Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla fallout'u tekrar bitirdim, yeni birşeyley oynamak istiyorum, Boiling Point'de var Birde Arma II'indi, olmadı onlarıda kurarım. Canım sıkılıyor ya, Uzun zamandır online uçmuyordum ben biraz IL2 oynayayım yarın. Sen niye yatmadın bu arada saat kaç oldu bakalım...
  • Uyku tutmuyor zaten sabaha ne kaldı
    Farklı bir tür önerisi istersen Machinarium'a bir göz at. Ben uçma isteğimi Battlefield 2 modu olan AIX modunda bastırıyorum. Arada paraşütle atlayıp saldırıyorum falan eğlenceli. Battlefield 2 orjinalse, 90ms civarı pingle online de oynayabilirsin.
  • Battlefield 2'yi edinmek istiyorum ama çok fazla hoşlanacağımı tahmin etmiyorum. Ama indirip bir bakacam. Şu elimde 3-4 oyun var onları bir halledeyim, arada MGS FF7-8 oynuyorum zaten hiç zaman kalmıyor. Şu çeviriler bir bitsin gerisi kolay, Call Of Pripyat'a baktım onun çevirisi çok kolay oluy, çünkü orada pek bir hikaye yok, ben tek başıma 1 haftada hallederim diye tahmin ettim 3-4 kişi dalınca heralde daha kısa sürede biter. Bende uyuyamıyorum ya, 6 ya kadar ayakta dolanıyorum.

Geçen gün birde akrep öldürdüm gece, öldürmek istemezdim ama evdekiler çok korkuyor ya.
  • Arkadaşlar bende oyunun düz dümdüz veriyonu var.Birde son çıkan patch ler.Bildiğim kadarıyla 1.6 ve1.7 ama genelde 1.6 yaması kullanılıyor.Şimdi ben oyunu kurmadım-kuracağım ve 1.6 yamasını da yükleyip bekleyeceğim-bekleyecektim daha doğrusu.
    Arsenal,AMK,Oblivion adında yukarıda mod lar duydum.Bunlar daha önce DRACON un falan yaptığı silah taşıma kapasitesinin artırılması-para çoğaltma vs modları ile aynımı yoksa çok daha değişik bir şey mi?
    Hikaye falan değişiyor dediğinize göre öyle.
    Bunlardan bahsederseniz sevinirim.Birde bu modlar bir yerden falan indiriliyorsa i-n-d-i-r-e-l-i-m...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 14 Nisan 2010; 9:11:39 >
  • Yayınlayacağımız yamada bu modları tanıtacağız ve yamaya entegre edeceğiz. Tek tuşla bu yamaları da kurabileceksiniz. İçine entegre etmesek bile en azından internet üzerinden indirilmeye yönlendiririz. Boyutlara bağlı. Biraz sabır..

themanyax, akrep çok zararlı bir hayvan değil ama ben de korkarım. Akrep burcu olduğumdan mıdırı nedir hep buluyorlar beni. Ortamdan "tahliye" edemezsem mecbur kalabliyorum.
  • Tamam beklemedeyim-beklemedeyiz...
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Battlefield 2'yi edinmek istiyorum ama çok fazla hoşlanacağımı tahmin etmiyorum. Ama indirip bir bakacam. Şu elimde 3-4 oyun var onları bir halledeyim, arada MGS FF7-8 oynuyorum zaten hiç zaman kalmıyor. Şu çeviriler bir bitsin gerisi kolay, Call Of Pripyat'a baktım onun çevirisi çok kolay oluy, çünkü orada pek bir hikaye yok, ben tek başıma 1 haftada hallederim diye tahmin ettim 3-4 kişi dalınca heralde daha kısa sürede biter. Bende uyuyamıyorum ya, 6 ya kadar ayakta dolanıyorum.

Geçen gün birde akrep öldürdüm gece, öldürmek istemezdim ama evdekiler çok korkuyor ya.

BIOSHOCK şiddetle tavsiye ederim Harika bir ortamı, tadı var oyunun. Bu arada şu özel kategori olayını değerlendireyim. Bir göz atayım, ona göre kurmaya çabalarım. Fakat themanyax sana ulaşmak istediğimde ulaşamıyorum. Yine aramızda son kez paylaştırılacak metinler var. Ekibin diğer bütün üyeleri öyle-böyle ara vermek durumunda kaldılar. de beers işinden dolayı geçici olarak gitti, salih'in sınav haftası var, Şeyma zaten bırakmıştı. Volkan'a ben dedim, elindeki metinleri ver, ben çeviririm diye... Çeviriyi yapan iki kişiyiz yani. Şimdi bugün saat 9 civarı msn'ye gelmeni umut ediyorum walla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Beyler gerçekten büyük bir azim örneği gösteriyorsunuz. Yazmassam içimde kalırdı. Çevirilerinizin devamını diliyorum. Hepinize kolay gelsin.

