Şimdi Ara

Standart HTC ONE Silver Simkilidi nasıl kırılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arakadaslar yurtdısından aldıgım htc one silver marka ceptelefonumu açtırmak icin maliyeye gittim 150 tl para ödedim ardından Vodafone bayiye gittiğimde adam malesef acamıyoruz bana pasaportunun yurtdısından geleli 10 günü gecmiş dedi bende hemen maliyeye gidip pramı geri aldım biraz araştırdım işte pasaport la 10 gün i.erisinde gelecekmişim 1 pasaporta bir telefon işleniyormuş telefonculara felanda sordum onlarda htc one silver in sim kilidi kırılmadıgını söyledi dogrumudur öyle ortada kaldım. Nasıl kıracaz arkadaslar bu telefonu yardım

• Bahsettiğiniz konular birbiri ile alakasız. Sim kilit yurtdışı operatör ile alakalı pasaport imei kaydı ile alakalı. Önce bu konuya bir açıklık getirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bek bilmem sim kilitli diye biliyorum zamanında iphonem vardı sim kilitliydi internette aradım taradım telefonculara para vermeden kendim halletmiştim
    şimdi bu tel. da hattımı taktıgım da telefonla görüşme yapamıyorum imeil i nasıl hallederiz
  • kimsenin bilgisi yokmu ya bari kırılıyomu kırılmıyomu onu söyleseydiniz veya illaham pasaportmu lazım
  • Bootloader ne oluyor bilen varmı
  • Sim kilit yurtdışı operatörü ile alakalı, pasaport kaydı; ülkeye giriş yaptiginda 1 ay kullanabilirsiniz daha sonrasında devlet sizden yine saçma sapan vergiler keserek telefonun imei numarasını kaydetmenizi isteyecektir. Bootloader hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.