ah geceler sensiz geceler kabus gibi çöker geceler Şaka bi yana gece zifiri de oynamak süper oluyor. Gerçi ben pek sevmesemde ortam oluyor
Hatta bi bölümde(clear sky damı shadow of chernobyl demi hatırlamıyorum) 3-5 stalker gençle birlikte gece karanlıkta duty lerin base e gidiyorduk galiba ama çatışmaya değil. Herkeste fenerler açık. Sadece fenerin aydınlattığı yeri görüyorsun. Neyse sakin sakin giderken eleman durmamızı söyledi. Etrafa bakıyoruz tam o sırada yanımdaki elemanı bişey kaptı ama görsen. Herkes körü körüne ateş ediyo etrafa. Bende havaya girdim yaratığı görmesem bile ateş ediyom. Sonra birini daha kaptı. Dedim noluyo. Meğer namussuz bi bloodsucker mış Ama olay film gibiydi ya. Çok iyi yapmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Valla ben sırf karanlık olsun diye yapmadığım şey kalmadı. User.ltx'i ayarladım, scriptte değişiklik yaptım. Zifiri karanlık oyuyor bir gorsen, göz gözü görmüyor... Ama ay çıkınca hoş bir karanlık oluyor.. Senin demek istediğini anlamadım. Aydınlık mı olsun istiyorsun geceler...???
ay ışığında oyun güzel ama şimdi cos da oyun da hava kapalı bulutlu iken dediğin gibi göz gzü görmüyor ayarları kurcalayıp biraz aydınlatıyorum ama cs da ne kadr denesemde beceremedim..aslında oyunu karanlığına alıştım biraz... demin o zifiri karanlıkta bir bandit kampına gece saat 2 gibi sızdım ilk iki adamı bıcakla sonraki 3 adamı susturucu tabanca ile aldım ama son adam cetin ceviz çıktı son anda uyandı işi beni gördü el fenerim kapalıydı nsl gördü anlamadım... tabi biraz abattım
Ya CS de bütün zirhlara gece gorusu taktirabiliyorsun... Bir tane tamirci bul gece gorusu taktir bak keyfine...
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
ah geceler sensiz geceler kabus gibi çöker geceler Şaka bi yana gece zifiri de oynamak süper oluyor. Gerçi ben pek sevmesemde ortam oluyor
Hatta bi bölümde(clear sky damı shadow of chernobyl demi hatırlamıyorum) 3-5 stalker gençle birlikte gece karanlıkta duty lerin base e gidiyorduk galiba ama çatışmaya değil. Herkeste fenerler açık. Sadece fenerin aydınlattığı yeri görüyorsun. Neyse sakin sakin giderken eleman durmamızı söyledi. Etrafa bakıyoruz tam o sırada yanımdaki elemanı bişey kaptı ama görsen. Herkes körü körüne ateş ediyo etrafa. Bende havaya girdim yaratığı görmesem bile ateş ediyom. Sonra birini daha kaptı. Dedim noluyo. Meğer namussuz bi bloodsucker mış Ama olay film gibiydi ya. Çok iyi yapmışlar.
Hahahaha ,
Clear Sky'da Agroprom'a ilk giderken oluyor o, ilk gördüğümde ben de tırsmıştım, ama Shadow Of Chernobyl'deki labaratuarlar kadar ben hicbiryerde korkmadım. Hele X18'e ilk girişim, alt katlara ilerledim. En alt kata geldim, etraf zifiri karanlık, bir kac tikirtidan başka ses yok (gece saatin 3'ü heryer karanlık odamda, kulağımda kulaklık ses sonuna kadar açık bir şekilde oynuyorum). Biraz ilerledim birden etraftaki herşey havalanmaya başladı, ben şahadet getirmeye başladım, ulan kendimden geçtim, sonra havadaki sandıklar borular kafamda paralanmaya başladı ben kulaklığı çıkardım nasıl zıpladım koltukta anlatamam. Sonra oyunu kapattım gündüz devam ettim. Ben o gece ki kadar hiç bir oyunda korkmamıştım....
quote:
quote:
Hahahaha ,
Clear Sky'da Agroprom'a ilk giderken oluyor o, ilk gördüğümde ben de tırsmıştım, ama Shadow Of Chernobyl'deki labaratuarlar kadar ben hicbiryerde korkmadım. Hele X18'e ilk girişim, alt katlara ilerledim. En alt kata geldim, etraf zifiri karanlık, bir kac tikirtidan başka ses yok (gece saatin 3'ü heryer karanlık odamda, kulağımda kulaklık ses sonuna kadar açık bir şekilde oynuyorum). Biraz ilerledim birden etraftaki herşey havalanmaya başladı, ben şahadet getirmeye başladım, ulan kendimden geçtim, sonra havadaki sandıklar borular kafamda paralanmaya başladı ben kulaklığı çıkardım nasıl zıpladım koltukta anlatamam. Sonra oyunu kapattım gündüz devam ettim. Ben o gece ki kadar hiç bir oyunda korkmamıştım....
yalnız,bu şekilde mario oynasan bile korma ihtimalin var
Oyunun atmosferi ben cok iyi etilemişti, başka hiç bir oyunda böyle hissetmemiştim...
