Sahte, çakma diyenler, bu ürünü yurtdışı sitelerden dip fiyata getirip, burada sahibinden vb sitesinde satanlar..
Kendi tabirleri ile en çok giden, satılan, al-sat olma ürün bu..
Kimseye aldırmayın, ürün Orjinal, gidin alın. Bir tane kendinize alıyosanız, bir tanede tanıdığınıza hediye alın. Bu rakama bulunmaz. Kanmayın bu tiplere..
Selamlar
sizce kacta siraya girmek gerekir?
newrophat
kullanıcısına yanıt
Kalırsa alalım bakalım😀 Tşklrr
Broşür kesinleştimi ?
ONUR.U
kullanıcısına yanıt
Sanırım kesin hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 4 Nisan 2019; 18:26:7 >
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Sanırım kesin hocam
"Sanırım kesin" :/
Bir cok modeli var bu markanin, gercek sahte kadar hangi model oldugu da onemli , hepsi ayni ozellikte ve fiyatta degil cunku
jujuuu
kullanıcısına yanıt
Yeşilin üstüne siyah yazılı modele denk gelmedim ben.
yokda koskoca firma adıyla sanıyla türkiyede önemli bir marka olmuş adamın malların nasıl sahtesini satsın ya bu kadar kolaymı. ama şu var. kesinlikle iade gelen rafta kalan ufak tefek problem olma ihtimali olan ürün olma ihtimali oldukça yüksek. iyice herşeyini kontrol edin. fiş değil fatura isteyin. faturanızı kesinlikle kaybetmeyin. akıtma yapar contası tutukluk yapar kulpunda birşey farkedersiniz. iyice bakın. sonra eve gelip kontrollerini yapın. uyanık olun her zaman.
aLTaR_07
kullanıcısına yanıt
İnsert üzerindeki resimde logonun rengi ile hepsiburada sitesinde satılan aynı modelin logoları farklı. İnceleyip orjinale benziyosa kesin alırım. Fiyat mükemmel çünkü. İnş orjinaldir ve 1 tane bulabilirim. Yerli malı Heinz ketçap gibi çıkmasın da
Dostlar altı üstü termosa 150 TL vermeyi kabul edemiyorum. 100 yıllık teknoloji ne var bunda. Alan alsın hayrını görsün.
nhtsenN
kullanıcısına yanıt
Bim de satılanın yanında kulp var. Bunda yok ayrıca referans olarak gittigidiyorda ne olduğu belirsiz bir satıcıya mı güveneceğim. Şu ilk mesajda yazan resmi distribütör sitesine girdim kutupayısı, orada kulplu olup siyah yazılı model yoktu.
malı kötüleyip kendileri alıcak :)
Bizim burada (Kocaeli) bulaşık süngerini dahi kemiriyorlar. Önceki gün akşam 1 raf dolusu 5'li bulaşık süngeri vardı, kasada sıra çok olunca yarın alırım dedim, öbür gün bir tane bile kalmamış. Tüm aktüel ürünler aynı şekilde resmen kemiriliyor. En tırt ürünü bile market market gezip bulamadığım zamanlar oluyor. Bu ürünü de bulabileceğimi sanmıyorum ama kısmet bakalım...
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
niye bukadar pahalı bunlar
Adamlar yanlış bilmiyorsam 1912 yılından beri bu vakumlama teknolojisi konusunda 1 numaralar. Ben de orta büyüklükte mug u var. n11 den 130 a almıstım 2 sene önce. İçine çay koy sıcak 7 saat sıcak tutuyor, o yusden pahalı. Bu ürün daha da uzun sıcak tutar, kamp yapan adamlar zaten kullanıyor bunu.