Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nhtsen N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• amazonda bu ürün var. kargo ücretsiz yapılabilirse 110 liraya diğer türlü 190 liraya alınabiliyor. 1 litre civarı.

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim kardeşim, bim de alırken iyice bakarız kalitesi kendini belli eder zaten.Bende 2 tane penguen marka var piknikte plajda 5-6 saat sonra ılık hale geliyor inşallah bu iyi çıkar.Alınca sıcak suyu koyar 24 saat sonra bakarız söylendiği gibi iyi değilse iade ederiz.
    Selamlar.

• Arkadaşlar sahte olcağını zannetmiyorum,binlerce mağazada marka olan bir ürünün sahtesini satamazsınız,ama firma Bim'e özel üeretip göndermiş olabilir.Ürün talebi çok önceden planlanıyor çünkü.
    Kalite farklı diyecem ama firma gidip bu ürünler için farklı ham madde alacak hali yok.
  • İhtiyacı olan için güzel fırsat, elimde 3 tane olmazsa kesin alırdım, yurt dışından komik rakama almıştım, taş gibi ürün

• ^Teacher^ kullanıcısına yanıt
    Farklı hammadde olmaz tabi ama şöyle bir durum var, örneğin fissler tencerelerin alman ve çin üretimleri var, aynı model ürünün ağırlığı bile farklı, youtube'da videoları var. Belki bunda da o tarz birşey olabilir

• issizken milli kutuphaneye takiliyordum. ingilizce calisip CV'mi guncelleyip biryandan is ariyordum. o zaman o otomatik kahve makinelerinin kokusu bile luks geliyordu.

cogu kisinin elinde termos vardi. cok mantikli. arastirmistim tabii o zaman alamamistim. simdi de fiyati yuksek geliyor ama yatirim maksatli almayi dusunuyorum.

ulkenin gidisati ortada, biz daha cok takiliriz milli kutuphaneye gibi geliyor. en azindan sabah cayimizi evden doldurur oyle cikar is arariz.

• agtr A kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın Avrupa ABD iki ayrı üretim varsa kalite farkı oluyor, ama benim aldıklarımın iki tanesi de Çin üretimiydi, ABD üretimi eskilerde kaldı herhalde. ABD den aldıkalrımız da Çin üretimi, bu arada piyasaya göre ucuz olsada, 150 lira az para değil, ne hallere düştük,.

• Stanley'e de türkiye distrübütörlerine de mail atacağım akşam. Bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stanleyturkiye.com
    404 Not Found
    http://stanleyturkiye.com/#macera-serisi

Buradakinin yeşili gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Stanley nin türkiye distribütörü www.kutupayisi.com bura ile görüşme yaptım sizde Canlı olarak görüşebilirsiniz Bim'de satılan ürünlerden haberleri varmış kendi stoklarından çıkıyormuş ,Yani ürünler orjinal.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bim'den alabilen oldu mu? Ürün nasıl acaba? Akşam iş çıkışı gitsem bulabilir miyim ki...
  • kazimyilmaz2009 kullanıcısına yanıt
    12 nisan da geliyor ürün.

• furkana. F kullanıcısına yanıt
    pardon hocam ya... Heyecanlanmışım biraz.
  • Duruma şöyle bir açıklık getireyim, Stanley'in son zamanlarda ürettiği tüm ürünler Made in China menşei olup eski kalitesinde olmamaktadır. 80'li yıllarda üretilen termos ile arasında mutlaka kalite farkı vardır. Eski Stanley termoslarında mutlaka Made in U.S.A. yazar. Yani BİM değil de Amazon'dan dahi alsanız Made in China ürünü alacaksınız.

"Thermos" markalı termosları öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

Duruma şöyle bir açıklık getireyim, Stanley'in son zamanlarda ürettiği tüm ürünler Made in China menşei olup eski kalitesinde olmamaktadır. 80'li yıllarda üretilen termos ile arasında mutlaka kalite farkı vardır. Eski Stanley termoslarında mutlaka Made in U.S.A. yazar. Yani BİM değil de Amazon'dan dahi alsanız Made in China ürünü alacaksınız.

Hocam Stanley 10 Yıldır ürünleri ni Çinde üretiyor.
  • İlk sayfada yazdıklarımı kimse okumuyor herhalde?!

Arkadaş, aradım distribütörlüğü, elbette haberimiz var ürünün BİM'de satılacağından. Biz distribütörü olduğumuz için zaten biz getirip BİM'e veriyoruz onlar da satacak, orijinal yani dedi.

Kimse okumuyor mu konuda yazılanları anlamıyorum ki?!! Üstelik beğeni alıp öne de çıkmış mesaj!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

Duruma şöyle bir açıklık getireyim, Stanley'in son zamanlarda ürettiği tüm ürünler Made in China menşei olup eski kalitesinde olmamaktadır. 80'li yıllarda üretilen termos ile arasında mutlaka kalite farkı vardır. Eski Stanley termoslarında mutlaka Made in U.S.A. yazar. Yani BİM değil de Amazon'dan dahi alsanız Made in China ürünü alacaksınız.

İngiltere'den, o ülkenin ünlü bir firması beleş kargo kampanyası yapınca, Pound'un aşırı değerli olmasına rağmen Thermos marka 1 litreli, içi cam ve 2 fincanlı ve çay kahve muhafazalı termosu 77 küsür liraya sağ salim kırıp dökülmeden elime ulaştı, o da çin malıydı..

USA mallarını unuttun, artık herşey Çinden gelecek gibi görünüyor.. Çin , bu dünyanın fabrikası gibi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

İngiltere'den, o ülkenin ünlü bir firması beleş kargo kampanyası yapınca, Pound'un aşırı değerli olmasına rağmen Thermos marka 1 litreli, içi cam ve 2 fincanlı ve çay kahve muhafazalı termosu 77 küsür liraya sağ salim kırıp dökülmeden elime ulaştı, o da çin malıydı..

USA mallarını unuttun, artık herşey Çinden gelecek gibi görünüyor.. Çin , bu dünyanın fabrikası gibi düşünün.

Alıntıları Göster
    Hocam sorsaydın keşke; donanım habercilere bim’e verdiği fiyattan verir misiniz diye

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.