Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Pusuya yatanlar hemen ortaya çıksın....

• off kafam, gözüm şişti biraz uykusuzluk, biraz yorgunluktan :(
  • Hazır türkçe altyazı çıkacakken sorayım. Bu oyunu orjinal almaya değermi? Steam üzerinden alacağım.
  • Pusudayız..
  • Ben yerinde olsam önce bir demosunu indirir sonra karar verirdim.

Bana sorarsan kesinlikle alınmalı ama steamdan değilde kutulu içerisinde manuel ve ekstra olan kutulusu alınmalı.

İnternetten bir indir, yamayla beraber oynarsın eğer hoşuna giderse satın alırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Ben yerinde olsam önce bir demosunu indirir sonra karar verirdim.

Bana sorarsan kesinlikle alınmalı ama steamdan değilde kutulu içerisinde manuel ve ekstra olan kutulusu alınmalı.

İnternetten bir indir, yamayla beraber oynarsın eğer hoşuna giderse satın alırsın...

Bende de kutulusu var piyasada çok rahat 15 TL'ye bulabilirsiniz.
  • Orjinal alıpta tr yamayı yaparsam orjinalliği bozulurmu hani dosya değişmesi felan. Gerçi multi oynamıcam ama bi sorayım dedim.
  • quote:

Pusuya yatanlar hemen ortaya çıksın....

Demin multi oyunda pusuya yatıyordum, oyundan çıktıktan sonra tekrar pusuya yatacağım hiç aklıma gelmezdi ama bu pusu biraz uzun sürecek galiba

• @Lifetaker

Hiçbir sorun olmaz. Zaten sorun çıkarsa ben herşeyi hallederim buradan.

@journeyer

Pusucu gelmiş . Bu geceyi bekleyin....
  •  STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor

onlar da bekliyor...
  • O ateşin başında, gitarlarla, ne vodkalar içmiştik bea.... offf offf.....
  • quote:

ne vodkalar içmiştik bea.... offf offf.....

Hocam biraz doldurduktan sonra tüm şişeyi kafaya dikmeseydin dahada içerdik Dış Dünya'dan Zone'a gelecek varsa bir isteğim var.Şu küçük şemsiyelerden istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 1 Mayıs 2010; 0:05:38 >
  • Valla ben de tekila istiyom, hep vodka hep vodka olmuyor ya, yanında birazda çokolat olsun...
  • Tekila yanına tako çekiceksin ama Zone'da ne arar
  • quote:

O ateşin başında, gitarlarla, ne vodkalar içmiştik bea.... offf offf.....

Evet hatırlıyorum Mehtaplı bir stalker gecesiydi görevleri bir kenara bırakmıştık çantada bizim için çok değerli bir şey duruyordu taşlardan ve silahlardan bahsetmiyorum bahsettiğim şişeler
  • Gün içinde buradan yayınlanacaktır. Yayınladıktan sonra 1 mayıs kutlamalarına katılacağız ve...

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@N@Ne!!! -- 1 Mayıs 2010; 0:44:00 >

• Böyle saldırmak da tehlikeli. 2008 1 mayısında böle saldıran bir polisi copundan çekerek aralarına aldılar ve...

Gerçi kalkan da nereye kadar? Askerdeyken toplumsal müdehale görevimiz vardı. Komutan "size taşlar atılırken tek güvenceniz kalkanınız" diyip kalkanın bisine tekme atınca paramparça olmuştu. Yani olay çıksa dayak yiyecektik
  • gel gel gümüle gel :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.