Arkadaşlar standart kasalardan sıkılmadınız mı ? Şöyle boyalı kesimli bol fanlı fanbus lı bişiler düşünmüyor musunuz ?
Böyle ürünler Türkiye 'de satılsa talepleriniz neler olurdu ? Oto finiş boyalı kasalar mouse lar klavyeler monitörler. Sevdiğiniz takımın işyerinizin logoları.
Ne dersiniz hoş olmaz mı ?
[8]
ne gereği var ki. ben bilgisayarı dekoratif amaçla kullanmıyorum ki. Bu "ya arabana neden kro kro yazılar yazmadın" veya "aaa senin arabanda boya damlamış gibi olan çıkartmalardan yok mu? Binmem o zaman" gibi olmuş :)) zaten kapatmadığım kasa süslü olsa ne olmasa ne....
ama görmüştüm öyle bir iki şey. peluş kaplı, akvaryumlu falan kasalar.
ev deki aletlerle yapılabilecek bişey varmıdır ??
alicisi olmadigi icin ole kaslar turkiyeye gelmiyodur.. Sole yaninda penceresi olan bi kasa varsa alicam hemen ... icine bi cathode tube , ledli fan falan filan.. varmi bole modded kasalardan turkiyede.
Arkadaşlar taleplere göre özel olarak üretilecek isterseniz kendi kasanızı yapacağız isterseniz hazır alternatifler sunacağız. Türkiyede de böyle bir hizmet vermek istiyoruz. Eğer gereği kadar talep alabilirsek tabi gergozen arkadaşımızda kendince haklı dekoratif amaçlı kullanmıyor olabilir ama yıllardır aynı bej renkten ve görüntüden sıkıldım diyenler hiç mi yok. Doğan görünümlşü şahin yapmak kıroluktur haklıdır. Ama şuda gerçek insanlar sahip oldukları ürünlerin beğenilerine göre olması ister ve severler. Tabiki herkes aynı görüşte olmayabilir.
Saygılar.
ben vidasız kasa ve çok şık ve dışarıdan bakınca içi görünen ve içinde florasan olan bi kasa istiyorum yaparsanız alırım tabi fiyatta uçmamak kaydıyla
o zaten şahsi görüşümdü. Bir arkadaşım 3330u var diye 3330 göünümlü kasa almış :)) çok gülmüştüm...
İşte o kıroluk olabilir eheheheh :) Ama gerçekten bu işi profesyonelce yapacağız oto kalitesinde boya şık kesim pencereler felan filan.
Tavşanlı, peluşlu, balıklı veya pavyon kıvamında neonlu değil de; 1° Siyah kasa (dell gx150 ve sonrası gibi) önemli, en azından sildikten sonra temiz duruyor. 2° Bir de kolay sökülüp takılabilir ve geniş olması. (HDD kızakları yana dönen, PSU yukarıya kalkan ve içinde rahatça çalışılabilen tek hareketle açılan. Belki 6 vida sökmezsem kasayı kapatırım).. :)) 3° Kasanın içine halojen lamba sokma derdinden kurtaran küçük bir aydınlatma lambası (opsiyonel)
Bence bunlar daha önemli.
Hatta bilgisayarın arkasındaki duvara dolap şeklinde monte edilip, kolayca açılıp kapanabilen, kablo çıkışları alttan olan.... Çok mu abarttım :)))))
Hayır abartmadın benim de kastım o zaten şu kablo kalabalığını minimum a indiren fonksiyonel işlevsel ve en azından düzgün görünüşlü kasalardan bahsediyorum yoksa amerikan işi p......k cadillac ları gibi değil tabiki. portlar önde veya dediğin gibi altta daha düzgün görünümlü ne bileyim veya bilgisayar masası üzerinde çekmece içine gizli gibi yer kazandıran işlevsel şeyler olabilir. Benm kasayı boyadım ben soğutma için ekstra fanlar felan taktım hiçte fena durmuyor açıkçası.
agent bende istiyom kasa ona göre...ama kasayi sadece boyamakla kalcaksan olmaz. ben pencere, arka tarafa 12 lik fan icin delik, on tarafa 8 lık fan icin delik. ayrıca onde usb ve firewire portlari istiyorum. kasamda güc kaynagida olmasin. ayrıca kasanin dizaynini benim istedigim sekilde yağabilirmisin...[Btrst] bide kasa tornavidasiz acilirsa iyi olur...
olur tabi isteklerinizi bütçenizle sınırlandırın yalnız :))
valla ben alırım kasa ama harbi güzel olacak yukarıda yazdığım gibi
Az daha bekleyin çıkacak bu arada bu tarz kasalar yapmış olan arkadaşlar fotolarınızı bekliyorum.
Bahattin süpersin abi işte bu tarz arkadaşlar bir araya gelip ticari bişeyler yapalım istiyoruz gayemiz budur. modelci nin site sahibi ile yazışmalarım olmuştu bir ara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme