Şimdi Ara

Stanley 1.3 lt termos 149 TL (Bim) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
132.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir_150

https://www.donanimhaber.com/BiMin-sattigi-Apple-marka-aksesuarlar-sahte-cikti-Resmi-aciklama-geldi--102861

Alıntıları Göster
    Okudum zaten
    En sonda satışının durdurulduğu yazıyor. En başta da yalanlama olduğu yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen eylülde amazondan thermos marka 1,3 litrelik termosu eşim tır şöförü bahenesiyle ücretsiz kargo yaptırıp 14,53 dolara almıştık. bende kapmıştım bir tane.

bu ürün de türkiye şartlarına göre sıcak fırsat sayılır. ihtiyacı olup almayı düşünen bence kaçırmasın. iyi baktığı sürece yıllarca kullanabileceği bir ürün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismorphia

geçen eylülde amazondan thermos marka 1,3 litrelik termosu eşim tır şöförü bahenesiyle ücretsiz kargo yaptırıp 14,53 dolara almıştık. bende kapmıştım bir tane.

bu ürün de türkiye şartlarına göre sıcak fırsat sayılır. ihtiyacı olup almayı düşünen bence kaçırmasın. iyi baktığı sürece yıllarca kullanabileceği bir ürün bence.
    Ecnebileri aldatma konusunda üstümüze yok.. Bu aklı doğru yolda milletçe kullansaydık, caponları bile geçmiştik.. İşimiz gücümüz hile hurda!
  • kadir_150 kullanıcısına yanıt
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    BİM, sahte Apple ürünleri iddialarına cevap verdi! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/bim-sahte-apple-urunleri-iddialarina-cevap-verdi

“Daha sonra Apple tarafından ithalatçı firma aleyhine suç duyurusunda bulunulması üzerine, Savcılık tarafından atanan bilirkişi ürünleri incelemiş ve 10.05.2018 tarihli rapor ile söz konusu ürünlerin marka ve ürün kullanımı kapsamında birebir aynı ve orijinal oldukları sonucuna varılmıştır. 29.05.2018 tarihinde ithalatçı firma yetkilisi hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiş, Apple tarafından savcılık kararına yapılan itiraz işleminin de reddi üzerine, söz konusu takipsizlik kararı kesinleşmiştir.”

• Orjinal mi değil mi? Kesin kanıya varalım . Çakmaysa almam ben

• Bu klasik ile macera arasindaki farki bilen var mi? Bime macera modeli geliyor anladigim kadariyla Turkiye distributoru macera icin saglam+onemli yazmis klasik icinse zamansiz+dayanikli yazmis ama aciklama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: erhans1426

Bu mesaj silindi.
    Potansiyel gırtlak kanseri adayısın, ben söyleyeyim de gerisi senin bileceğin iş.
  • Bunun dışındaki etiket farklı duruyor acaba markanın kırpılmış bir modelimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma ürün almayın diyenleri iyi takip edin 12 Nisandan sonra satış ilanları açacak ilk kişiler

• PaNoRaMa P kullanıcısına yanıt
    Adventure modelinde sap yok bunda sap var, ama klasikte marka ayrı metalle yazılıyken adventureda tıpkı BİM'deki gibi siyah yazılmış. Ürünün ne olduğunu çözemedim ben.
  • Üretim bandındaki hata ile hibrit ürün oluşmuş da onu mı yollamışlar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Potansiyel gırtlak kanseri adayısın, ben söyleyeyim de gerisi senin bileceğin iş.

Alıntıları Göster
    EVDEKİLER PİKNİKTE KULLANIRIZ DİYE KALSIN DEDİLER, GIRTLAK DEĞİL DE MİDE KANSERİ OLURUM YAKINDA, MAALSEF ALIŞAMADIM ILIK YADA SOĞUK İÇMEYE İÇECEKLERİ.
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    1.3 lt olanlarında var https://www.amazon.com/Stanley-Adventure-Vacuum-Bottle-Stainless/dp/B01BESMVS0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuhh -- 7 Nisan 2019; 18:18:12 >
  • asparuhh A kullanıcısına yanıt
    Evet bu klasik olan değil, klasiğin kapağı daha farklı. Model adventure olan. Hatta ürün bu linkteki. Yalnız Stanley'in sitesine girince ana sayfada adventure modeline yer vermemişler, master ve klasik olanı koymuşlar. Shop kısmında da 2 tane adventure modeli kalmış o kadar. Farka gelirsek ikisi de 28 saat sıcak tutuyor, buzdaki performansları da 150 saat. Klasik olan soğukta 28 saat, adventure ise 26 saat. Ben başka fark göremedim.
  • articulo.mercadolibre.com.ar
    Termo Stanley 13 L - Termos Stanley al mejor precio en Mercado Libre Argentina
    https://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-769310680-termo-stanley-13-l-_JM?quantity=1&variation=32633302967

bunun aynısı gözüküyor
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Amazon turkiyeden mi almistiniz

• Alanların muhtemelen yarısı ihtiyacı olmadığı halde alacak

• Uzun zamandır 1.9lt sini almak istesem de canlı görünce hem çok büyük oluşu hemde fiyatının sürekli yükselmesinden dolayı alamamıştım. Cuma günü sabahı bulabilirsem bir adet alır, konuya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Amazon turkiyeden mi almistiniz
    vakti zamanında amerika amazondan almıştım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.