Allah kahretsin ki; Modem sahibi olan komşumuz Adana'ya muhtemelen Pazartesi'ye kadar tatile çıktı ve Allah'ın belası modemide kapatmş bulundu. İnternet kafelerden internete girebiliyorum ancak. SAKIN elindekileri yayınlama themanyax, sende çevrilmemiş gözüken bi kaç çevrilmiş metin var bende. Ve credits'in scriptini sana yollamam gerekiyo. Ama buradan zor. Demek ki yama büyük ihtimal hatta %85 Pazartesi yayınlanacak. Modlamayla ilgilide bazı sorunlarım var themanyax, pm ile yollarım.
quote:
quote:
Hahahaha ,
Abi aynen ya. Ben o kısma geldiğimde kapıdan şöyle bi baktım. İçerde kimse yok, yaratık sesi felanda gelmiyor. Bu durum seni daha çok geriyo. Neyse şöyle sokulmuştum içeri ama ben kutuların felan havalandığını görmedim abi. Başka tarafa bakıyodum. Sen yine olayın oluşunu görmüşün. Meğer yerdeki eşyalar havalanmış. Eşyaları havada görsem bu kadar korkmucam. Ben sol tarafa bakarken sağdan kutular kafama bi indi... Ben bir çığlık bastım. Merdivenden geldiğim yere geri gittim Yok böle bişey. Babam daldı odaya noluyo lan diye Allah'tan gündüz oynuyodum. Düşün bide gece oynasam nolcaktı.
Ya işte gece bir zıplamışım ayağım bilgisayar masasına çarptı, Tak tuk sesler çıktı, hem ayağım ağrıyor hem korktum, hemen oyunu kapattırm...
ya abi hayatını kurtardığımız adamlarla nasıl hareket ediyoruz oyunda? Mesela bir yerlerle hayatını kurtardığım Tolik isimli adamla gitmek istiyorum. Nasıl yapıcam??
logo sen neredesin, evde degil misin halen? hane bana dosyalari atacaktin...
quote:
Orijinalden alıntı: logostalker
ya abi hayatını kurtardığımız adamlarla nasıl hareket ediyoruz oyunda? Mesela bir yerlerle hayatını kurtardığım Tolik isimli adamla gitmek istiyorum. Nasıl yapıcam??
Öyle bir şeyin oyunda olduğunu zannetmiyorum. Yani ben çok baktım ama arkadaşım olan birisiyle girdiğim diyolaglarda suraya gidelim şunu yapalım felan gibi birşey çıkmıyor. Onunla ilgili görev varsa gidiliyor. Yoksa haybeye "ben şuraya gidecem sende gel" gibi birşey çıkmıyor. Aslında themanyax seriyi çok fazla oynamış. Bide o cevaplasın.
Call of Pripyat'da bazı görevlerde yanına adam çağırabiliyorsun ama SC ve ShOC de kimse gelmiyor seninle, onlar seni cagirirsa sen gidebiliyrsun ama seninle kimse gelmiyor genelde..
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar herkese...
İşlerimi halledip gelebildim. Tabi son durum nedir ne değildir bilmiyorum...
Mesut hocam hoşgeldin.
Çeviriler bitti hocam.
Bitti de logo ortalıkda yok ayrıca bir sürü sorun cıktı ama halloldu sonunda. Bende var istersen sana pm den atayım dosyaları, oynamak istersen.
Her türlü bana uyar hacım... yolla, burda ben olmasam bile test edecek arkadaşlar var. tarafsız bir gözle değerlendirmelerini alırım hem...
Tamam şimdi upload edip PM'den linki atıyorum. Yanlız birkaç dosya eksik, onlar da logoda, onun internet yokmuş 2 günden beri. Yarın belki gelebilir miş. Bana kalsa yayınlayacakdım ama, bekleyelim dedim. Birazdan PM liyorum...
cs ara verdim . dediğin gibi suit e gece görüşü eklettirdim güzel oldu ..
şimdi soc de bandit leri avlarken acayip bi yere geldim maden gibi bi yer .. yer altlarında bi laboratuar gibi bi yerdeyim ilk girişte bi kapı var kod istiyo onla uraşırken bişiler bana vurmaya başladı arkamı döndüğümde kimseler yok ama bi gariplik vardı tahta kutular havada süzülüyordu 1-2 saniye sonra onlar üzerime gelince bi flash çaktı bu sizin dediğiniz x18 adındaki yer heralde yan odaya girince insa iskeleti vardı bi tane onun bir kısmı tavana yükseldi kaçtım oradanda kodu bulmam lazım ama yerimden kıpırdayamadım kapadım oyunu..
@jrking , korku güzel bir histir... Kodu mu istiyor sunuz? O kattaki en uç odada bir turuncu elbiseli bilim adami yatiyor yerde onun PDA sinda yazıyor o kor ama istersen buraya tıkla
1243
. Alt katta bir kapı daha var oda o katta bir cesette...
Hocam pm attım ama *** olmus orası Megaupload olacak... Saygılar...