Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu aralar cok ıslerım var fazla ılgılenemıyoruz konuyla falan k.bakmayın.

logo verdıqın cevırılerı test etmeye calısıyorum dedıqım qıbı cok ıslerım var bu aralar.
  • dewil nasılsın ya, canım cok sıkılıyor...
  • allaha cok şükür kardesım uğrasıyoruz.
    can sıkıntını gıderecek bıseler bulalım ozaman sana gir bi sağlam bi oyuna .D dragon age orıgıns - fallout 3 gibi dicem fallout'u yalayıp yutmusundur xD
  • Birisi beni mi çağırdı?

Sabahtan beri ekran kartıyla uğraşıyorum. Bozuldu! Acilen yeni bir tane lazım. Bazen masaüstünde bile artifact veriyor ve makine kilitleniyor. Hiçbir şey yapamıyorum.

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor
  • Resimi çekiş şekli süpermiş.Bende diyorum o şey ne öyle.Yanlamasına çekmişsin meğersem Farklı bir konsept olmuş.
  • O resim ne ya boynum ağrıdı çevire çevire. Hade gelin konuya biraz gır gır yapalım...

http://forum.donanimhaber.com/m_39132716/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39132716
  • Durum belkide çok kötü değil. Mouse tekerleğinin önemini anladım. Eğer hızlı çevirirsem ekranın yarısı artifactla doluyor. Tekrar tersi yöne çevirince azalıyor. Eğlence çıktı bana

Bu arada Ati marka kartlar daha delikanlı oldu gözümde. Hiç yoktan nVidia kartlar gibi önce sağlammış gibi windows açıp ardından artifact verip ardından tekrar düzelip ardından sistemi kilitlemiyor.

Görüntü bir gidiyor bir daha gelmiyor. Bünye "Acaba bozuldu mu lan? Yok bozulmamış. Aha da gitti!" gibi çelişkiye düşmüyor
  • Bunca yildir bosuna Ati kullanmıyoz, ama isin kotu yani nvdia daki gibi artifakda dagıtmıyor ati etrafa...
  • Evet estetik konusunda nVidia daha iyi. Ati'de estetik kaygı yok.

Gerçi 5xxx serisinde estetiği de ön plana çıkardı. 5xxx serisinden kart bozan var mı?
  • Durum gitgide ilginçleşiyor:

• 3 boyutlu monitoru ne zaman aldın sen ya

• Evet artık vodka kullanmadan da 3 boyutlu görüntüler görebiliyorum
  • Stalker için kullanacağımız modların birisi (sanırım arsenal idi) HK416 tüfeğini oyuna ekliyor. Türkiye'nin yeni piyade tüfeği olan Mehmetcik-1 ise HK416'nın kopyası. Yani MP5, G3 ve MG3 aileleri gibi lisans altında üretiliyor. Metinlerde yapacağımız değişiklikle silahı doğrudan Mehmetcik-1 olarak ya da açıklamasında "silahı Türkiye Mehmetcik-1 adıyla lisans altında üretmektedir" yazabiliriz.
    Ahanda HK416:

Ahanda önceleri "tamamını biz yaptık", ardından "eh, mekanizma lisansını almış olabiliriz" tarzı açıklamaların yapıldığının söylendiği ama bazı arkadaşların tanıtımda "biz ürettik dedikleri silahta HK logosu var abi!" dedikleri Mehmetcik-1:

• Arsenal modu yarın çevirmeye başlayacağım. Dikkat etmedim ama doğru ise tavsiyeniz yönünde çeviri yaparız. Yanlız bizim silah daha güzel duruyor.
    ama ben şunlara hastayım ya...

• 5. resimdeki tüfek AN94 Abakan. Çok özel bir tüfektir. Onunla atış yapmak için neler vermezdim

Ancak bu tüfeğin tetik mekanizması oyuna yansıtılmamış. Eğer modlarda tüfeğin atış değerleri üzerinde modifikasyonlar yapabiliyorsak, atış modunu ayarlamak güzel olur.

quote:

silah normalde 600rpm* hızında ateş eder. ancak ikili atış modunda bu hız 1800rpm'e çıkar. üstelik elinizi tetikten çekmezseniz 600rpm hızında otomatik atış yapmaya devam eder. bakımı zor olduğundan seleflerinin yerine geçememiş, rus özel timlerinde kullanılmaktadır.
  • Ruslar bu işi çok iyi biliyorlar ya. Zaten bu model AK-74 lerin yerini almasi için üretilmiş. Güzel silah... Bi ara gel de ava gidelim senle...
  • Ava giderken avlanmayalım

AN-94 Rusların tasarım/kullanım felsefesine tamamen ters bir silah. Çok başarılı ama bir o kadar da karmaşık.

Geçenlerde ormanda terkedilmiş bulunan 200 tane Rus zırhlısını hatırlarsak -ki içlerinde gerçekten çok çok iyi araçlar ve tanklar da var, orduya göre bir silah değil ama özel kuvvetler hakkını veriyor
  • Heckler & Koch (HK) firması çok modern ve estetik silahlar üretiyor. G36 çok güzel bir silah. Ben G36 yı yakından görmek isterdim. 3 versiyonu var bu silahın.

* G36: Askeri versiyonu. Sadece Alman ordusu tarafından kullanılır. G36'nın en uzun namlulu modelidir. Ön el kundağındaki 6 delikten tanınabilir. Yarım otomatik ve tam otomatik atış modlarına sahiptir.

* G36 KE: KE'nin açılımı "Kurz Export"tur. "Kurz", Almanca kısa, "Export" İngilizce ihraç demektir. Aynen ismi gibi G36 KE Amerika'ya lisanslı ihraç edilen daha kısa bir modeldir. Ön el kundağında 4 delik bulunur. Namlusu da bağlantılı olarak daha kısadır.

* G36C: Serinin en kısa modelidir. "C" Carbine'ın kısaltılmışıdır. Carbine ilk defa 1872'de çıkan ve kısa tüfekler için kullanılan bir terimdir. Ön el kundağında sadece 2 delik bulunur ve dipçiğide kısa mesafe atışta rahatlık için kısaltılmıştır. G36C diğer iki modelin aksine hazır dürbünle değil, ray üzerinde gez ve arpacıkla standart gelir. Taşıma kolu alçaltılmıştır ve modifiye edilmeye (lazer, dürbün v.b.) çok açık bir silahtır. Tercihe göre geleneksel G36 dürbünü de takılabilir

• G36 (Oyunda GP 37 diye geçiyor.) Gerçekten güzel bir silah.

Ama buna değişmem aga.

Dragunova SVD...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.