibiyim, ne oluyor bana xD
    Yama şöyle yayınlanacak;
    İlk yayınladığımız şey yamanın ta kendisi olacak. Sadece Dil eklentisi.
    İkincisi ise dil eklentisiyle beraber eklentinin tamamı, yani modlu hali olacak.

Bizim mod, Oblivion Lost ya da L.U.R.K.'suz bir S.T.A.L.K.E.R. düşünemiyorum :/
    (Buda benim görüşüm :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: logostalker

quote:

Orijinalden alıntı: jrking

1 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

link 1

link 2

ilk versiyondan kastın Shadow Of Chernobyl mi dostum?

stalker oblivion lost idi ilk çıkaçağı zamandaki ismi sonra soc olarak değişti zaten obliivon lost die de mod yapılmış...
    ilk çıktığında sistemim yüzünden tam oynayamamıştım...bu yama ilebirlikte şimdi tekrar başlıcam...

ilk versiyon için sistem gereksinimi...
    Q: What are the minimum system requirements?

A: CPU 1,4 GHz
    512 Mb RAM
    GeForce 3 64 Mb or Radeon analog
    ~1.5GB on HDD

+edit bu versiyondan uzak durun oynamak için bintürlü takla atıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 22 Nisan 2010; 1:24:48 >

• çok epic işler gerçekleşiyor burada...Sanırım szin modlarla oynayacağız oyunu tekrardan..bu yaz tekrar bütün seriye başlamayı planlıyorum ( daha CoP ve CS ye başlamadım bile)..Sıfırdan modlarla sizin çevirlilerle stalkerın doruğuna ulaşıcam inşallah...

bu arada farklı bir iki wallpaper..
     STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor

• Harika bir haber, yamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • bu arada

(NECCKO arkadaşımızda Stalker Clear sky çevirisini yapıyor.) denmiş zaten yayınlandı o dimi ? diğer yamalar ne zaman çıkar tahmini ?
  • Bizim yaptığımız, Shadow of Chernobyl ve onunla uyumlu çeşitli modlar (Arselan, AMK, Oblivion) içinde çevrilmiş olacak. %95 bitti diyebilirim. 4 Gündür tam gaz çeviriyorum, çevirenlerin hepsi meşgul. Bir kaç güne kadar buradan duyuracaz. 2 tane txt dosyası kaldı ama 1300 metin var heralde 2 dosyada, o yüzden tam gaz çeviriyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

bu arada

(NECCKO arkadaşımızda Stalker Clear sky çevirisini yapıyor.) denmiş zaten yayınlandı o dimi ? diğer yamalar ne zaman çıkar tahmini ?

Evet yayınlandı da konu editlenmemiş sanırım arkadaş gelince düzeltir.
  • Serinin her oyununu ikişer defa bitirdim. Türkçe oynama fırsatı ayağıma gelmişken birer defa daha bitirmezsem ayıp olur
    Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık diyerekten merakla bekleyenler arasında yerimi alıyorum.
  • Yamadan ne haber arkadaşlar,oyunları yeniden oynamak sizi bekliyorum
  • Yama bitti son kontrolleri yapıyoruz şu an, bu akşam yada yarın sabah büyük bir ihtimal yayınlanır...
  • bekliyoruz bu akşama
  • Logo neredesin, bana PM attın dün, akşam gelecem dedin, gelmedi? Birşey mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

bekliyoruz bu akşama

size bir sorundan bahsedicem heralde bir bende vardır oyun ayarlarından daha çok clear sky da gece olduğunda ayarlardan aydınlığı kademe kademe yada çok açsamda yinede biraz gözükür olmuyor masaüstünden de e.kartı ayararndan da yapsam oyun yine bildiğini yapıyor .. karanlıktan korkum yokta hiç bi yer de gözükmüyor zaten oyunda hava da kapalı ...

tamam gerçekçilik ön planda ama içim de karardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Nisan 2010; 15:13:40 >

• Valla ben sırf karanlık olsun diye yapmadığım şey kalmadı. User.ltx'i ayarladım, scriptte değişiklik yaptım. Zifiri karanlık oyuyor bir gorsen, göz gözü görmüyor...
    Ama ay çıkınca hoş bir karanlık oluyor.. Senin demek istediğini anlamadım. Aydınlık mı olsun istiyorsun geceler...???
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.