kornerden yalçın kafayla indirdi direk dibinde vurdu topa. fırsatçı bi tip stancu.
bu adam küçük takımın büyük oyuncusu. bizim takımda oynayamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Cihandar13
biz de büyük takımın küçük oyuncularıyla devam ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrite
quote:
bknz. 2010-2011 sezonu. bu sezon kadromuz gecen sezona göre süper. stancu'dan verim alabileceğimizi sanmıyorum ama inşallah gelir oynar yıldız olur beni yanıltır
quote:
küçük takımın büyük oyuncusu ne demek biraz açar mısın?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrite
quote:
bknz. 2010-2011 sezonu. bu sezon kadromuz gecen sezona göre süper. stancu'dan verim alabileceğimizi sanmıyorum ama inşallah gelir oynar yıldız olur beni yanıltır
stancuyla sercanın ne farkı var çok merak ediyorum. maddi olarak bi külfeti de yok kenarda otursun işte.
Culio ilk yarı çok iyi oynadı gerçekten. Oyun stiline uygun birkaç futbolcuyla, hızlı bir forvetle oynasa iyi işler çıkarır. Stancu yine vasat. Direk dibinde boş kaleye vurdu topu gol oldu. İkiside kötü değil ama bu performansla seneye Ordu'da kalırlar.
2 kiralık oyuncumuzdan 2 gol. Batdal çok kaçırdı ama güzel gol attı
Bence stancunun sercandan fazlası bıle var...en azından top sürebiliyo...sercan bı top sürmeye kalktında topu 2 metre önüne atıyo ardından koşmaya baslıyo...zaten rakıp oyuncu, sercan topa yetısene kadar topu kapmış oluyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme