Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yardımcı yazılım beta-v0.185 sürümüne ulaştı. Daha çok kararlılık ve optimizasyon üzerine uğraşıyorum. Aslında beta çıkarmadan önce bu programcığın daha çok denenmesi daha iyi olur.
  • beyler çalışma nasıl gidiyor nezaman cıkartıyoruz beta'yı
  • Eli kulağında, bir kaç güne kadar hazır olur, siz oyunlarınızı hazır tutun. Makinanıza güzel bir bakım yapın, çünkü hızlı bir şekilde oynayıp kontrol etmemiz lazım. Herkes hazır olsun yani...
  • bana yolladı biraz logostalker cevirileri kontrol ediyorum
  • HAFTA SONUNU BEKLEYİN HEYHAT!!! Hafta sonu gelince eklentinin betası inceden inceden S.T.A.L.K.E.R. Türkiye'ye yerleşecek. :) Hadi bakalım "Hayırlısı"
  • 79 metin vardı, 8 tane kaldı.Yani çevrilmiş 71 metnimiz var. Hafta sonuna kadar şahsen ben yemeyip içmeyip diğer arkadaşlarımında zamanı olursa bunları çeviricem. Hadi hayırlısı diyelim ;)
  • Bana da yolla birkaç tane yarın, ben bu akşamkini bitireceğim.

Bu arada buradan da bir açıklama yapayim.

Çeviri hem Arsenal, hem AMK, ve hem de Oblivion modlarina ve hikayelerine uygun olacak. Zaten uzamasının sebeplerinden biri de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Bana da yolla birkaç tane yarın, ben bu akşamkini bitireceğim.

Bu arada buradan da bir açıklama yapayim.

Çeviri hem Arsenal, hem AMK, ve hem de Oblivion modlarina ve hikayelerine uygun olacak. Zaten uzamasının sebeplerinden biri de bu.

Büyük bir merakla bekliyoruz ancak ben Complete 2009 grafik modunu kullanıyorum inşallah bir sorun olmaz, bir de bu modlara uyumluluk sonradan da eklenebilirdi bence sonuçta herkes onları kullanmıyor.
  • Darkesta, ben denemelerimi hem yalın hemde complate 2009 v.1.4.3.2 ile yapıyorum, büyük bir sorunla karşılaşmadım, ayrıca çıkacak sorunları memnuniyetle buradan hallederiz. Merak etmeyiniz.
  • Beyler gerçekten büyük bir azim örneği gösteriyorsunuz. Yazmassam içimde kalırdı. Çevirilerinizin devamını diliyorum. Hepinize kolay gelsin.
  • teşekkürler, modları dahil etmemizin sebebi, bu modlar sadece grafigi etkilemiyor, tamamiyle hikayeyi değiştiriyor o yüzden istedik ve çok da güzel gidiyor. Hafta sonunu bekleyin diyorum.
  • logostalker pm alamadığı için buradan yazıyorum. S.T.A.L.K.E.R. Türkiye forumlarına bir bölüm oluşturulsun. Bu bölümü sadece belli bir gruba dahil kullanıcılar görsün ve mesaj yazsın. Bölüm hatalarla ilgili olsun. Bulduğumuz hataları ve çözümleri oraya koyalım ki düzenli olsun. Amerika'yı baştan keşfetmeyelim. Böylece hızlı bir biçimde beta sürecini geçeriz.
  • Sanane, önerin gayet mantıklı, yarın ilk iş iletiyorum logoya... saygılar...
  • Ayrıca paylaşımlarımızda bir sürüm numarası prensibi belirleyelim ve uyalım. Diyelim ki tüm çeviri kaba olarak bitti, birleştirildi ve (yukarda bahsettiğim)geliştiriciler ağında paylaşılacak. Klasörümüz "text", ancak paylaşırken text_14.04_02.19 olarak önceden belirlediğimiz bir sunucuya yollayalım. Dosyayı önceden indiren ya da indirecek geliştirici, 14 Nisan saat 02.19'da güncellenmiş dosya olduğunu anlasın. Tek dosya göndersek bile, üst klasörle gönderelim. Üstelik hatalarda geri dönüş de kolay olur.

Eheh, yazılım prensipleri filan sanki milyon dolarlık projede çalışıyoruz. Biraz abartmışım ama disiplin iyidir
  • Yedeklemeyi ben zaten yapıyorum, ama dediğiniz gibi olursa daha iyi olur. Hele bir hafta sonu gelsin bakalım. Kimseler yok ortada şimdilik...
  • Yazdığım yardımcı programın beya versiyonlarına bundan sonra yedekleme fonksiyonu ekleyeceğim. Geliştirici programın çalışmasını kurcalıyacak. İşi bitince programı kapatırken herşey eski haline dönecek. Yedeklemenin acısını az çekmedim

Bu arada inşallah geçen haftasonuna benzemez. Toplantının ek$i tadı halen ağzımda..
  • Kimse gelmemişti ki geçen hafta, 20 dakika konuşuldu gitti sonra herkes, mesut hocada yoktu, tadı yoktu yani pek... logonun dediğine göre 8 dosya kalmış çevrilecek. Ben şimdi çeviriyorum bir tane eşşek kadar, beynim akacak az daha çevirirsem
  • Clear Sky'ın çıkmış olması ekip olarak hepimizi hırslandırdı. Parçala-böl-yönet taktiği dışardan bakınca kolay gibi jörünse de, kabak yönetenin kafasının üstünde bir bulut gibi dolaşıp mütemadiyensağanak sağanak yağar. Evet saçmaladığıma göre yatmalı artık

themanyax kendine dikkat et, Zone tehlikeli
  • Zone bana vız gelir, avcumun içi gibi heryerini biliiyorum. Borderlands a başlıyacam yarın. birazda onu oynayayim...
  • Borderlans sürekli kendini tekrar ediyor. Ben bile 2 saat oynayabildim. Sonra sıkılıp kaldırdım bilgisayardan. Benden uyarması
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.