Teşekkürler dostum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logostalker -- 14 Nisan 2010; 14:28:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar bende oyunun düz dümdüz veriyonu var.Birde son çıkan patch ler.Bildiğim kadarıyla 1.6 ve1.7 ama genelde 1.6 yaması kullanılıyor.Şimdi ben oyunu kurmadım-kuracağım ve 1.6 yamasını da yükleyip bekleyeceğim-bekleyecektim daha doğrusu.
    Arsenal,AMK,Oblivion adında yukarıda mod lar duydum.Bunlar daha önce DRACON un falan yaptığı silah taşıma kapasitesinin artırılması-para çoğaltma vs modları ile aynımı yoksa çok daha değişik bir şey mi?
    Bunlardan bahsederseniz sevinirim.Birde bu modlar bir yerden falan indiriliyorsa i-n-d-i-r-e-l-i-m...

ismailyt yukarıda yazan modlar oyunun grafik yada özelliklerini değil oyunun hikayesini değiştiriyor, daha detaylı daha değişik konular yeni görevler karanlıkta kalan bazı konular bu modlarla sağlanmış o yüzden bunlarıda çevirdik. Yukarıdaki modlardan birini indirip denemenizi önerimim. Hepsi güzel ama bence oblivion en güzeli...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar bende oyunun düz dümdüz veriyonu var.Birde son çıkan patch ler.Bildiğim kadarıyla 1.6 ve1.7 ama genelde 1.6 yaması kullanılıyor.Şimdi ben oyunu kurmadım-kuracağım ve 1.6 yamasını da yükleyip bekleyeceğim-bekleyecektim daha doğrusu.

ismailyt yukarıda yazan modlar oyunun grafik yada özelliklerini değil oyunun hikayesini değiştiriyor, daha detaylı daha değişik konular yeni görevler karanlıkta kalan bazı konular bu modlarla sağlanmış o yüzden bunlarıda çevirdik. Yukarıdaki modlardan birini indirip denemenizi önerimim. Hepsi güzel ama bence oblivion en güzeli...

AKSİNE, oyunun ana hikayelerini değiştirmiyor. Sadece yeni silah, yeni giyimler, yeni tarz konuşma vs.. biçimleri falan filan ekliyorlar. Ve emin ol(!) oyunun atmosferini harika hale getiriyorlar. Oyunun kendisinin yaşattığı hava olayları ve ortam düzeninden daha iyi. Ve yapılması gerekenleri yapmışlar. Mesela, Clear Sky'da Sidorovich farklı grafiklendirilmiş bi adamdı. Bu eklentilerden her hangi biri sayesinde düzeltmeler yapılıyor. AMA OYUNUN atmosferini bozan yanları var. Bu sebebten, eğer yamamızı bekliyorsan SAKIN başka bir mod edinme. Biz zaten bunların dosyalarını barındıran, bizlerce oyunun tadını bozmadan güzelleştirilmiş bir mod verecez zaten. Düşündüm de vereceğimiz bu moda bir isimde bulalım. Nasıl olur? :)

• quote:

Düşündüm de vereceğimiz bu moda bir isimde bulalım. Nasıl olur? :)

ben mod için logo yapabilirim :P
  • isim ne olacak? üçlü mod diyelim üçlü priz gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logostalker -- 14 Nisan 2010; 18:54:53 >
  • benim aklımda bi logo modeli var aslında. Onu isim bulunca konuşalım :)
  • Sanane burada mısın?
  • Buralardayım ama forumu msn gibi kullanmaya başladık. Messenger'den haberleşmeye başlasak iyi olacak
  • Gereksizlere gidek, ben fazla msn kullanmıyorum, zaten şu an çeviri yapıyorum birde... sürekli yazışamam anlayacaan....
  • quote:

Gereksizlere gidek, ben fazla msn kullanmıyorum, zaten şu an çeviri yapıyorum birde... sürekli yazışamam anlayacaan....

abi gönderdiğim metinleri aldın mı?
  • Aldım aldım, maaşallah bir dünya , başladım çevirmeye, ama hafta sonunu unut. Zor yetişir belki öbür hafta sonuna anca...
  • quote:

Aldım aldım, maaşallah bir dünya , başladım çevirmeye, ama hafta sonunu unut. Zor yetişir belki öbür hafta sonuna anca...

hayır yanlış anladın, onları bir çoğu yarım yamalak çevrilmiş zaten.
  • Cok azi cevrilmis hepsine baktim. Zaten iki tanesi silahlarla ilgili ki teknik bilgi istiyor onlar baya bir kasacak. Bu hafta sonuna çok ama çok zor. 4 tanesi bitti 8 tane kaldı ama çok uzun metinler. Kasıyor. Bakalım saat 6'ya kadar çevireyim. Sonra biraz yatacam, gece kalkar çevirmeye devam ederim. Bu gün bir tanesini bitirsem yeter
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.